Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Aisaliuk,didelis Aciu!! Labai pagelbejai! wub.gif
Sekmes ir Jums!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunerosa @ 2017 05 10, 07:53)
Gal galit pasidalinti patirtimi, kokio kiekio sekmingu atveju gali tu vaistu reiketi? Sekmes ir stiprybes visoms cia savo laime gaudancioms

Sveika, as taip pat su prg turiu problemu, tai tenka ir leistis PRG, ir detis Crinone, ir kai pradejau Crinone mazinti, tai dar papildomai geriu PRG.

As taip naudoju PRG - siuo metu man 17 sav ir kelios dienos:

nuo idejimo iki 4 savaites: naudojau tik Crinone 2k. dienoje (ryte ir vakare)
nuo 4 sav iki 10 savaites: Leidziamas kas diena po viena ampl. + 2k. dienoje Crinone (ryte/vakare)
nuo 10 savaites iki 14 savaites: Leidzimas kas antra diena po viena ampl + 2 k. dienoje Crinone.
13 savaite dar pridejo gydytoja geriama PRG Gepretix 200mg 1 k. dienoje kas antra diena.
Nuo 14 savaites iki 16 savaites: Leidziamas kas antradiena po 1 ampl + 1k, dienoje Crinone (ryte)+ geriamas PRG 200 mg 1k. dienoje kas antra diena.
Nuo 16 savaites iki dabar: Leidziama PRG bandau kas 3 diena po viena ampl (bet nezinau ar pavyks, kadangi iskart pradedu jausti pilvo maudima) + Crinone 2k. savaiteje po viena per diena + geriamas PRG Gepretix 200mg kas diena 1 k. dienoje.

Tolimesnis planas, pabaigti Crinone iki geguzes galo naudojant ji po 1 per savaite paskutines kelias savaites. Su gydytoja bandeme jau nurtraukti leidziama praeita savaite, bet teko 4 diena skubiai leistis, nes pradejo mausti pilva ir taip bukai skaudeti - kai susileidau iskart atlego ir gerai jaustis pradejau. Tai dabar meginu bent jau kas 3 leistis, jei jausiu kokius maudimus, teks grizti prie kas antros dienos del leidziamo PRG.

Taip pat as karta i savaite iki siol tikrindavau PRG su paskaiciavimu, tai jis pas mane laikydavosi mazdaug 170 nmol/l ir jei tik ka mazinti pradedavau jis iskart krisdavo bent 50-70 nmol/l po keliu dienu ir pradedavau jausti pilvo maudimus ir keistus gurguliavimus.

Kaip gydytoja minejo, gali buti kad man teks PRG naudoti kazkokia forma iki pat galo. ax.gif

Bendroj sumoje (iki 17 sav) as sunaudojau leidziamo PRG apie 15 dezuciu ir nzn kiek man dar jo prireiks toliau.

Tikiuosi pagelbejo visa litanija, kuria isdesciau.

Atsakyti
Merginos,reikalinga ir vel jusu pagalba,kazkaip as visai saves si karta ,,nesugaudau,,atrodo,kad pirmas kartas butu..Dar man israse plius ir situos tyrimus:
- HOMOSISTEIN
-ANTICARDIOLIPIN IgG
-ANTICARFIOLIPIN IgM
-LUPOS ANTICOGULANT
-PROTEINAS C ACTIVITY
-PROTEINAS S ACTIVITY
-ANTITHROMBIN III ACTIVITY

Gal zinote kur juos galima pasidaryti??? Ar labai ilgai atsakymo laukti??? Ar teisingai suprantu,kad jie su imunologija susije???
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 05 10, 10:20)
Sveika, as taip pat su prg turiu problemu, tai tenka ir leistis PRG, ir detis Crinone, ir kai pradejau Crinone mazinti, tai dar papildomai geriu PRG.

Bendroj sumoje (iki 17 sav) as sunaudojau leidziamo PRG apie 15 dezuciu ir nzn kiek man dar jo prireiks toliau.

Tikiuosi pagelbejo visa litanija, kuria isdesciau.

blink.gif
Man tik keista, kodėl Lietuvoj leidžiamo nelegalizuoja ir nepardavinėja, jei toks svarbus po IVF kai pasireiškia trūkumas.
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2017 05 10, 09:39)
Merginos,reikalinga ir vel jusu pagalba,kazkaip as visai saves si karta ,,nesugaudau,,atrodo,kad pirmas kartas butu..Dar man israse plius ir situos tyrimus:
- HOMOSISTEIN
-ANTICARDIOLIPIN IgG
-ANTICARFIOLIPIN IgM
-LUPOS ANTICOGULANT
-PROTEINAS C ACTIVITY
-PROTEINAS S ACTIVITY

Gal zinote kur juos galima pasidaryti??? Ar labai ilgai atsakymo laukti??? Ar teisingai suprantu,kad jie su imunologija susije???

Cia imunologiniai ir kraujo kresejimo. Man irgi juos dare, net daugiau, tik ne Lt.

Panos gal pasidalinsit patirtim 4u.gif . As ne TR dariausi IVF, bet si tema tokia aktyviausia ir daugiausia ziniu cia surenki. As 6 diena PI, leidziuosi heparina (clexane) kasdien i pilva. Skauda zymiai labiau nei kiti vaistai kuriuos leisdavausi ir kartais lieka tokios kaip mazos kraujosruvos. Na del ju mane sesute ispejo, kad tiketina, kad bus. Gal kas turi patirties, gal yra kokiu gudrybiu ar ka ne taip darau, kad taip skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 05 10, 11:07)
blink.gif
Man tik keista, kodėl Lietuvoj leidžiamo nelegalizuoja ir nepardavinėja, jei toks svarbus po IVF kai pasireiškia trūkumas.

Tai pas mus daug vaistu ner kurie apskritai uzsienyje naudojami rolleyes.gif nors ir patys turkai gi nepropaguoja leidziamo, ti kekstra atvejais ji skiria.

Mano gydytoja sake, kad galimas variantas padidinti geriamo, bet nuo jo as labai apspangstu ir einu miegoti, tai vartoju tik vakare, bet jis taip gerai ir greit nepasisavina, kaip leidziamas. Todel labiau linkusi naudoti leidziama.

Matai tas prg blogas pasisavinimas ne visoms pasireiskia ir tai nera daznas reikalas, gal todel to taip neakcentuoja, o gal tiesiog palieka atseit" naturaliai" atrankai... bet pvz, kai kurioms uztenka 1 Crinone per diena ir buna virs 100 nmol/l dar pirma trimestra, taigi tai labai individualu.
Nemanau, kad mano pvz turi buti imamas kaip daznas reikalas, bet stebeti ji manau verta, ypac jei kokie maudimai, skausmai ar tepimai buna.

Beabejo nestumas, tai tokia busena, kad ir taip pilva paskauda ar sonus paduria del didejancios gimdos, raisciu ir t.t., bet pradedi skirti kur ir koks skausmas, plius jei tas skausmas nepraeina ramiai pabuvus pagulejus, tai jau reik ziureti.
Atsakyti

Santariske daro,bet reikia siuntimo is savo daktares.

Atsakyti

Pagre o kokia gydytoja Jus priziuri?

Atsakyti

Akutina laikykites!!!Dar yra vilciu !!!

Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2017 05 10, 10:39)
- HOMOSISTEIN
-ANTICARDIOLIPIN IgG
-ANTICARFIOLIPIN IgM
-LUPOS ANTICOGULANT
-PROTEINAS C ACTIVITY
-PROTEINAS S ACTIVITY

As nezinau kuriame mieste jus gyvenate, bet Vilniuje siuos tyrimus daro Synlab arba Medicina Practica privacios labes.
Papildyta:
QUOTE(Marga2 @ 2017 05 10, 12:28)
<p>Pagre o kokia gydytoja Jus priziuri?
</p>

As lankausi pas Karpenko Vilniuje. Kiek zinau ji ne viena turkaite priziuri 4u.gif
Atsakyti
jei kažkam reikia leidžiamo progestan "čia ir dabar", tai turiu 3 dėžutes su galiojimu iki 06/2017
Atsakyti
QUOTE(Duduliux @ 2017 05 09, 19:47)
Sveikos, merginos, esu naujokė jūsų temoje, tačiau net labai nenaujokė ilgo vaikučių laukimo kelyje ..... Mano istorija - 9 metai ir 8 IVF, iš kurių nė vieno sėkmingo (nebuvo nė vieno kibimo).
Gal galite priimti į savo būrelį ir patarti? smile.gif

Žinoma, kad priimsim smile.gif Kokia jūsų nepastojimo priežastis, ar ji žinoma? IVF darėt tik Lietuvoje?

QUOTE(magute @ 2017 05 10, 07:23)
Kas jums sake? Pacioje vaistineje? Pabandykit kitoje pasiklausti. Praeita savaite pirkau, vietoje neturejo, nes kurortinis miestelis bet uzsake ir kita diena be problemu atveze. Yra dar prolution (jei teisingai rasau) jo 1 ampule galioja visai savaitei.

Magute, jūs TR? bigsmile.gif

Kaip mūsų PUPO laikos? gal jau galime sveikinti? wub.gif

SuVejeliu, kaip IVF praėjo? kažkaip neatrandu rašytų žinučių.. rolleyes.gif
Atsakyti