Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Akutina, nepasveikinau su puikiu blakstuku skaičiumi!!! WOW wub.gif

O Jus jau su savo snaigutem i pasimatyma ruosiates?  :rolleyes: Kaip smagu...  :rolleyes: 

Nesitikejau as sitiek blastuciu.. Dziaugiuosi be galo  :wub:  Tik dabar del PGD ramybes ner  :oh: .

Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2017 04 29, 21:57)
Sveikos,
Jei kam reikia, tai turiu Cycloprogynovos 3 vnt.  4u.gif

Ačiū Glue aš parsivežiau dvi pakuotes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 04 30, 10:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="xernesta" data-cid="71600187" data-time="1493485078"><div><p>Akutina, nepasveikinau su puikiu blakstuku skaičiumi!!! WOW vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O Jus jau su savo snaigutem i pasimatyma ruosiates?  rolleyes.gif Kaip smagu...  rolleyes.gif </p><p>Nesitikejau as sitiek blastuciu.. Dziaugiuosi be galo  wub.gif  Tik dabar del PGD ramybes ner  doh.gif .</p>

Mes tai ruošiames biggrin.gif o kaip bus dar neaišku unsure.gif išprotėt galma nuo tokios įtampos blink.gif
Tai ir Jūs gal gave atsakymus skrisite į TR vaikučių? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 04 28, 16:39)
Mes jau grįžę iš Turkijos tai šiuo metu pas mane situacija tokia: turkai rado polypą tai dabar reikia jį pašalinti. Kainą pas juos 500 eurų. Jeigų komplikacijų jokių neiškils po polypo pašalinimo ir hormonai normos ribose leidžia startuoti IVF wub.gif Sakė situacija sudėtinga bet vilties yra matė tris folius vienoj pusėj du kitoj viena. Jei jų nebūtų tai būtų blogai bet kadangi jie yra tai viltis yra būti nestuke.gif  4u.gif

Užsirašiau pas ginę gegužės 10 žiūrėsim ką sakys kokios galimybės tai atlikti bus švedijoje, nes čia sistema veikia komplikuotai unsure.gif O ilgai laukti operacijos nesinori unsure.gif  Tai va merginos reikalinga jūsų pagalba tos kurios iš Vilniaus, kur Vilniuje galima būtų kreiptis, kad pašalinti polipą kiek tai panašiai galėtų kainuoti? Kur jus darotės kariotipų tyrimus ir kiek jie kainuoją?Kadangi neturiu deklaracijos Lietuvoje nes gyvenu Švedijoje tai siuntimas iš gydytojo netinka ax.gif  Ačiū jums už pagalba wub.gif

Dar norėčiau pasakyti kad, gimdos nuotrauka Ehomare kainuoja ne 370 lirų o 550 lirų mes mokėjome čia dėl informacijos patikslinimo pirmame puslapyje mirksiukas.gif

Sveika, mes poryt vaziuojame i Echomar pasidaryt nuotraukos ir paskui i Memorial konsultacijai. Ar neskaudi procedura? Ir ten nesunku ta Echomar rasti? Is karto duoda jau nestis i Memorial ta atsakyma ar ne?
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit uzsilikusio turkisko progesterono?viena dezute gavau, Progestan ampules. Reiktu dar vienos dezutes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 04 30, 13:14)
Sveika, mes poryt vaziuojame i Echomar pasidaryt nuotraukos ir paskui i Memorial konsultacijai. Ar neskaudi procedura? Ir ten nesunku ta Echomar rasti? Is karto duoda jau nestis i Memorial ta atsakyma ar ne?

Visai jokio skausmo, truputi palauksit, duos foto ir iskart galesit nestis i klinika smile.gif
Mes isede i taxi parodem adresa ir mus nuveze tiesiai prie duru 4u.gif
Atsakyti

Visai jokio skausmo, truputi palauksit, duos foto ir iskart galesit nestis i klinika smile.gif
Mes isede i taxi parodem adresa ir mus nuveze tiesiai prie duru 4u.gif

Mes pėsčiom ėjom, tai nesunkiai radom  :)  palyginus su tuo, kaip daryta LT, tai nieko išvis nesijaučia  :) 

Atsakyti
QUOTE(Artima01 @ 2017 04 30, 15:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="J01" data-cid="71601236" data-time="1493550444"><div><p>Visai jokio skausmo, truputi palauksit, duos foto ir iskart galesit nestis i klinika vartotojo įkelta nuotrauka
Mes isede i taxi parodem adresa ir mus nuveze tiesiai prie duru vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Mes pėsčiom ėjom, tai nesunkiai radom  smile.gif  palyginus su tuo, kaip daryta LT, tai nieko išvis nesijaučia  smile.gif </p>

Man tai LT dare su narkoze…
o dar klausimelis Memorial ir Echomar galima kortele atsiskaityti?
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 04 30, 17:17)
Man tai LT dare su narkoze…
o dar klausimelis Memorial ir Echomar galima kortele atsiskaityti?

Taip galima ir ten ir ten smile.gif
Atsakyti

Taip, tačiau palankesnis kursas yra keistis Turkijoj į lyras ir mokėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artima01: 30 balandžio 2017 - 18:16
QUOTE(suVejeliu @ 2017 04 30, 13:14)

Mes važiavome su taxsi tai trunka 10 minučių iki Echomar nukakti, nes nežinojom tiksliai su kuo nuvažiuoti. Echomare teko gan ilgokai palaukti, nes ten buvo gana didelė eilė. Pirmiausia kai nuvažiuosit paduosi siuntimą ir savo pasą, duos blanką kurį reikės užpildyti ir pasirašyti. o Poto lieps laukti kol pakvies. Mane kvietė prieš procedūrą ir klausinėjo kas buvo pas mane prieš tai daryta. Po to liepė vėl laukti ir tada jau pakvietė atlikti nuotrauką. Įveda į tokį kambarėlį ten yra tris persirengimo kabinos tu turi nusirengti visus drabužius tame tarpe ir apatinius ir apsivilkti jų duotus marškinėlius ir tapkes. Gali vestis iš karto bet gali reikėti tame kambariuke truputi palaukti mirksiukas.gif Ten yra televizorius rodo kaip atliekama ta procedūra. Procedūra yra neskausminga, po aš nejautčiau jokio diskonforto, davė sausą, šlapią servetėles ir paketą po jos. Matyt jei kartais tepliotų. Aš įsidėjau bet man jokių tepliojimų nebuvo ir prieš tai nereikėjo jokių nuskausminamųjų. Turkai turi labai gerą aparatūra, taip kad nebijok tik įtualetą neik, aš nežinojau tai poto gėriau labai daug vandens bigsmile.gif Poto vėl grįžti į laukiamąjį ir lauki kol atneš nuotraukas. Tas nuotraukas tu gali matyti monitoriuje kai tau atlieką procedūra mirksiukas.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika,

Aš vakar grįžau iš Stambulo, parsivežiau vieną švirkštą gonalio 450ml, nepradarytas, naujas. Visą laiką laikytas šaltai, net vežiausi su tai šaldančiais daiktais iš vaistinės. Gal tau reikia? Nes perskaičiau forume, kad LT stimuliaciją pradėsi. Dar ir Luverio ir Citrotide po vieną pakuotę turiu.

Jei ką smile.gif
A.

[quote=Marga2,2017 03 20, 11:46]
[quote=Marga2,2017 03 20, 11:14]
Sveikos merginos ,tik ka po vizito ,E2 nedidėja ,foliu augančių nesimato !kitas mėnuo bus sėkmingas :)matyt nereikėjo pradėti su aukštu FSH ,kita mėnesį pasidarysiu fsh ir e2,nusipirksiu su savim gonali ir pradėsiu stimuliacija Lt jei tyrimai bus geri ,Mastura pasake kad gydytojas leido atvažiuot 5cd smile.gifšiandien dar laukiu atsakymo po konsiliumo,bet 99% kad stabdys šiam cikle !
[/quote]
Atsakyti