Dar geriu Inofolic plius ,siunciu is Italijos ,jisai kitas negu parduodamas pas mus ,turi but milteliai,Lo.Li.Pharma gamintojas ,as juos geriu jau 3 menesi is eiles.
http://docfarma.it/i...ign=direct_link
Dar geriu Inofolic plius ,siunciu is Italijos ,jisai kitas negu parduodamas pas mus ,turi but milteliai,Lo.Li.Pharma gamintojas ,as juos geriu jau 3 menesi is eiles.
http://docfarma.it/i...ign=direct_link
Artima01 kai sekasi???Laikom kumstukus!!!!!
Taip, šiandien jau TA diena keliausim popiet pasiimt
labai neramu, kokia bus jų kokybė, nes tik rašė Elis, kad auga gerai, bet kaip tiksliai įvertinti dar nežinau. Sodins Emre, tai galvoju ar pavyks išsiprašyti du
ačiū labai už palaikymą!
As jau 2 menesiai akupunkturoj, nuo vasario ovaboostas, vit D ir dar visas galas papildu, dabar vietoj ovaboosto biciu pieneli varau, inofolic miltelius, Q10, zuvu taukus, vit A+E, kalci. Ir va pyst FSH 27. Toks, kokio dar nesu turejus.. Nenuleist ranku? O kiek metu galima nenuleist ranku? Manes vyras klausia, kur riba tu visu beviltisku bandymu ir as jam neturiu ka atsakyt.. gal gali nenuleist tu ranku kai AMH yra toks "mazas" kaip 0.5, bet kai maniskis yra 0.059 tai saves apgaudinet kazkaip nebeiseina, nes nesiruosiu laukti iki 40 metu, kad konstatuociau, ok nu jau dabar tikrai viskas.
Nu dar galvoju apie tuos graikus kaip paskutini bandyma. Marga2, as jiem irgi paskambinau, ta koordinatore nelabai ka man papasakot galejo isskyrus kad uzraso geguzes galui nes dabar visi issilaksto daktarai. Man klausimas per kiek laiko tas efektas (jei toks bus) gali pasirodyti- menuo/trys ar cia pvz tik po kokio pusmecio kokiu rezultatu atsigavimo galima tiketis. Tai va turejau parasyti daktarui vel, lauksiu matyt dar savaite atsakymo. Dar norejau kad ir pakomentuotu konkreciai mano atvejui ar su tokiais duomenim galima tiketis rezultato. Nu ziuresim. Decisions decisions.. ;)
[quote=Jus2lis,2017 04 26, 18:13]
<p>Aha, klimanorm..man jau net nebe apmaudu, bet tiesiog rankos nusviro.. cia tai jei aukstas tas fsh tai bando musti kazkaip o turkai visai paleido "prie tokio auksto fsh daktaras jokiu vaistu neskirs, laukime kito ciklo". Tai kaip tas fsh pats turetu stebuklingu budu imt ir nukrist jei auga kelintas ciklas is eiles?! Nu ka as zinau toks poziuris.. Graikams parasiau sestadieni, nieko neatraso, tai jau emiau ir Cekijos klinikai nusiunciau visas reikalingas formas del donorines kiausialastes. Jei jau cia visas pasaulis nusistates, kad savo genu toliau nepadalinciau, tai nafig ir nereikia, ka jau dabar padaryt ;)
Jus2lis pabandyk akupunktūra ir tuo pačiu metu pagerk bičių pienelį. Man pernai lapkriti fsh buvo sukilęs iki 108, bubo prasidėję klimakso simtomai, bet dabar gavau tyrimo rezultatus fsh 12 ir amh pakilo taip pat. Taip kad nenuleisk dar ranku kad ir kaip beviltiška tai atrodo...