Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 04 21, 09:03)
Sveikutes mergaites 4u.gif
Atejau pasidalinti savo dziaugsmu,balandzio 19d.gime mano nuostabios dukrytes 2.170 ir 2.690 kg.negaliu sulaikyt asaru is dziaugsmo berasant,tai neapsakomas zodziais jausmas po tiek laiko ir tiek patirta visko beieskant lelyciu wub.gif
Gime mergytes 36sav.+5d.sveikutes,isnesiotos.nereikejo jokiu inkubatoriu.dare cp,puse 9 nubego vandenys,apie 11 jau laikiau ant ranku savo tirpukes indentiskas.atsigaunu pati sunkiai,bet svarbu mano lelytems viskas gerai wub.gif Kai nubego vandenys ryte,negalejau patiket kad jau isvysiu turkiskus stebuklus. wub.gif
Tikekit mergaites savo jegom ir turkais,nes jie kartais daro dvigubus stebuklus wub.gif
Spaudziam uz visas sesis kumstukus ir siunciam visoms pasisekimo aitvara nestuke.gif  4u.gif

Dvigubi sveikinimai supermamytei nuo musu seimyneles ir musu dukriuko cukriuko!!! lady.gif lady.gif Aukit dideles ir sveikos, taip pat linkiu, kad ir pienelis atsirastu greiciau! 4u.gif
O kitoms, einanciu turku keliu, taip pat linkime nenuleisti ranku, linkim dideliausios sekmes ir siunciam rozini virusiuka! wub.gif
Atsakyti

Aciu mergytes uz sveikinimus :wub: linkiu to paties,tik nenunenuleiskit ranku,nesvarbu kokia diagnoze nustatytu..,stebuklai vyksta,ir nesvarbu kada :4u: 

Atsakyti

Gal kam reikia imunoglobulino,turiu likusias 8 ampoles?

Vilnius

Atsakyti

Merginos ,reikalingas patarimas,kovo vyduryj turejau stimuliacija TR -pradejo 3cd buvo fsf 14,25 U/L l.aukstas ,mano amh 0.46nmol/l ,stimuliavo 9d su gonaliu ir menogonu ,kadangi foliai neaugo,nutrauke ,grizau i LT ,nuejau pas savo gine 17 cd jinai pamate vienoj kiausidej- 7,5mm foli ,kitoj-13mm,laukiau mm iki 38cd,vakar prasidejo mm,siandien 2cd nuejau pas gine pamate-k.kiausidei-18.2 mm,d.kiasidej-5 foliai-31mm,24mm,16mm,9mm ir vienas dar mazesnis,kurio nematavo,turkai pasake pasidaryt kraujo tyrimus,jau gavau FSH -5,18U/l,LH-5,55 U/L,Estradioli gausiu ryte,jei bus geras sake pradet stimuliuotis(doze paskirs rytoj) ir kita savaite atvaziuot pas juos,ar kam buvo like foliai is seno ciklo ir pradeta nauja stimuliacija?

Atsakyti

Neovuliavęs folis žinau būna,bet tiek daug,kad būtú neteko girdėti. O mmm pačios prasidėjo? Dufastono ar pan nenaudojot? O sprogduku irgi nenaudojot?

svarbu tyrimai būtú geri,o jeigu tie neovuliavę jau kaip ir cistom tapo,tai juos išpunktuos punkcijos metu

Atsakyti

Nieko nenaudojau,nes turkai nutrauke stimuliacija,3 d stimuliavo su 225 mg gonalio ir tiek pat menogono,o paskui 6d pakele iki 300mg,tada pasake stabdom viska nes foliu jokiu visai nera...grizusi i LT nuejau pas savo daktara kur daro man akupunktura,kad atstatytu organizma po stimuliacijos,nuejau kokius 6 kartus,uzvakar 36cd pasidariau HCG,buvo neigiamas,tada mano akup.daktaras pasiule kad gali idurti o tam tikrus taskus adatas ir menesines prasides-po 10val jos prasidejo :)o siandien gine aptiko tiek foliu,gal mane taip stimuliacija paveluotai veikia ???

Atsakyti
Merginos, prieš vykstant į TR konsultacijai pasidariau tyrimus. AMH 5,64. Aitinka, kaip ir normas, bet paskaičiau, kad nuo 3 gali jau įtarti PKS. Suprantu, kad AMH svarbu yra IVF? Ar čia viskas ok? Esu naujokė smile.gif
Atsakyti

:4u:  :4u: PKS gi ne tik pagal AMH nustato  :) gydytojai matys tavo kiausidziu atsaka i stimuliacija ir atitinkamai darys:arba tam paciam cikle kels blastute arba saldys ir lieps grizti po keliu ciklu. Pas turkus ner skirtumo ar saldyti ar sviezi embrionai, ta pati tikimybe  :4u: 

as net sakyciau su saldytais gal ir geriau paciai, nes org pailsi po stimuliacijos.

mano Amh buvo arti 4, neturiu PKS, bet vis tiek gavosi hyperstimuliacija del mano nedidelio svorio ir kiausidziu reakcijos. 

Aisku, visas procesas siek tiek prasitesia, bet svarbiausia moters sveikata ir tikrai gera gydytoju prieziura, nes nieko gero buna, kai kelia embrionus ta pati stimuliuota cikla jei yra hyper stimuliacijos rizika.

jusu labai geras AMH. Sekmes! :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 04 22, 12:19)
<p> 4u.gif  4u.gif PKS gi ne tik pagal AMH nustato  smile.gif gydytojai matys tavo kiausidziu atsaka i stimuliacija ir atitinkamai darys:arba tam paciam cikle kels blastute arba saldys ir lieps grizti po keliu ciklu. Pas turkus ner skirtumo ar saldyti ar sviezi embrionai, ta pati tikimybe  4u.gif </p><p>as net sakyciau su saldytais gal ir geriau paciai, nes org pailsi po stimuliacijos.</p><p></p><p>mano Amh buvo arti 4, neturiu PKS, bet vis tiek gavosi hyperstimuliacija del mano nedidelio svorio ir kiausidziu reakcijos. </p><p></p><p>Aisku, visas procesas siek tiek prasitesia, bet svarbiausia moters sveikata ir tikrai gera gydytoju prieziura, nes nieko gero buna, kai kelia embrionus ta pati stimuliuota cikla jei yra hyper stimuliacijos rizika.</p><p></p><p>jusu labai geras AMH. Sekmes! 4u.gif </p>

Ačiū!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As ne Turkijoje darausi, bet jusu tema vis seku, nes cia labai daug informacijos.
Siandien pradedu leistis gonali, man bus trecias IVF, du pirmi nesekmingi.
Per pirmus du man skyre Gonal 1050 o dabar paskyre gonal 900. Is kart nepastebeju kai receptus rase, buciau gydytojo paklausus, tik po to namuose.
Gal kas busvo susidures ir gali pakomentuoti. 4u.gif
Aciu.
Atsakyti

Nu shakes, po situ vaistu FSH taip soko aukstyn, kad tokio tai dar nesu turejus.. ir LH turbut pirma karta virs normos. Nafig nebelaiko nervai, jauciu, kraunuos lagamina i Atenus pabadyt kiausidems.

1490894182[/url]"] Mairgi buvo išrašę šitą. Kai pasakiau, kad nėra LT išrašė Klimanorm (ar kažkaip panašiai). Receptinis, bet pilna vaistinėse, kaina 7 iki 10 eur. FSH numušė nuo 14,8 iki 11 per mėnesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jus2lis: 22 balandžio 2017 - 11:26
QUOTE(Belle @ 2017 04 22, 12:01)
Sveikos 4u.gif
As ne Turkijoje darausi, bet jusu tema vis seku, nes cia labai daug informacijos.
Siandien pradedu leistis gonali, man bus trecias IVF, du pirmi nesekmingi.
Per pirmus du man skyre Gonal 1050 o dabar paskyre gonal 900. Is kart nepastebeju kai receptus rase, buciau gydytojo paklausus, tik po to namuose.
Gal kas busvo susidures ir gali pakomentuoti. 4u.gif
Aciu.

Tai ne stiprumas, o tiesiog kiekis švirkštuke. Būna ir po 450 ir po 150 supilstyta.
Atsakyti