Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Artima01 @ 2017 04 12, 09:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="J01" data-cid="71566344" data-time="1491981440"><div><p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Turiu klausimeli, ar balandzio men zada vaziuoti i Tr ir galetu man vaistu atvezti? Derinciau tada su Mastura.

Aciu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><p></p><p>Sveiki,</p><p></p><p>aš keliauju, tačiau grįšiu gegužės pirmom dienom  4u.gif </p>

Sveikos, mergaitės, labai labai reikėtų lucrin, Mastura parašė, kad planuojant fet reikėtų susileisti. Gal kuri galetumet pagelbėti likimo draugei, būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
[quote=Marsale,2017 04 12, 11:05]
sveiki,kaip tik prisijungiau į SM parašyti, gal kam reikia Crinone smile.gif
parašiau į až, tikiuosi, gausit žinutę.

Marsale, šimtas metų! Kaip begyvuojate? 4u.gif
Negalėjau neparašyti pamačiusi jūsų vardą rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, žengiam ir mes pirmą žingsnį. 2017 05 08 skrendam konsultacijai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2017 04 12, 09:13)
Rasiux,dideliausi sveikinimai 💐Daug pienuko ir ramių naktelių  wub.gif
Mes taip pat jau savaitėlė kaip sūpuojam savo stebuklėlį -sūnelį, po ilgų 10 metų  wub.gif  wub.gif
Labai,labai esu dėkinga šios temutės mergaitėms,nes kiekviena iš Jūsų prisidėjo prie mūsų didelės laimės, savo patarimais, patirties dalijimusi ir t.t. AČIŪ  4u.gif
Sėkmės dideliausios ir niekada nepraraskite tikėjimo, nors kartais tai būna ir labai sunku  wub.gif  4u.gif

Januari, kaip nuostabu wub.gif Sveikinimai didžiausi!
Papildyta:
[quote=Rudsiuke,2017 04 12, 19:18]
[quote=Marsale,2017 04 12, 11:05]
sveiki,kaip tik prisijungiau į SM parašyti, gal kam reikia Crinone smile.gif
parašiau į až, tikiuosi, gausit žinutę.

Marsale, šimtas metų! Kaip begyvuojate? 4u.gif
Negalėjau neparašyti pamačiusi jūsų vardą rolleyes.gif
[/quote]
Rudsiuke 4u.gif 4u.gif gyvuoju, taip pat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 04 12, 18:23)
<p>Nu va man ir yra labai keista, kad pradininkai savo puslapyje nepateikia isvis jokios info apie tai, ka jie atlieka.. antras man keistas dalykas, kad nerandu visai jokiu atsiliepimu is tu, kurias tokia procedura patyre.. o cia taip suintrigavo! smile.gif ir galvoju jei sekanti cikla hormonai neleis startuoti tai spjauciau ir nulekciau "pasijauninti". Bet kai tokie pinigai tai noretusi nors is kieno isgirsti "taip, buvau AMH pakilo per xx". Nes cia kai kitos forume kalba apie savo mazus AMH man juokas ima - maniskis yra 0,059!!! (O metu tai 35 ka tik stuktelejo). Tai man cia kokie ten 7 ispunktuoti foliai isvis kaip is kosmoso srities skamba. Emre sake panasaus "dydzio" sita hormona savo praktikoje mate tik karta. Uztat baaaisiai aktualu tas rezervo padidinimas. </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Marga2" data-cid="71567175" data-time="1492004595"><div><p>Labas,tai Genesis klinikos pulslapyje nera tos info,as jiems skambinau ,rasiau,paskui profesorius pats man atskambino ir viska paaiskino...sita klinika yra kaip pradininkai sitos proceduros ir pasaulyje jie zinomi kaip isradejai sito metodo.</p></div></blockquote><p></p>

Stai ka dar radau : http://www.independe...673811.html?amp
Atsakyti
JANUARY wub.gif 4u.gif sveikinimai dideliausi wub.gif bukit sveikuciai!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2017 04 12, 08:13)
Mes taip pat jau savaitėlė kaip sūpuojam savo stebuklėlį -sūnelį, po ilgų 10 metų  wub.gif  wub.gif
Labai,labai esu dėkinga šios temutės mergaitėms,nes kiekviena iš Jūsų prisidėjo prie mūsų didelės laimės, savo patarimais, patirties dalijimusi ir t.t. AČIŪ  4u.gif
Sėkmės dideliausios ir niekada nepraraskite tikėjimo, nors kartais tai būna ir labai sunku  wub.gif  4u.gif

Januari, labai už jus džiaugiuosi wub.gif
Didžiausia laimė wub.gif būkit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
Januari, Rasiux dideliausi sveikinimai po tiek laukimo metų, aukit sveikos 4u.gif

o as su tokiu durnu klausimu biggrin.gif medicina žengia į priekį, gal jau įdeda kai kur dirbtinius kiaušintakius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2017 04 12, 09:13)
Rasiux,dideliausi sveikinimai 💐Daug pienuko ir ramių naktelių  wub.gif

Sveikinimai!!!kaip dziugu kad musu CIA daugeja pasiekusiu savo tiksla;)
Papildyta:
QUOTE(Allivo @ 2017 04 13, 08:24)
Januari, Rasiux dideliausi sveikinimai po tiek laukimo metų, aukit sveikos  4u.gif

o as su tokiu durnu klausimu  biggrin.gif  medicina žengia į priekį, gal jau įdeda kai kur dirbtinius kiaušintakius?  ax.gif

Apie kiausintakius dar neskauciau ,bet straipsniu apie kiausidziu transplantacija jau yra smile.gif
Atsakyti

Aciu!!! 

Be to, labai lauksim pacios atsiliepimu, jeigu isbandysi ;)

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 04 12, 09:56)
rasiux1984, Januari - sveikinimai jums merginos! Aukit sveiki ir laimingi  4u.gif

Tamsi Bijūne, kaip tavo hcg rezultatas? Ar viskas gerai? labai tikiuosi, kad viskas gerai  ax.gif

Prisidedu prie sveikinimu svieziems mamukams 4u.gif

Pagre, pirmadieni buvo 252, vakar 396, tai dabar vel liepe kartoti penktadieni ir tiketis, kad lab. klaida isivele, kas nelabai tiketina smile.gif

Atsakyti

Tamsi Bijūne, taip graziai skaiciukas paaugo nuo 7dpi iki 10pdi, tai gal tikrai labe, bet aisku po penktadienio bus matyt kas ir kaip. O kaip tavo savijauta? Vis dar teplioji?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 13 balandžio 2017 - 12:05