Estradioli gavau 243gmol/l ,viskas kaip ir gerai ,Mastra liepe dar ismatuot sio ciklo folius-tai ju buvo 2 kairej ir 1 desiniai,daugiau nesimato,nes gal tie dideli uzstoja,bet Turkai pasitarus visdelto atidejo kol seni foliai neisnyks :)darysim myliukus :)gal kokie trinukai gausis :)cia vyras mano taip juokauja ! o man tai nuotaika pagadino gin.Zakareviciene ,jinai dirba Grybo g,labai nemaloni ,as jos nepazystu,taigi ismatavus folius paklause mane su kuo stimuliavo,neklause kur,sakiau kad ne LT, o tada sako tai eikit pas Meskauskiene,kam po tuos uzsienius vaziniet...kas ta Meskauskiene?O tada pridejo kad yra tiek geru ir net mazu vaiku, kuriuos galima ivaikinti,kam cia vargti su tom procedurom...nu as netekau zado,sakau mes dar tik du IUI padarem ir ruosemes 1 IVF darytis ,tik kad ji nutrauke,tai kad ir nebandem perdaug...nu zodziu...
QUOTE(Kamile_xx @ 2017 04 22, 14:52)
Tai ne stiprumas, o tiesiog kiekis švirkštuke. Būna ir po 450 ir po 150 supilstyta.
Oi ačiū jums, nuraminot. Man kaip tik leistis už poros valandų. Didelis ačiū!
QUOTE(Marga2 @ 2017 04 22, 17:37)
<p>Estradioli gavau 243gmol/l ,viskas kaip ir gerai ,Mastra liepe dar ismatuot sio ciklo folius-tai ju buvo 2 kairej ir 1 desiniai,daugiau nesimato,nes gal tie dideli uzstoja,bet Turkai pasitarus visdelto atidejo kol seni foliai neisnyks
</p>
</p>
as kazkaip pagalvojau, kad geriau irgi palaukti kol jie pasisalins. as esu buvus pas 2 ginekologes tai viena sake foliai, kita cystos. ir suprask zmogau kuri teisi.
o jus nenorit palaukti ir pastebeti kokius pora ciklu kada jums ovuliacija vyksta ir kokio dydzio uzauga foliai naturaliame cikle. ar tikrai tokia velyva ovuliacija? gal ciklas ilgas?
Papildyta:
QUOTE(Belle @ 2017 04 22, 18:30)
Oi ačiū jums, nuraminot. Man kaip tik leistis už poros valandų. Didelis ačiū!
bet juk jus ne visa svirksta susileidziate? tikiuosi turite nustatyta doze?
Sveikos mergaites
Atsiprasau temutes neseku.
Turiu uzsilikusio turkisko crinono, galioja iki 2018 07. I a.z.
Atsiprasau temutes neseku.
Turiu uzsilikusio turkisko crinono, galioja iki 2018 07. I a.z.
QUOTE(magute @ 2017 04 22, 20:28)
Aišku turiu doze. Tiesiog pamačius kitus skaičius kažkodėl pagalvojau apie stiprumą /koncentraciją.
Merginos, po kiek Crinone vežėtės namo po transferio? Man sakė Mastura, kad užteks 10 dėžučių iki 12 sav. sėkmės atveju, bet atrodo mažokai kiek vežėtės namo ir kiek realiai sunaudojot? Iki kelintos savaitės naudojot?
QUOTE(Artima01 @ 2017 04 23, 17:00)
<p>Merginos, po kiek Crinone vežėtės namo po transferio? Man sakė Mastura, kad užteks 10 dėžučių iki 12 sav. sėkmės atveju, bet atrodo mažokai kiek vežėtės namo ir kiek realiai sunaudojot? Iki kelintos savaitės naudojot? </p>
Sveika,
Siaip standartiskai skiria po dvi i diena, desuteje 15vnt, tai menesiui kazkur 4 dezuciu. Standartiskai naudoji iki 10os sav kazkus po 2 k dienoje, po to mazini, tai is esmes 10dezuciu teisingas skaicius. Bet as tai veziausi 12-14 "del viso pikto". LT tokia didele kaina, likucius paskui lengvai "realizuosi". Pasiimciau ir leidziamo progesterono, nors turkai ir mazai kam turbut ji rekomenduoja.
Mergytes, uz visas kumstukai ir visoms sekmes!!!