Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Marga2 @ 2017 04 13, 00:14)

Aciu tau Marga2 uz laibai puikia informacija del zemo AMH mirksiukas.gif Pasirodo, kad su tokia diagnoze dar ne pasaulio pabaiga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 04 15, 20:24)
Aciu tau Marga2 uz laibai puikia informacija del zemo AMH mirksiukas.gif Pasirodo, kad su tokia diagnoze dar ne pasaulio pabaiga bigsmile.gif

Gyvenime visada reik nenustoti ieškoti išeities Jei kas nesigauna ,neprarasti tikėjimo ir į mūsų namus ateis sėkme smile.gif...šianakt tokį gražu sapną susupnavau kad laikau rankose ir zindau sunu ,tais iš vienos krūties tai iš kitos ,tokia laiminga atsibudau smile.gif)Linkiu visoms linksmu Sv Velykų praleistų šeimos rate !!!
Papildyta:
Mergaites kas dabar randasi TR?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 15 balandžio 2017 - 19:46

Pagre, stengiuosi negalvot nieko. Net hcg  nebekartosiu, nes nuo 1200 jis gali is viso letai augt, tai paskui nervuosiuos, kad blogai. Tiek to, palauksiu penktad.

Visas su baltomis Velykomis! ;) 

P.S. gal kuri turi progestano parduoti?

Atsakyti
Sveikos, kaip. jums sekasi naudoti crinone? As nesuprantu ar aš jam alergiška ar kas vyksta... Vos tik panaudojus man pradeda graužti, niežeti, peršteti. Jausmas kaip esant pienligei. Gal dar kažkam panašiai yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okasjeias: 16 balandžio 2017 - 20:50
QUOTE(Okasjeias @ 2017 04 16, 18:47)
Sveikos, kaip. jums sekasi naudoti crinone? As nesuprantu ar aš jam alergiška ar kas vyksta... Vos tik panaudojus man pradeda graužti, niežeti, peršteti. Jausmas kaip esant pienligei. Gal dar kažkam panašiai yra?

Laba. Man lygiai taip pat buvo, as galvoju ir kad mano organizmas tuo paciu jo nepasisavino gerai, del to PRG nukrisdavo, del to po to jau naudojau ir leidziama Progestana. O siaip tai as prasikankinau su tuo Chrinone visa laika, kol ji naudojau... huh.gif verysad.gif
Pasigooglink Chrinone salutinis vaistu poveikis - grynai visi pozymiai atitinka, as buvau radus kazkoki tais straipsni.
Atsakyti

rasiux1984, o jums kraujyje rodydavo mazai pgn? As jau milijona info skaiciau, taip ir nesuprantu, ar crinonas ir neturi kraujyje atsispindet ar visgi jei labai zemas pgn, tai is tikruju jis ir yra zemas.. ?  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 04 17, 09:42)
<p>rasiux1984, o jums kraujyje rodydavo mazai pgn? As jau milijona info skaiciau, taip ir nesuprantu, ar crinonas ir neturi kraujyje atsispindet ar visgi jei labai zemas pgn, tai is tikruju jis ir yra zemas.. ?  hmm.gif </p>

Taip, skaiciukai buvo mazi
Atsakyti
Gal kuri turit parduoti turkisko clexano 0,4 arba gal siuo metu esancios galetu parvezti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilisaule: 18 balandžio 2017 - 11:05
Gal kam reikia Zibor 2500 TV anti Xa/0,2 ml kaina zenkliai zemesne nei vaistineje.

Tel. Nr 861738832
Atsakyti
Laba diena,merginos.Temutes neseku,bet noriu paprasyti gal kas turite ir galetumete pasidalinti russkalbes koordinatores e-pasto adresu??Labai buciau dekinga.Sekmes Jums visoms,nesvarbu kuriame etape bebutumete!
Papildyta:
Laba diena,merginos.Temutes neseku,bet noriu Jusu paprasyti gal kasnors turite Memorialo rusakalbes koordinatores e-pasto adresa ir galetumete pasidalinti??Buciau labai dekinga.Linkiu visoms Jums sekmes,nesvarbu kuriame etape bebutumete!
Papildyta:
Laba diena,merginos.Temutes neseku,bet noriu Jusu paprasyti gal kasnors turite Memorialo rusakalbes koordinatores e-pasto adresa ir galetumete pasidalinti??Buciau labai dekinga.Linkiu visoms Jums sekmes,nesvarbu kuriame etape bebutumete!
Atsakyti

Sveikute,stai emailas: tercuman@memorial.com.tr ,jos vardas Mastura.Sekmes!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 20 balandžio 2017 - 20:08
Marga2,aciu labai! Sekmes ir Jums!!
Atsakyti