Cia dar Kretoj suradau kad daro : http://www.fertility...an-rejuvenation
Mes taip pat jau savaitėlė kaip sūpuojam savo stebuklėlį -sūnelį, po ilgų 10 metų
Labai,labai esu dėkinga šios temutės mergaitėms,nes kiekviena iš Jūsų prisidėjo prie mūsų didelės laimės, savo patarimais, patirties dalijimusi ir t.t. AČIŪ
Sėkmės dideliausios ir niekada nepraraskite tikėjimo, nors kartais tai būna ir labai sunku
Tamsi Bijūne, kaip tavo hcg rezultatas? Ar viskas gerai? labai tikiuosi, kad viskas gerai
Labas rytas
Turiu klausimeli, ar balandzio men zada vaziuoti i Tr ir galetu man vaistu atvezti? Derinciau tada su Mastura.
Aciu
Sveiki,
aš keliauju, tačiau grįšiu gegužės pirmom dienom
parašiau į až, tikiuosi, gausit žinutę.
Papildyta:
Kaip džiugu užsukus rasti daug gerų naujienų
Visoms, kurioms pasisekė, sveikinimai didžiausi (Rasiux, ), kitoms - stiprybės, sveikatos ir didelės sėkmės.
O kur toj Atenu klinikos puslapi apie ta procedura parasyta?.. Aiskiai ieskot nemoku.. ogi baisiai aktualu..
Cia dar Kretoj suradau kad daro : http://www.fertility...an-rejuvenation
Turiu klausimeli, ar balandzio men zada vaziuoti i Tr ir galetu man vaistu atvezti? Derinciau tada su Mastura.
Aciu </p></div></blockquote><p></p><p></p><p></p><p>Sveiki,</p><p></p><p>aš keliauju, tačiau grįšiu gegužės pirmom dienom </p>
Parasiau jums i AZ
Labas,tai Genesis klinikos pulslapyje nera tos info,as jiems skambinau ,rasiau,paskui profesorius pats man atskambino ir viska paaiskino...sita klinika yra kaip pradininkai sitos proceduros ir pasaulyje jie zinomi kaip isradejai sito metodo.
Nu va man ir yra labai keista, kad pradininkai savo puslapyje nepateikia isvis jokios info apie tai, ka jie atlieka.. antras man keistas dalykas, kad nerandu visai jokiu atsiliepimu is tu, kurias tokia procedura patyre.. o cia taip suintrigavo! ir galvoju jei sekanti cikla hormonai neleis startuoti tai spjauciau ir nulekciau "pasijauninti". Bet kai tokie pinigai tai noretusi nors is kieno isgirsti "taip, buvau AMH pakilo per xx". Nes cia kai kitos forume kalba apie savo mazus AMH man juokas ima - maniskis yra 0,059!!! (O metu tai 35 ka tik stuktelejo). Tai man cia kokie ten 7 ispunktuoti foliai isvis kaip is kosmoso srities skamba. Emre sake panasaus "dydzio" sita hormona savo praktikoje mate tik karta. Uztat baaaisiai aktualu tas rezervo padidinimas.
Labas,tai Genesis klinikos pulslapyje nera tos info,as jiems skambinau ,rasiau,paskui profesorius pats man atskambino ir viska paaiskino...sita klinika yra kaip pradininkai sitos proceduros ir pasaulyje jie zinomi kaip isradejai sito metodo.