Merginos, turiu Gonalio 2 svirstukus po 450 vnt, 1 Luverį.
Dezutes uzpakuotos, naujos.
Gonalis visa laika saugiai laikomas saldytuve. Pirkau vaistukus sau, bet pasikeite planai (planavau pradeti stimuliacija Lt, o jau vaziuoti i Tr ant punkcijos),o dabar man ju nebereiki. Parduodu turkiskom kainom.
Gal kam reikia? o gal turite pazistamu kam reikia.
Rasikyte i asmenine zinute.
Linkiu visoms kuo greiciau pagauti savo laime nestuke
Oho, kokia istorija
Saunuole Persikute ir pagarba gydytojams.
Saunuole Persikute ir pagarba gydytojams.
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 26, 20:28)
Kalėdų rytą vyras gavo dovanų teigiamą nėštumo testą, o kai užplakė širdutė, atrodė, kad stebuklų metas vis dar tęsiasi. Labai viliuosi, kad jis tęsis dar gerą pusmetį
Persikute, sklandaus nesiojimo!
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus ir linkėjimus labai gera tai jausti
sveikinimai, persikute
Sveikos, merginos
Laužau galvą kaip susidelioti su laiku kokia Jūsų nuomonė ar man užtektų 19 cd prabūti Stambule?
Situacija, kad galiu išeiti tik 21d atostogų. Lektuvo bilietai yra tik prieš mm dieną arba jau būtų 3cd.
Man natūraliai O vyksta 13cd
Neturėjau trumpo protokolo su ilgu protokolu punkcija buvo po kraujavimo 14cd (bet buvo išpunktuoti per maži)
Laužau galvą kaip susidelioti su laiku kokia Jūsų nuomonė ar man užtektų 19 cd prabūti Stambule?
Situacija, kad galiu išeiti tik 21d atostogų. Lektuvo bilietai yra tik prieš mm dieną arba jau būtų 3cd.
Neturėjau trumpo protokolo su ilgu protokolu punkcija buvo po kraujavimo 14cd (bet buvo išpunktuoti per maži)
QUOTE(xernesta @ 2017 01 29, 19:26)
Sveikos, merginos
Jie ne pagal natūralią ovuliaciją žiūri, o kaip gonalis augina folikulus. Man punkciją darė 12 cd., nors natūraliai O būdavo 13-14. Embrionų 3d. nekelia, man sakė, kad visada laukia 5-6 dienų blastocistų ir tada įkelia. Taigi, viskas ir sprendžiasi pagal punkcijos dieną.
Skristi dieną prieš mm tvarkoj, kad nereiktų stresuoti, nes 2cd nuo ryto pas juos reikia ateiti kraujo ir echo tyrimams ir, jei viskas tvarkoj, pradėti leistis gonalį nuo 2cd.
3cd viską daryti jau būtų per vėlu.
QUOTE(xernesta @ 2017 01 29, 18:26)
Sveikos, merginos
Situacija, kad galiu išeiti tik 21d atostogų.
Situacija, kad galiu išeiti tik 21d atostogų.
Man su atostogom buvo sunku paimti 3 sav aites.
Bet kalbejau su Tr tai po konsuktacijos parsiveziau gonalio ir luveri. Jie man liepe 2 cd echo ir gormonus, o tada siusti jiems atsakymus ir jei viskas gerai stimuliacija pradet Lt, tam tikrom dienom siusti echo ir reguliuotu vaistu dozes, bei atskristi pas juos kokia 10 cd. Jie man skirtu kokias dozes susileist. Taip galima suplanuoti ir skrydi 😃
Nes sake, kad teko pora merginu grazint namo del blogu tyrimu. 😉
Tai jei kas ir taip planuotu, tai turiu Gonalio, laikau saugiai saldytuve. Mano planai pasikeite, tai vaistukus jei kam reikia perleisiu Tr kainomis.
QUOTE(Glue @ 2017 01 29, 20:47)
Man su atostogom buvo sunku paimti 3 sav aites.
Bet kalbejau su Tr tai po konsuktacijos parsiveziau gonalio ir luveri. Jie man liepe 2 cd echo ir gormonus, o tada siusti jiems atsakymus ir jei viskas gerai stimuliacija pradet Lt, tam tikrom dienom siusti echo ir reguliuotu vaistu dozes, bei atskristi pas juos kokia 10 cd. Jie man skirtu kokias dozes susileist. Taip galima suplanuoti ir skrydi 😃
Visai geras patarimas ir išeitis Aš irgi bijojau, kad neparsiųstų atgalios
Tik tiek, kad tenai tyrimai jau įeina į bazinę IVF kainą ir nereiktų už echo ar kraujo tyrimą nieko mokėti. O čia kaskart kas 2-3d. tektų susimokėt. Bet čia būnant nereiktų viešbučio ir tiek daug atostogų naudoti.
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 29, 20:34)
Jie ne pagal natūralią ovuliaciją žiūri, o kaip gonalis augina folikulus. Man punkciją darė 12 cd., nors natūraliai O būdavo 13-14. Embrionų 3d. nekelia, man sakė, kad visada laukia 5-6 dienų blastocistų ir tada įkelia. Taigi, viskas ir sprendžiasi pagal punkcijos dieną.
Skristi dieną prieš mm tvarkoj, kad nereiktų stresuoti, nes 2cd nuo ryto pas juos reikia ateiti kraujo ir echo tyrimams ir, jei viskas tvarkoj, pradėti leistis gonalį nuo 2cd.
Vienintelė išeitis bandyti mmm prisišaukti ankščiau man jei darytų 13cd punkcija būtų idelu ir viską spėčiau
Aišku, buvo kalba kad gali net nekelti tą ciklą bet maža ką nežinia kaip organizmas sureguos
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 29, 21:06)
Visai geras patarimas ir išeitis Aš irgi bijojau, kad neparsiųstų atgalios
Tik tiek, kad tenai tyrimai jau įeina į bazinę IVF kainą ir nereiktų už echo ar kraujo tyrimą nieko mokėti. O čia kaskart kas 2-3d. tektų susimokėt. Bet čia būnant nereiktų viešbučio ir tiek daug atostogų naudoti.
Išeitis gal ir nebloga bet reikėtų iš anksto susiplanuoti viską ir vizitus pas gines ir t.t. Mažesniuose miestuose ne taip paprasta ir kraujo tyrimų tenka laukti 2-3d
QUOTE(xernesta @ 2017 01 29, 21:13)
Papildyta:
Išeitis gal ir nebloga bet reikėtų iš anksto susiplanuoti viską ir vizitus pas gines ir t.t. Mažesniuose miestuose ne taip paprasta ir kraujo tyrimų tenka laukti 2-3d
Rezultatų reikia tik tą pačią 2cd dieną, nes jau turi paskirt kokią dozę tos pačio dienos vakarą leistis.
Nors man Mastura buvo parašius, kad 1cd galiu pasidaryt E2 ir FSH, kad jei šitie bus blogi, atšauks ir išvis tą ciklą neskrisčiau.
Bet 1 cd nesidariau, net ir nebūtų turbūt galimybės dėl ilgos kelionės, vistiek tyrimų rezultatai tik jau nuskridus paaiškėtų. Tai pirkau bilietą išankstinį ir tikėjausi kas bus, tas bus.