Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Merginos,

Gal kam reikia gonalio 450ml, luverio ir citrotide. Visų turiu po 1 pakuotę, parsivežiau iš Turkijos, per daug prisipirkau, tai mielai perleisčiau.
Atsakyti

Marga2, uzsirasiau pas graikus 06.01 vaiku gynimo diena kaip sakant :D tai jei gerai suprantu, tu savaite anksciau ten apsilankysi, ane? Kai jau busi po visko, parasyk smulkiau ispudzius, kaip ten kas ;)

Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 05 03, 09:19)
<p>Marga2, uzsirasiau pas graikus 06.01 vaiku gynimo diena kaip sakant biggrin.gif tai jei gerai suprantu, tu savaite anksciau ten apsilankysi, ane? Kai jau busi po visko, parasyk smulkiau ispudzius, kaip ten kas ;)</p>

Sėkmės merginos graikijoje, lauksim naujienų mirksiukas.gif
Gal žinot kokio kainą tos procedūros?
Atsakyti
Laba diena,mergino
Praejo daug laiko,kaip nebeseku temutes,del to esu visiskai atitolusiu nuo situ visu musu reikalu...Noriu pasiteirauti, gal kam teko/tenka bendraudi su rusu kordinatore Memoriale?? Kaip jinai Jums,galima Ja pasitiketi??
Atsakyti

Man Mastura pasirodė patikima. 

Atsakyti
Man Mastura buvo super! neturiu jai jokiu priekaistu, tik pagirti ir padekoti galiu, kad visada atsakydavo laiku ir ko reikia thumbup.gif
Labai atsakingas ir konkretus zmogus 4u.gif

as su ja bendravau, tiek pries IVF ruosiantis, tiek per IVF, tiek FET pasiruosimo metu ir po transferio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 03 gegužės 2017 - 15:30
Wiliux, o Jus su ja irgi bendraujat?
As va siandien jai laiska parasiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2017 05 03, 16:30)
Wiliux, o Jus su ja irgi bendraujat?
As va siandien jai laiska parasiau. smile.gif

Nuostabesnio zmogaus nei Mastura-neimanoma isivaizduoti!Buciau be jos zlugus ir is ivis net neisvaziavus i ta Stambula biggrin.gif Dirba vargse kaip arklys,ir savaitgaliais,net per iseigines man rasydavo,skambindavo ir kontroliuodavo procesa,padedavo wub.gif
Atsakyti

Laba diena,mergino
Praejo daug laiko,kaip nebeseku temutes,del to esu visiskai atitolusiu nuo situ visu musu reikalu...Noriu pasiteirauti, gal kam teko/tenka bendraudi su rusu kordinatore Memoriale?? Kaip jinai Jums,galima Ja pasitiketi??

Punktuali ir atsakingai ziurinti i savo darba. Ji atlieka kruopsciai ir saziningai.

Iseiginiu ji, aisku, turi. Memoriale buvau sutikusi zmogu, kuris tikrai dirbo be iseiginiu  :rolleyes:  Bet i laiskus atsako bent kuria savaites diena. Nors kartais tai ir uztrunka. 

Bet del jos nuostabumo ir nuosirdumo - drisciau suabejoti. 

Zmogus tiesiog dirba savo darba. Ir dirba ji labai gerai.

Atsakyti

Emirra taip mus irgi prižiūrėjo Mastura. Ji taip pat puikiai kalba ir angliškai. Per jos išeigines mus kuravo Elis. Masturos kelis kartus buvau prašiusi, kad nesiųstų man žinučių viberiu, nes jei mes būdavom išėję iš apartamentų aš jų negaudavau (be interneto ryšio), bet vis tiek siųsdavo per viberį. Tai čia didžiausias priekaištas, kurį prisimenu iš mūsų neseno apsilankymo. Labai greit atrašydavo į mailus, jei klausimai kildavo dar Lietuvoje. 

Atsakyti

Man pasake 1100. Bet tai klausykit, o kas nors mate sita?

http://vaisingumas.l...-injekcijos-303

skamba labai panasiai i graikus, ne?

ryt skambinsiu aiskintis.

Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 05 03, 09:19)
<p>Marga2, uzsirasiau pas graikus 06.01 vaiku gynimo diena kaip sakant biggrin.gif tai jei gerai suprantu, tu savaite anksciau ten apsilankysi, ane? Kai jau busi po visko, parasyk smulkiau ispudzius, kaip ten kas ;)</p>

Jooo:) viska parasysiu ir aprasysiu butinai!!!
Papildyta:
QUOTE(Martina_A @ 2017 05 02, 11:24)
Sveika,

Aš vakar grįžau iš Stambulo, parsivežiau vieną švirkštą gonalio 450ml, nepradarytas, naujas. Visą laiką laikytas šaltai, net vežiausi su tai šaldančiais daiktais iš vaistinės. Gal tau reikia? Nes perskaičiau forume, kad LT stimuliaciją pradėsi. Dar ir Luverio ir Citrotide po vieną pakuotę turiu.

Jei ką smile.gif
A.

Jei ka zinosiu !parsiveziau 3,5 svirksto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jus2lis @ 2017 05 03, 22:28)
<p>Man pasake 1100. Bet tai klausykit, o kas nors mate sita?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://vaisingumas.lt/lt/naujienos/autologinio-kondicijonuoto-serumo-injekcijos-303'>http://vaisingumas.lt/lt/naujienos/autologinio-kondicijonuoto-serumo-injekcijos-303</a></p><p></p><p>skamba labai panasiai i graikus, ne?</p><p>ryt skambinsiu aiskintis.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aisaliukas" data-cid="71607261" data-time="1493812310"><div><p>Sėkmės merginos graikijoje, lauksim naujienų vartotojo įkelta nuotrauka
Gal žinot kokio kainą tos procedūros?</p></div></blockquote><p></p>

Idomu kur jie suleidzia tai?jei i kiausides butu brangiau,nes tam reikslingas anesteziologas ir pan...o jei at gal suleidzia I vena nu tada sunku patiket...yra PRP procedura LT daroma veido,kaklo odai atjauninti ,bet kainuoja nuo 200 iki 350 ir daugiau ,priklauso nuo klinikos.
Papildyta:
QUOTE(Akutina @ 2017 05 03, 19:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="emirra" data-cid="71607270" data-time="1493812501"><div><p>Laba diena,mergino
Praejo daug laiko,kaip nebeseku temutes,del to esu visiskai atitolusiu nuo situ visu musu reikalu...Noriu pasiteirauti, gal kam teko/tenka bendraudi su rusu kordinatore Memoriale?? Kaip jinai Jums,galima Ja pasitiketi??</p></div></blockquote><p>Punktuali ir atsakingai ziurinti i savo darba. Ji atlieka kruopsciai ir saziningai.
</p><p>Iseiginiu ji, aisku, turi. Memoriale buvau sutikusi zmogu, kuris tikrai dirbo be iseiginiu  rolleyes.gif  Bet i laiskus atsako bent kuria savaites diena. Nors kartais tai ir uztrunka. </p><p>Bet del jos nuostabumo ir nuosirdumo - drisciau suabejoti. </p><p>Zmogus tiesiog dirba savo darba. Ir dirba ji labai gerai.</p><p></p>

As irgi ta pati pasakyciau apie Mastura-gerai atlieka savo darba...kartais megsta savo nuomone issakyt kas liecia tolimesnius veiksmus,prasau jos kad paklaustu profesores ir tada man atrasytu.
Papildyta:
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 05 03, 14:51)

Kiausidziu Procedura -1100 eur,o dar daro gimdos-tai neklausiau kiek.
Atsakyti