Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Marga2 @ 2017 05 03, 22:54)
Jooo:) viska parasysiu ir aprasysiu butinai!!!
Papildyta:
Jei ka zinosiu !parsiveziau 3,5 svirksto smile.gif
Papildyta:
Idomu kur jie suleidzia tai?jei i kiausides butu brangiau,nes tam reikslingas anesteziologas ir pan...o jei at gal suleidzia I vena nu tada sunku patiket...yra PRP procedura LT daroma veido,kaklo odai atjauninti ,bet kainuoja nuo 200 iki 350 ir daugiau ,priklauso nuo klinikos.
Papildyta:
As irgi ta pati pasakyciau apie Mastura-gerai atlieka savo darba...kartais megsta savo nuomone issakyt kas liecia tolimesnius veiksmus,prasau jos kad paklaustu profesores ir tada man atrasytu.
Papildyta:
Kiausidziu Procedura -1100 eur,o dar daro gimdos-tai neklausiau kiek.

Radau nauja straipsni apie ovarian PRP

http://gizmodo.com/t...-1793011031/amp
Atsakyti
Labas rytas
Merginos,aciu Jums labai uz pasidalintas nuomones.
Bandysiu ir as su ja susidraugauti
Sekmes Jums!
Atsakyti

Feisbuke prie tos naujienos VK raso, kad i kiausides arba gimda leidzia. Bet registratore nustebus, sako "baaaaaikit nemanau" :D zodziu buvau priversta registruotis konsultacijai tai matysim ka ten pasakys..

Jooo:) viska parasysiu ir aprasysiu butinai!!!
Papildyta:

Jei ka zinosiu !parsiveziau 3,5 svirksto smile.gif
Papildyta:

Idomu kur jie suleidzia tai?jei i kiausides butu brangiau,nes tam reikslingas anesteziologas ir pan...o jei at gal suleidzia I vena nu tada sunku patiket...yra PRP procedura LT daroma veido,kaklo odai atjauninti ,bet kainuoja nuo 200 iki 350 ir daugiau ,priklauso nuo klinikos.
Papildyta:

As irgi ta pati pasakyciau apie Mastura-gerai atlieka savo darba...kartais megsta savo nuomone issakyt kas liecia tolimesnius veiksmus,prasau jos kad paklaustu profesores ir tada man atrasytu.
Papildyta:

Kiausidziu Procedura -1100 eur,o dar daro gimdos-tai neklausiau kiek.

Atsakyti

Nu mane del tos proceduros galu gale sujunge su pacia gyd. U. Sako taip, darome injekcijas i gimda pries IVF. Sakau, man reik i kiausides. Sako, tokiu nedarom. Sakau, bet jusu informacijoj parasyta, kad darot. Jinai: parasyta, kad galima, bet ne kad darom. Vos neisgriuvau :D :D nezinau, ka tada reiskia ju parasymas "Vaisingumo klinika pirma ir kol kas vienintelė pradėjo sėkmingai taikyti autologinio kondicijonuoto serumo injekcijas į gimdą arba kiaušides". Nu sakau, ok tai jei nedarot tai nieko kaip ir nebenoriu. Jinai: tai ateikt i konsultacija, paziuresim ka cia galim padaryt. Nu tai kaip suprantu buciau bandomasis triusis. Ir aisku ne uz 200 e :) tai gal ne, aciu :)

Feisbuke prie tos naujienos VK raso, kad i kiausides arba gimda leidzia. Bet registratore nustebus, sako "baaaaaikit nemanau" :D zodziu buvau priversta registruotis konsultacijai tai matysim ka ten pasakys..

Atsakyti

Matyt kazka bando dar,saunu kad domisi...tik kad triusiais nesinori buti :)

Atsakyti

Sveikos, 

Gal yra mergaičių, kuriom Tr buvo ilga schema, kelintą c.d. buvo punkcija ? :)

Atsakyti

Sveikos, mergaites  :4u:

Pagaliau as gavau savo ilgai lauktus atsakymus.

Is 7  turiu 2 tinkamas blastutes po PGD  :rolleyes: .  Siandien mano dziaugsmui ner ribu..  :D . Laiminga, kaip vaikas  :D .. Aciu Jums visoms uz palaikyma. Jis labai juntamas, reikalingas ir be galo vertingas  :4u:  :wub: .. Aciu Jums visoms, Jus nuostabios  :angel2:  :angel2:  :angel2: ..

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 05 05, 02:17)
<p>Sveikos, mergaites  4u.gif</p>
<p>Pagaliau as gavau savo ilgai lauktus atsakymus.</p>
<p>Is 7  turiu 2 tinkamas blastutes po PGD  rolleyes.gif .  Siandien mano dziaugsmui ner ribu..  biggrin.gif . Laiminga, kaip vaikas  biggrin.gif .. Aciu Jums visoms uz palaikyma. Jis labai juntamas, reikalingas ir be galo vertingas  4u.gif  wub.gif .. Aciu Jums visoms, Jus nuostabios  angel.gif  angel.gif  angel.gif ..</p>

Du puikiausi snaigiukai wub.gif wub.gif Gal jau greit planuojate vyti vieno pasiimti? 4u.gif
Atsakyti

Akutina, nuostabios žinios! 

Merginos, o kaip jūs savo foto pateikiate klinikai? Nusifografuojate ir siunčiate emailu?

J.

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 05 05, 01:17)
<p>Sveikos, mergaites  4u.gif</p>
<p>Pagaliau as gavau savo ilgai lauktus atsakymus.</p>
<p>Is 7  turiu 2 tinkamas blastutes po PGD  rolleyes.gif .  Siandien mano dziaugsmui ner ribu..  biggrin.gif . Laiminga, kaip vaikas  biggrin.gif .. Aciu Jums visoms uz palaikyma. Jis labai juntamas, reikalingas ir be galo vertingas  4u.gif  wub.gif .. Aciu Jums visoms, Jus nuostabios  angel.gif  angel.gif  angel.gif ..</p>

oh! kokios geros naujienos! wub.gif nuostabu! nebe uz kalnu tavo nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgaaa @ 2017 05 05, 08:01)
<Merginos, o kaip jūs savo foto pateikiate klinikai? Nusifografuojate ir siunčiate emailu?</p><p></p><p>J.</p>

Mes naudojome dokumentu/pasines nuotraukas, bet jas idavem tik atvyke i Memorial.
Atsakyti

Akutina, kokios geros naujienos :) Sėkmės! Gal vasarą susitiksim FET :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 05 gegužės 2017 - 17:00

Akutina sveikinimai!!!!

Atsakyti