Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Dar geriu Inofolic plius ,siunciu is Italijos ,jisai kitas negu parduodamas pas mus ,turi but milteliai,Lo.Li.Pharma gamintojas ,as juos geriu jau 3 menesi is eiles.

http://docfarma.it/i...ign=direct_link

https://clinicaltria...how/NCT01290432

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 28 balandžio 2017 - 00:40
QUOTE(Artima01 @ 2017 04 24, 07:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nica79" data-cid="71587225" data-time="1492974863"><div><p>Sveika,
Siaip standartiskai skiria po dvi i diena, desuteje 15vnt, tai menesiui kazkur 4 dezuciu. Standartiskai naudoji iki 10os sav kazkus po 2 k dienoje, po to mazini, tai is esmes 10dezuciu teisingas skaicius. Bet as tai veziausi 12-14 "del viso pikto". LT tokia didele kaina, likucius paskui lengvai "realizuosi". Pasiimciau ir leidziamo progesterono, nors turkai ir mazai kam turbut ji rekomenduoja.
Mergytes, uz visas kumstukai ir visoms sekmes!!!</p></div></blockquote><p></p><p>Ačiū, kad pasakėt dėl leidžiamo, maniau visoms išrašo, būtinai paprašysiu Aš ir dar keliom dėžutėm daugiau nusipirksiu dėl visa pikto biggrin.gif  </p><p></p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Marga2" data-cid="71587251" data-time="1492975827"><div><p>O jus jau po punkcijos??? ...Sekmes 4u.gif</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Marga2" data-cid="71587252" data-time="1492975835"><div><p>Lauksim ziniu!!!!</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Taip, vakar buvo punkcija, laukiu šiandien žinių, kiek turim pupsikų  yahoo.gif </p>

Labas, šiandien Didžioji diena? yahoo.gif
Laikom visos kumščius, kad grįžtum į LT nestuke.gif
Atsakyti

Artima01, kumstukai uz jus :) Grazaus susitikimo ;) 

Atsakyti

Artima01 kai sekasi???Laikom kumstukus!!!!!

Atsakyti

Merginos geguzes 23d uzsiregistravau pas graikus PRP kiausidziu procedurai ,tikiuosi spes ateit ir pasibaigti mm :)Nudziugino ,kad gali mums padet  :nestuke ir kad viskas bus gerai :)

Atsakyti

Artima01 kai sekasi???Laikom kumstukus!!!!!

Taip, šiandien jau TA diena  :)  keliausim popiet pasiimt  :)  labai neramu, kokia bus jų kokybė, nes tik rašė Elis, kad auga gerai, bet kaip tiksliai įvertinti dar nežinau. Sodins Emre, tai galvoju ar pavyks išsiprašyti du  :hmm:  ačiū labai už palaikymą!  :4u: 

Atsakyti

As jau 2 menesiai akupunkturoj, nuo vasario ovaboostas, vit D ir dar visas galas papildu, dabar vietoj ovaboosto biciu pieneli varau, inofolic miltelius, Q10, zuvu taukus, vit A+E, kalci. Ir va pyst FSH 27. Toks, kokio dar nesu turejus.. Nenuleist ranku? O kiek metu galima nenuleist ranku? Manes vyras klausia, kur riba tu visu beviltisku bandymu ir as jam neturiu ka atsakyt.. gal gali nenuleist tu ranku kai AMH yra toks "mazas" kaip 0.5, bet kai maniskis yra 0.059 tai saves apgaudinet kazkaip nebeiseina, nes nesiruosiu laukti iki 40 metu, kad konstatuociau, ok nu jau dabar tikrai viskas.

Nu dar galvoju apie tuos graikus kaip paskutini bandyma. Marga2, as jiem irgi paskambinau, ta koordinatore nelabai ka man papasakot galejo isskyrus kad uzraso geguzes galui nes dabar visi issilaksto daktarai. Man klausimas per kiek laiko tas efektas (jei toks bus) gali pasirodyti- menuo/trys ar cia pvz tik po kokio pusmecio kokiu rezultatu atsigavimo galima tiketis. Tai va turejau parasyti daktarui vel, lauksiu matyt dar savaite atsakymo. Dar norejau kad ir pakomentuotu konkreciai mano atvejui ar su tokiais duomenim galima tiketis rezultato. Nu ziuresim. Decisions decisions.. ;)

[quote=Jus2lis,2017 04 26, 18:13]
<p>Aha, klimanorm..man jau net nebe apmaudu, bet tiesiog rankos nusviro.. cia tai jei aukstas tas fsh tai bando musti kazkaip o turkai visai paleido "prie tokio auksto fsh daktaras jokiu vaistu neskirs, laukime kito ciklo". Tai kaip tas fsh pats turetu stebuklingu budu imt ir nukrist jei auga kelintas ciklas is eiles?! Nu ka as zinau toks poziuris.. Graikams parasiau sestadieni, nieko neatraso, tai jau emiau ir Cekijos klinikai nusiunciau visas reikalingas formas del donorines kiausialastes. Jei jau cia visas pasaulis nusistates, kad savo genu toliau nepadalinciau, tai nafig ir nereikia, ka jau dabar padaryt ;)

Jus2lis pabandyk akupunktūra ir tuo pačiu metu pagerk bičių pienelį. Man pernai lapkriti fsh buvo sukilęs iki 108, bubo prasidėję klimakso simtomai, bet dabar gavau tyrimo rezultatus fsh 12 ir amh pakilo taip pat. Taip kad nenuleisk dar ranku kad ir kaip beviltiška tai atrodo... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2017 04 27, 21:52)
Aisaliukas pas ka vaikstot i akupunktura?
Kokiam mieste???

Aš vaikčiojau du kartus per savaite iš viso 15 kartų. Bet mes gyvenam ne Lietuvoje o Švedijoje, Stockholme. Jeigu yra galimybė galiu pasakyti adresą ir patarpininkauti. Kaina už 10 kartu 3000 švediškų kronų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marga2 @ 2017 04 28, 09:15)
<p>Merginos geguzes 23d uzsiregistravau pas graikus PRP kiausidziu procedurai ,tikiuosi spes ateit ir pasibaigti mm :)Nudziugino ,kad gali mums padet  nestuke.gif ir kad viskas bus gerai smile.gif
</p>

Sėkmės tau, lauksim gerų žinių ir daugiau info mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Jus2lis,2017 04 28, 16:01]
<p>As jau 2 menesiai akupunkturoj, nuo vasario ovaboostas, vit D ir dar visas galas papildu, dabar vietoj ovaboosto biciu pieneli varau, inofolic miltelius, Q10, zuvu taukus, vit A+E, kalci. Ir va pyst FSH 27. Toks, kokio dar nesu turejus.. Nenuleist ranku? O kiek metu galima nenuleist ranku? Manes vyras klausia, kur riba tu visu beviltisku bandymu ir as jam neturiu ka atsakyt.. gal gali nenuleist tu ranku kai AMH yra toks "mazas" kaip 0.5, bet kai maniskis yra 0.059 tai saves apgaudinet kazkaip nebeiseina, nes nesiruosiu laukti iki 40 metu, kad konstatuociau, ok nu jau dabar tikrai viskas.</p><p>Nu dar galvoju apie tuos graikus kaip paskutini bandyma.

Jo situacija sudėtinga mano AMH buvo mažiau nei 0,1 dabar 0,3 nekoks bet viltis yra wub.gif
Mes nusprendėm bandyti nes tai pirmas mūsų bandymas aplamai jei nepasiseks tai ir aš bandysiu graikijoje darytis tą procedūrą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes jau grįžę iš Turkijos tai šiuo metu pas mane situacija tokia: turkai rado polypą tai dabar reikia jį pašalinti. Kainą pas juos 500 eurų. Jeigų komplikacijų jokių neiškils po polypo pašalinimo ir hormonai normos ribose leidžia startuoti IVF wub.gif Sakė situacija sudėtinga bet vilties yra matė tris folius vienoj pusėj du kitoj viena. Jei jų nebūtų tai būtų blogai bet kadangi jie yra tai viltis yra būti nestuke.gif 4u.gif

Užsirašiau pas ginę gegužės 10 žiūrėsim ką sakys kokios galimybės tai atlikti bus švedijoje, nes čia sistema veikia komplikuotai unsure.gif O ilgai laukti operacijos nesinori unsure.gif Tai va merginos reikalinga jūsų pagalba tos kurios iš Vilniaus, kur Vilniuje galima būtų kreiptis, kad pašalinti polipą kiek tai panašiai galėtų kainuoti? Kur jus darotės kariotipų tyrimus ir kiek jie kainuoją?Kadangi neturiu deklaracijos Lietuvoje nes gyvenu Švedijoje tai siuntimas iš gydytojo netinka ax.gif Ačiū jums už pagalba wub.gif

Dar norėčiau pasakyti kad, gimdos nuotrauka Ehomare kainuoja ne 370 lirų o 550 lirų mes mokėjome čia dėl informacijos patikslinimo pirmame puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 04 28, 17:19)
Aš vaikčiojau du kartus per savaite iš viso 15 kartų. Bet mes gyvenam ne Lietuvoje o Švedijoje, Stockholme. Jeigu yra galimybė galiu pasakyti adresą ir patarpininkauti. Kaina už 10 kartu 3000 švediškų kronų mirksiukas.gif

Oi ne aciu. As Lietuvoje, Vilniuje vaikstau. Jau metus. Bet tinkamo fsh vis nepasiekiam.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2017 04 28, 17:01)
Oi ne aciu. As Lietuvoje, Vilniuje vaikstau. Jau metus. Bet tinkamo fsh vis nepasiekiam.

Irene, pas ka vaikstai Vilniuj?
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2017 04 28, 17:01)

Irene, pas ka vaikstai Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(Artima01 @ 2017 04 28, 08:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Marga2" data-cid="71596913" data-time="1493359821"><div><p>Artima01 kai sekasi???Laikom kumstukus!!!!!</p></div></blockquote><p></p><p>Taip, šiandien jau TA diena  smile.gif  keliausim popiet pasiimt  smile.gif  labai neramu, kokia bus jų kokybė, nes tik rašė Elis, kad auga gerai, bet kaip tiksliai įvertinti dar nežinau. Sodins Emre, tai galvoju ar pavyks išsiprašyti du  hmm.gif  ačiū labai už palaikymą!  4u.gif </p>

Na kaip pasimatymas su blastukas??? wub.gif kiek įkėlė, kokios kokybės?
Atsakyti