Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Aha, klimanorm..man jau net nebe apmaudu, bet tiesiog rankos nusviro.. cia tai jei aukstas tas fsh tai bando musti kazkaip o turkai visai paleido "prie tokio auksto fsh daktaras jokiu vaistu neskirs, laukime kito ciklo". Tai kaip tas fsh pats turetu stebuklingu budu imt ir nukrist jei auga kelintas ciklas is eiles?! Nu ka as zinau toks poziuris.. Graikams parasiau sestadieni, nieko neatraso, tai jau emiau ir Cekijos klinikai nusiunciau visas reikalingas formas del donorines kiausialastes. Jei jau cia visas pasaulis nusistates, kad savo genu toliau nepadalinciau, tai nafig ir nereikia, ka jau dabar padaryt ;)

Jus2lis, o tu klimanorm vartojai? Kaip apmaudu..., ką turkai sako? Ar tiesiog laukti kito ciklo?

Nekantrioji nuoširdūs sveikinimai! Supuok myluok ir klausyk savo širdies! Ir lengvo maitinimo koks jis bebūtų!

Tamsi bijūne taip mažais žingsneliais ir judi į priekį. Pirma hcg auga, paskui pūslelė reikiamoje vietoje, kitą kartą ir šidutę pamatysi. Būtinai :)

Pagre lengviau būna kai judesius pradedi jausti, tada tas vaikutis realesnis patampa. Aš dukros laukiausi su kartu su drauge, kuri labai vaisinga, bet abiem ramu būdavo tik pirmą dieną po scan'o :D

Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 04 26, 14:45)
as turiu pora dezuciu jei reikia "cia ir dabar", nes galiojimas iki 2017.06

Imu būtinai, nes reikia skubiai!!! Parašykit į az , kaip man su Jumis susisiekti!!!
Atsakyti
QUOTE(dominyka.1 @ 2017 04 26, 18:31)
Imu būtinai, nes reikia skubiai!!! Parašykit į az , kaip man su Jumis susisiekti!!!

Jeigu kam reikia, turiu likusio turkiško progestan. Taip pat Ovaboost ir FertileCm. Rašykite į a.ž.
Atsakyti

Atsiprasau buvau dingusi is forumo,labai daug darbu!Visi genetiniai tyrimai yra padaryti,viskas gerai,kariotipai abieju geri...gal cia kiausialasciu kokybe kiso koja ir del amziaus,paskutinius metus labai daug visokiu papildu,vitaminu ir pan naudoju,tikiuosi dabar turetu but gerai !

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 26 balandžio 2017 - 22:02

Jus2le neskubekit ,graikai labai neskubantys,labai letai atsakineja ,as jau jiems 5 kokius kartus  skambinau ,visas koordinatoriu vardus zinau :),jau ir su profesorium Pantosu kalbejau ,dabar laukiu atsakymo ar priims mane si menesi su tokiu kikeiu neovuliavusiu kiausialasciu ,siandien 7cd vis dar tepa rozine spalva,o sake procedurai atvaziuot kai jau nebus mm.Manau kita savaite skrisiu jei leis.

Atsakyti

Net neturejau minciu eit pas Meskauskiene,cia ta gine is Grybo gatves man ja isgyre,gal drauges ,del to ir pacientes siuncia ,arba procenta nuo to gauna!

Atsakyti

Nesu tikra, ar moku tuos a.z rasyt. Juzula, ar gavot maniski?

Jeigu kam reikia, turiu likusio turkiško progestan. Taip pat Ovaboost ir FertileCm. Rašykite į a.ž.

Atsakyti
[quote=Jus2lis,2017 04 26, 18:13]
<p>Aha, klimanorm..man jau net nebe apmaudu, bet tiesiog rankos nusviro.. cia tai jei aukstas tas fsh tai bando musti kazkaip o turkai visai paleido "prie tokio auksto fsh daktaras jokiu vaistu neskirs, laukime kito ciklo". Tai kaip tas fsh pats turetu stebuklingu budu imt ir nukrist jei auga kelintas ciklas is eiles?! Nu ka as zinau toks poziuris.. Graikams parasiau sestadieni, nieko neatraso, tai jau emiau ir Cekijos klinikai nusiunciau visas reikalingas formas del donorines kiausialastes. Jei jau cia visas pasaulis nusistates, kad savo genu toliau nepadalinciau, tai nafig ir nereikia, ka jau dabar padaryt ;)

Jus2lis pabandyk akupunktūra ir tuo pačiu metu pagerk bičių pienelį. Man pernai lapkriti fsh buvo sukilęs iki 108, bubo prasidėję klimakso simtomai, bet dabar gavau tyrimo rezultatus fsh 12 ir amh pakilo taip pat. Taip kad nenuleisk dar ranku kad ir kaip beviltiška tai atrodo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 04 27, 20:28)
Jus2lis pabandyk akupunktūra ir tuo pačiu metu pagerk bičių pienelį. Man pernai lapkriti fsh buvo sukilęs iki 108, bubo prasidėję klimakso simtomai, bet dabar gavau tyrimo rezultatus fsh 12 ir amh pakilo taip pat. Taip kad  nenuleisk dar ranku kad ir kaip beviltiška tai atrodo... wub.gif

Aisaliukas pas ka vaikstot i akupunktura?
Kokiam mieste???
Atsakyti

Mano fsh praeita menesi buvo 14,3 gmol/l kai atvaziavom i Stambula,grizus po nesekmingos stimuliacijos nuejau pas savo daktara i akupunktura,darem proceduras 2 kartus per savaite,tai si menesi fsh buvo 5,15 gmol/l :)

Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 04 27, 23:41)
<p>Mano fsh praeita menesi buvo 14,3 gmol/l kai atvaziavom i Stambula,grizus po nesekmingos stimuliacijos nuejau pas savo daktara i akupunktura,darem proceduras 2 kartus per savaite,tai si menesi fsh buvo 5,15 gmol/l smile.gif
</p>

O jus pas ka vaikstot?
Atsakyti

Pas Gruniceva i Homeopatijos klinika Kauno g. Vilniuje

Atsakyti