Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Tamsi bijūne ar šiandien scan'as? 

Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Atejau pasidalinti savo dziaugsmu,balandzio 19d.gime mano nuostabios dukrytes 2.170 ir 2.690 kg.negaliu sulaikyt asaru is dziaugsmo berasant,tai neapsakomas zodziais jausmas po tiek laiko ir tiek patirta visko beieskant lelyciu wub.gif
Gime mergytes 36sav.+5d.sveikutes,isnesiotos.nereikejo jokiu inkubatoriu.dare cp,puse 9 nubego vandenys,apie 11 jau laikiau ant ranku savo tirpukes indentiskas.atsigaunu pati sunkiai,bet svarbu mano lelytems viskas gerai wub.gif Kai nubego vandenys ryte,negalejau patiket kad jau isvysiu turkiskus stebuklus. wub.gif
Tikekit mergaites savo jegom ir turkais,nes jie kartais daro dvigubus stebuklus wub.gif
Spaudziam uz visas sesis kumstukus ir siunciam visoms pasisekimo aitvara nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 04 21, 12:03)
Atejau pasidalinti savo dziaugsmu,balandzio 19d.gime mano nuostabios dukrytes 2.170 ir 2.690 kg.negaliu sulaikyt asaru is dziaugsmo berasant,tai neapsakomas zodziais jausmas po tiek laiko ir tiek patirta visko beieskant lelyciu wub.gif
Gime mergytes 36sav.+5d.sveikutes,isnesiotos.nereikejo jokiu inkubatoriu.dare cp,puse 9 nubego vandenys,apie 11 jau laikiau ant ranku savo tirpukes indentiskas.atsigaunu pati sunkiai,bet svarbu mano lelytems viskas gerai wub.gif Kai nubego vandenys ryte,negalejau patiket kad jau isvysiu turkiskus stebuklus. wub.gif
Tikekit mergaites savo jegom ir turkais,nes jie kartais daro dvigubus stebuklus wub.gif
Spaudziam uz visas sesis kumstukus ir siunciam visoms pasisekimo aitvara nestuke.gif  4u.gif

Sveikinimai didziausi nuo tokios pacios dviguba dziaugsma auginancios mamos! wub.gif bigsmile.gif jus tikra saunuole! Linkiu sekmes susidraugaujant, atrandant geriausius jums budus jaustis gerai ir zinoma ramybes! Darykite viska, kaip sako sirdis, nes patareju ir vidaus harmonijos draskytoju bus kas tik nori, o nuspresti ir su tuo gyventi reikes jums 4u.gif mirksiukas.gif (turiu omenyje spaudima del maitinimo krutimi, pientraukiu, misinuku ir begale kitu dalykeliu apie kuriuos gal turincios tik viena leliuka net nesusimasto mirksiukas.gif ) sekmes! wub.gif kuo vardu bus jusu tirpukes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2017 04 21, 09:54)
Sveikinimai didziausi nuo tokios pacios dviguba dziaugsma auginancios mamos!  wub.gif  bigsmile.gif jus tikra saunuole! Linkiu sekmes susidraugaujant, atrandant geriausius jums budus jaustis gerai ir zinoma ramybes! Darykite viska, kaip sako sirdis, nes patareju ir vidaus harmonijos draskytoju bus kas tik nori, o nuspresti ir su tuo gyventi reikes jums  4u.gif  mirksiukas.gif (turiu omenyje spaudima del maitinimo krutimi, pientraukiu, misinuku ir begale kitu dalykeliu apie kuriuos gal turincios tik viena leliuka net nesusimasto  mirksiukas.gif ) sekmes!  wub.gif kuo vardu bus jusu tirpukes?  bigsmile.gif

Aciu pupa wub.gif del maitinimo tai taip.bet kad nieko nera.du lasiukai priespienio unsure.gif nors labai tikiuos dar atsiras.tikrai labai noreciau pati maitinti bet kaip sakant pries gamta nepasoksi auksciau bambos.Mergyciu vardai Amira ir Maira wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 04 21, 12:27)
Aciu pupa wub.gif del maitinimo tai taip.bet kad nieko nera.du lasiukai priespienio unsure.gif nors labai tikiuos dar atsiras.tikrai labai noreciau pati maitinti bet kaip sakant pries gamta nepasoksi auksciau bambos.Mergyciu vardai Amira ir Maira wub.gif

asaros dziaugsmo tryksta,sveikinu,po tokios kovos,tokia nenusakoma laime,kaip gera wub.gif wub.gif glauskit prie širdelės savo turkiškus stebukliukus,buciuokit savo angeliukus,PAGALIAU,PAGALIAU JUS PATI LAIMINGIAUSIA PASAULYJE MAMA wub.gif wub.gif
Atsakyti

Kokios grazioso dvigubos naujienos! Sveikinimai tapus mama! Bukit sveikos ir begalo laimingos! wub.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikinimai didziausi!!!Kaip miela skaityti jusu pasakojimus!!!Tai duoda stimulo nenusiminti ir eiti i prieki :) Aukite sveikos ir dideles!

Atsakyti
Atejau pasidalinti savo dziaugsmu,balandzio 19d.gime mano nuostabios dukrytes 2.170 ir 2.690 kg.negaliu sulaikyt asaru is dziaugsmo

Sveikinimai didziausi, db tik dziaugsmo asaru smile.gif O ju bus kas minute ziurint i savo stebuklelius, aukit dideles ir sveikutes :*
Atsakyti
Spaudziam uz visas sesis kumstukus ir siunciam visoms pasisekimo aitvara nestuke.gif  4u.gif

Labai labai sveikinu ir linkiu Mažylėms tik didžiausios laimės gyvenime, o Jums tik laimės ašarų 4u.gif
Atsakyti

Gal kuri turit parduoti turkisko clexano 0,4 arba gal siuo metu esancios galetu parvezti?

Aš turiu clexane 0,4,parašiau až !

nekantrioji, didžiausi sveikinimai!!!!!! Kaip nuostabu!!! :yahoo: 

Atsakyti
Tamsi bijūne, kaip tu? gal buvai scane? ax.gif labai laukiu tavo naujienu 4u.gif
Atsakyti

Dvigubi sveikinimai❤❤Aukit sveikutes😘😘
Atsakyti