Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Merginos, turiu Gonalio 2 svirstukus po 450 vnt, 1 Luverį.
Dezutes uzpakuotos, naujos.
Gonalis visa laika saugiai laikomas saldytuve. Pirkau vaistukus sau, bet pasikeite planai (planavau pradeti stimuliacija Lt, o jau vaziuoti i Tr ant punkcijos),o dabar man ju nebereiki. Parduodu turkiskom kainom.
Gal kam reikia? o gal turite pazistamu kam reikia.
Rasikyte i asmenine zinute.
Linkiu visoms kuo greiciau pagauti savo laime nestuke nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 27 sausio 2017 - 14:39
Oho, kokia istorija wub.gif
Saunuole Persikute ir pagarba gydytojams.
Atsakyti

net apsiverkiau is laimes,persikute kaip as dziaugiuos uz tave  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 26, 20:28)
Kalėdų rytą vyras gavo dovanų teigiamą nėštumo testą, o kai užplakė širdutė, atrodė, kad stebuklų metas vis dar tęsiasi. Labai viliuosi, kad jis tęsis dar gerą pusmetį  nestuke.gif

Persikute, sklandaus nesiojimo! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus ir linkėjimus wub.gif labai gera tai jausti 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai, persikute bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Laužau galvą kaip susidelioti su laiku unsure.gif kokia Jūsų nuomonė ar man užtektų 19 cd prabūti Stambule?
Situacija, kad galiu išeiti tik 21d atostogų. Lektuvo bilietai yra tik prieš mm dieną arba jau būtų 3cd.
Man natūraliai O vyksta 13cd bigsmile.gif
Neturėjau trumpo protokolo unsure.gif su ilgu protokolu punkcija buvo po kraujavimo 14cd (bet buvo išpunktuoti per maži)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 29 sausio 2017 - 18:27
QUOTE(xernesta @ 2017 01 29, 19:26)
Sveikos, merginos  4u.gif
Laužau galvą kaip susidelioti su laiku  unsure.gif kokia Jūsų nuomonė ar man užtektų 19 cd prabūti Stambule?
Situacija, kad galiu išeiti tik 21d atostogų. Lektuvo bilietai yra tik prieš mm dieną arba jau būtų 3cd.
Man natūraliai O vyksta 13cd  bigsmile.gif
Neturėjau trumpo protokolo  unsure.gif su ilgu protokolu punkcija buvo po kraujavimo 14cd (bet buvo išpunktuoti  per maži)

Jie ne pagal natūralią ovuliaciją žiūri, o kaip gonalis augina folikulus. Man punkciją darė 12 cd., nors natūraliai O būdavo 13-14. Embrionų 3d. nekelia, man sakė, kad visada laukia 5-6 dienų blastocistų ir tada įkelia. Taigi, viskas ir sprendžiasi pagal punkcijos dieną.

Skristi dieną prieš mm tvarkoj, kad nereiktų stresuoti, nes 2cd nuo ryto pas juos reikia ateiti kraujo ir echo tyrimams ir, jei viskas tvarkoj, pradėti leistis gonalį nuo 2cd.
3cd viską daryti jau būtų per vėlu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 29 sausio 2017 - 19:46
QUOTE(xernesta @ 2017 01 29, 18:26)
Sveikos, merginos  4u.gif
Laužau galvą kaip susidelioti su laiku  unsure.gif kokia Jūsų nuomonė ar man užtektų 19 cd prabūti Stambule?
Situacija, kad galiu išeiti tik 21d atostogų.

Man su atostogom buvo sunku paimti 3 sav aites.
Bet kalbejau su Tr tai po konsuktacijos parsiveziau gonalio ir luveri. Jie man liepe 2 cd echo ir gormonus, o tada siusti jiems atsakymus ir jei viskas gerai stimuliacija pradet Lt, tam tikrom dienom siusti echo ir reguliuotu vaistu dozes, bei atskristi pas juos kokia 10 cd. Jie man skirtu kokias dozes susileist. Taip galima suplanuoti ir skrydi 😃
Nes sake, kad teko pora merginu grazint namo del blogu tyrimu. 😉

Tai jei kas ir taip planuotu, tai turiu Gonalio, laikau saugiai saldytuve. Mano planai pasikeite, tai vaistukus jei kam reikia perleisiu Tr kainomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 29 sausio 2017 - 19:51
QUOTE(Glue @ 2017 01 29, 20:47)
Man su atostogom buvo sunku paimti 3 sav aites.
Bet kalbejau su Tr tai po konsuktacijos parsiveziau gonalio ir luveri. Jie man liepe 2 cd echo ir gormonus, o tada siusti jiems atsakymus ir jei viskas gerai stimuliacija pradet Lt, tam tikrom dienom siusti echo ir reguliuotu vaistu dozes, bei atskristi pas juos kokia 10 cd. Jie man skirtu kokias dozes susileist. Taip galima suplanuoti ir skrydi 😃
Nes sake, kad teko pora merginu grazint namo del blogu tyrimu. 😉

Visai geras patarimas ir išeitis smile.gif Aš irgi bijojau, kad neparsiųstų atgalios smile.gif
Tik tiek, kad tenai tyrimai jau įeina į bazinę IVF kainą ir nereiktų už echo ar kraujo tyrimą nieko mokėti. O čia kaskart kas 2-3d. tektų susimokėt. Bet čia būnant nereiktų viešbučio ir tiek daug atostogų naudoti.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 29, 20:34)
Jie ne pagal natūralią ovuliaciją žiūri, o kaip gonalis augina folikulus. Man punkciją darė 12 cd., nors natūraliai O būdavo 13-14. Embrionų 3d. nekelia, man sakė, kad visada laukia 5-6 dienų blastocistų ir tada įkelia. Taigi, viskas ir sprendžiasi pagal punkcijos dieną.

Skristi dieną prieš mm tvarkoj, kad nereiktų stresuoti, nes 2cd nuo ryto pas juos reikia ateiti kraujo ir echo tyrimams ir, jei viskas tvarkoj, pradėti leistis gonalį nuo 2cd.
3cd viską daryti jau būtų per vėlu.

Vienintelė išeitis bandyti mmm prisišaukti ankščiau rolleyes.gif man jei darytų 13cd punkcija būtų idelu bigsmile.gif ir viską spėčiau smile.gif
Aišku, buvo kalba kad gali net nekelti tą ciklą ax.gif bet maža ką nežinia kaip organizmas sureguos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 29, 21:06)
Visai geras patarimas ir išeitis smile.gif Aš irgi bijojau, kad neparsiųstų atgalios smile.gif
Tik tiek, kad tenai tyrimai jau įeina į bazinę IVF kainą ir nereiktų už echo ar kraujo tyrimą nieko mokėti. O čia kaskart kas 2-3d. tektų susimokėt. Bet čia būnant nereiktų viešbučio ir tiek daug atostogų naudoti.

Išeitis gal ir nebloga bigsmile.gif bet reikėtų iš anksto susiplanuoti viską ir vizitus pas gines ir t.t. Mažesniuose miestuose ne taip paprasta ir kraujo tyrimų tenka laukti 2-3d blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 01 29, 21:13)
Papildyta:
Išeitis gal ir nebloga  bigsmile.gif bet reikėtų iš anksto susiplanuoti viską ir vizitus pas gines ir t.t. Mažesniuose miestuose ne taip paprasta ir kraujo tyrimų tenka laukti 2-3d  blink.gif

Rezultatų reikia tik tą pačią 2cd dieną, nes jau turi paskirt kokią dozę tos pačio dienos vakarą leistis.
Nors man Mastura buvo parašius, kad 1cd galiu pasidaryt E2 ir FSH, kad jei šitie bus blogi, atšauks ir išvis tą ciklą neskrisčiau.
Bet 1 cd nesidariau, net ir nebūtų turbūt galimybės dėl ilgos kelionės, vistiek tyrimų rezultatai tik jau nuskridus paaiškėtų. Tai pirkau bilietą išankstinį ir tikėjausi kas bus, tas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 29 sausio 2017 - 20:38