Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Merginos, gal kas geguzes 24d.skrendat i Stambula??
Pasidalinkit prasau dar karteli, ten i ECHOMAR klinika labai sunku nusigauti??Pacioje klinikoje sunku susigaudyti?? Dar dabar pagalvojau,o is Memorialo jiems nereikia jokio israso nuvezti,kad reikalinga GN?? Ar is Jusu vyko i ja, kas kalba tik rusu kalba?? Kaip uzpildyti ir suprasti ka jie sako,kada visai anglu nei bum bum..Pirma karta dariausi GN Memoriale,tai ten yra kordinatores,o dabar neisivaizduoju kaip reikes...
Jei kas nors pasidalintumete,ar kazka patartumete tikrai padetumete ir buciau begalo dekinga!1
Atsakyti
Sveikos, merginos, esu naujokė jūsų temoje, tačiau net labai nenaujokė ilgo vaikučių laukimo kelyje ..... Mano istorija - 9 metai ir 8 IVF, iš kurių nė vieno sėkmingo (nebuvo nė vieno kibimo). Praktiškai visi IVF'ai prasidėdavo labai sėkmingai, išaugindavo po keliolika kiaušialasčių, apsivaisindavo irgi puikiai, tačiau antrą dieną likdavo pusė, o trečią vos keli embrioniukai ir vidut kokybės. Man 34, vyrui 36. Per visą laiką ir atsirasdavo viltis ir vėl numirdavo, buvo visko ... Jūsų dėka atradau Stabulo temą ir įtikinusi vyrą ryžausi startuoti. Turime norą birželį ciklo pradžioje važiuoti pirmai konsultacijai. Turbūt klausimų dar daug turėsiu smile.gif bet šį kartą sėdžiu ir galvoju ką turėčiau parašyti pirmame laiške kordinatorei? Mano visi daryti tyrimai yra kelių metų senumo, GN daryta 2010 m. ir pan.... Ar tokie duomenys jiems aktualūs? Ar turėčiau prieš rašant laišką pasidaryti bent kažkokius bazinius hormonų tyrimus?
Gal galite priimti į savo būrelį ir patarti? smile.gif
Atsakyti
Sveikute,Duduliux.Kada skaitai tokias istorijas,supranti,kokiu stipriu zmoniu yra...As visa sirdim linkiu,kad tenais Jums ivyktu stebuklas ir uz visus tuos sunkius metus butu atlyginta wub.gif
As tiesiog rasyciau laiska ir papasakociau visa situacija,o jie tikrai pasakys ko reikia,ka pasidaryti ir t.t, ka turite is praeitu kartu nuvesite.
Net nedvejokite,kuo skubiau rasykite ir net nemirktelesite,kaip ikvepsite Stambulo oro,o ten tikrai suteiks nauju jegu ir vilties.Sekmes!! 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, merginos, esu naujokė jūsų temoje, tačiau net labai nenaujokė ilgo vaikučių laukimo kelyje ..... Mano istorija - 9 metai ir 8 IVF, iš kurių nė vieno sėkmingo (nebuvo nė vieno kibimo). Praktiškai visi IVF'ai prasidėdavo labai sėkmingai, išaugindavo po keliolika kiaušialasčių, apsivaisindavo irgi puikiai, tačiau antrą dieną likdavo pusė, o trečią vos keli embrioniukai ir vidut kokybės. Man 34, vyrui 36. Per visą laiką ir atsirasdavo viltis ir vėl numirdavo, buvo visko ... Jūsų dėka atradau Stabulo temą ir įtikinusi vyrą ryžausi startuoti. Turime norą birželį ciklo pradžioje važiuoti pirmai konsultacijai. Turbūt klausimų dar daug turėsiu smile.gifbet šį kartą sėdžiu ir galvoju ką turėčiau parašyti pirmame laiške kordinatorei? Mano visi daryti tyrimai yra kelių metų senumo, GN daryta 2010 m. ir pan.... Ar tokie duomenys jiems aktualūs? Ar turėčiau prieš rašant laišką pasidaryti bent kažkokius bazinius hormonų tyrimus?
Gal galite priimti į savo būrelį ir patarti? smile.gif

Sveika  :)  busiu tavo didele sirgale ir labai linkiu, kad tuos visus laukimo metus nubrauktu sekme!  :wub:  :lietuva: visa aktuali info yra pirmame puslapyje, o koordinatore konkreciai nurodys kokiu tyrimu reikia, ka atsivezti ir pan.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(dominyka.1 @ 2017 05 09, 14:59)
Sveikos, mergaitės, gal kuri turite atliekamo gonalio, mielai nupirkčiau smile.gif

Turiu, parasiau i AZ. 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, 

Gal yra vaziuojanciu birzelio 2 d.? :)

Atsakyti

Duduliux, 

As irgi rasiau visa savo istorija ir man atsiunte kokius tyrimus tureti konsultacijos metu :) o poto veziau visus ir is seniau turimus dokumentus, gyd.viska perziurejo, reikiamu dokumentu kopijas padare. As jusu vietoje dar prasyciau, kad konsultacijoj dalyvautu prof.Semra.

Sekmes dideliausios jums :)

Atsakyti
Ačiū, merginos už palaikymą. Savaitgalį pakelsiu visus senus tyrimus, protokolus ir parašysiu Memorial'ui. Jei patvirtins, kad priims prof. Semra, iškar perku bilietus birželio viduriui smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal patarsite - koki leidziama prg is tr parsigabenti? Turiu mini atsargas progestan, bet sako jo nebera prekyboje.. koki dar galiu paprasyt nupirkt? Ir kokiam laikui reiktu turet atsargu? Pirmam trimestrui, ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(ramunerosa @ 2017 05 09, 22:31)
Sveikos merginos. Gal patarsite - koki leidziama prg is tr parsigabenti? Turiu mini atsargas progestan, bet sako jo nebera prekyboje.. koki dar galiu paprasyt nupirkt? Ir kokiam laikui reiktu turet atsargu? Pirmam trimestrui, ar daugiau?

Kas jums sake? Pacioje vaistineje? Pabandykit kitoje pasiklausti. Praeita savaite pirkau, vietoje neturejo, nes kurortinis miestelis bet uzsake ir kita diena be problemu atveze. Yra dar prolution (jei teisingai rasau) jo 1 ampule galioja visai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 05 10, 07:23)
Kas jums sake? Pacioje vaistineje? Pabandykit kitoje pasiklausti. Praeita savaite pirkau, vietoje neturejo, nes kurortinis miestelis bet uzsake ir kita diena be problemu atveze. Yra dar prolution (jei teisingai rasau) jo 1 ampule galioja visai savaitei.

Aciu magute. Skyriausi pati su lt gyd pritarimu biggrin.gif nes pirmas dozes jau pavyko is mergaiciu nusipirkti. Tr dar nespejau pabuvoti, ruosiausi tam, daug skaiciau, bet turejom dar fetuka lt - ir davem jam sansa cia - o tas atrodo isikibo:) tik su pgr reikalai labai prasti - krito iki 20 mol, gyd daug nesitiket nuteike. Jokie lt vaistai nepakele jo, bandysiu su leidziamu. Jei zirnis pasiliks - reiks man jo daugiau.. jau suzinojau kad progynex dar gali but vietoj progestano, kasdien leidziamas. Gal galit pasidalinti patirtimi, kokio kiekio sekmingu atveju gali tu vaistu reiketi? Sekmes ir stiprybes visoms cia savo laime gaudancioms
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2017 05 09, 18:32)
Merginos, gal kas  geguzes 24d.skrendat i Stambula??
Pasidalinkit prasau dar karteli, ten i ECHOMAR klinika labai sunku nusigauti??Pacioje klinikoje sunku susigaudyti?? Dar dabar pagalvojau,o is Memorialo jiems nereikia jokio israso nuvezti,kad reikalinga GN?? Ar is Jusu vyko i ja, kas kalba tik rusu kalba?? Kaip uzpildyti ir suprasti ka jie sako,kada visai anglu nei bum bum..Pirma karta dariausi GN Memoriale,tai ten yra kordinatores,o dabar neisivaizduoju kaip reikes...
Jei kas nors pasidalintumete,ar kazka patartumete tikrai padetumete ir buciau begalo dekinga!1

Sveika, iš memorialo duoda siuntimą. Mes važiavome su taxsi, jie ten stovi prie memorial klinikos. Tikslu adresą gali pasiklausti pas Mastura, kad galėtum parodyti taksistui. Nuvikus i echomarą registratūroje reikia paduoti siuntimą ir savo pasą, vyro dokumentu nereikia. Paduos blanką kiek pamenu reikia rašyti vardą pavardę emailą ir pasirašyti, klausia taippat telefono nr. Tada susimoki, galima mokėti kortele.Ten rusiškai nekalba, su manimi kalbėjo angliškai.Aš manau tokioj dituacijoje išsiversj iš lietuvių į turkų kalba šiek tiek. Pvz. Čia mano telefono nr. Lietuvoje, turkijoje neturiu. Ant popieriaus pasirašyk trumpai kas tau buvo daryta turku kalba.Paprastais trunmpais sakiniais naudojant google vertėja, manau turėtų esmę suprasti. Nes manęs to klausinėjo buvo atskirai nusivedę į kambaruuką, anglu kalba.Ko nesupratau man vyras padėjo. Išsivers kad tu nrkalbi turkiškai ir su anglu kalba taip pat blogai,tai gsl tuomet gestais tau parodis, bet ir taip rodo jei mato kad nesupranti. Kai sumokėsi tada eini ant suoliuko ir lauki kol pakvies arprieis prie tavęs. Pirmą karta jei vesis ir matysi kad ne procedūrai, parodyk kad tu nekalbi turkiškai ir angliškai ir paduok poeriu su trunpu aprašymu kas tau ir kada buvo daryta. Antrą karta mane vedesė jau procedūrai tai ten buvo persirengimo kabinos. Tau duos tapkes ir marškinėlius,visus drabužius nusirengi su apatiniais ir apsivelki tik marškinėlius ir tapkes, drabužius,rankinę viską palieki viduj duos rakta užrakinsi ir seksi paskui seselę. Ten jei matys kad neduprsnti rodis gestais. Po visko grįši į laukiamaji ir lauksi kol atneš nuotraukas ir pakvies pagal pavarde.Paduos toki popieriu ten apačioj reiks tik padėti parašą ir viskas mirksiukas.gif Sėkmės
Atsakyti