Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 26, 20:28)
Na, kad jau paklausei..  ax.gif

Šiandien mačiau savo pilvelio gyventoją  wub.gif jam jau 8 savaitės ir jo širdelė plaka!!
Atleiskit, kad neprisipažinau anksčiau, tačiau tiek nerimavau, kaip jis augs, kad daugiau buvau užsiėmus panikavimu nei dalijimusi džiaugsmu  biggrin.gif
Trumpai mano istorija - 4 ciklus bandžiau užauginti gleivinę, ir ji vis būdavo per plona.. 4-am cikle užaugo "daugiausiai" - apie 7 mm, turkai palaimino (nes tikriausiai suprato, kad užauginti daugiau nepavyks) ir liepė atskristi. Nepasakosiu, kiek buvo streso tą savaitę prieš FET, kai kas antrą dieną ėjau matuotis, ir kasdien matydavau tą patį.. kai net po Ovitrelle, kuris man išaugindavo, nepajudino gleivinės iš mirties taško.. kai ėjau pas ginekologę matuotis 12h, ir dar nebuvau tikra, ar 18h sėdėsiu lėktuve, kuriam turėjau nusipirkus be galo brangius bilietus  blink.gif
Bet išskridau. Tiesa, kitą dieną gydytojas dar patikrino ir tik liūdnai palingavo galvą "bet vilties yra". Ir jau vakare gulėjau su savo žirniuku pilvelyje, dainavau lopšinę, draugė Lietuvoje uždegė stebuklingą žvakutę  wub.gif
Kalėdų rytą vyras gavo dovanų teigiamą nėštumo testą, o kai užplakė širdutė, atrodė, kad stebuklų metas vis dar tęsiasi. Labai viliuosi, kad jis tęsis dar gerą pusmetį  nestuke.gif

Nerealu wub.gif net ašaros susikaupė ir džuaugsmo smile.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 26, 20:28)

Šiandien mačiau savo pilvelio gyventoją  wub.gif jam jau 8 savaitės ir jo širdelė plaka!!
Labai viliuosi, kad jis tęsis dar gerą pusmetį  nestuke.gif

Persikute123, kokios nuostabios naujienos! Lengvo tau nestumo nestuke.gif ! Viskas bus gerai, megaukis! wub.gif
Atsakyti

Persikute123 kokios nuostabios žinios! Mėgaukis nėštumu! Na bet ir tylėjai kaip partizanė :D

Atsakyti
Persikute wub.gif Pagaliau! nestuke.gif Sveikiname!! 🤗
Atsakyti
PERSIKUTE wub.gif nerealiai!!!sveikinu,net apsiverkiau.kaip dziaugiuos wub.gif wub.gif sklandaus nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 26, 21:28)
Kalėdų rytą vyras gavo dovanų teigiamą nėštumo testą, o kai užplakė širdutė, atrodė, kad stebuklų metas vis dar tęsiasi. Labai viliuosi, kad jis tęsis dar gerą pusmetį  nestuke.gif

Persikute, jetau, kaip faina wub.gif Augink pilviuką, lengvo nėštumo nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Persikute, tikras stebuklas! wub.gif Linkime ir tikimės kad jis tęsis 9 mėnesius nestuke.gif

Merginos, kas darėtės II ir V Faktorių tyrimus, kuriuos tiksliai darėtės:
paprastus Factor II activity ir Factor V activity
ar
genetinius Factor V Leiden (F5) R506Q Mutation ir Prothrombin (F2) G20210A Mutation

Ir per kiek laiko (Lietuvoje) gavote jų atsakymus. Bandau išnarplioti detektyvą, kurių man reikia ir kokius man atliko? hmm.gif bet kuo toliau mąstau, tuo labiau suprantu, kad esu visiškame pasimetime frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2017 01 27, 09:08)
Persikute, tikras stebuklas!  wub.gif  Linkime ir tikimės kad jis tęsis 9 mėnesius  nestuke.gif
Merginos, kas darėtės II ir V Faktorių tyrimus, kuriuos tiksliai darėtės:
paprastus Factor II activity ir Factor V activity
ar
genetinius Factor V Leiden (F5) R506Q Mutation ir Prothrombin (F2) G20210A Mutation

Ir per kiek laiko (Lietuvoje) gavote jų atsakymus. Bandau išnarplioti detektyvą, kurių man reikia ir kokius man atliko?  hmm.gif bet kuo toliau mąstau, tuo labiau suprantu, kad esu visiškame pasimetime  frusty.gif

Sveika, as kaip tik neseniai dariausi situos tyrimus, bet privaciai. Ir nezinau ar cia tai ko tu ieskai, nes apie tuos paprastus paminetus, nelabai zinau... ax.gif

Alfa klinika - sake per 2 savaites turi ateiti, tai tikiuosi ant dienu gauti atsakymus:
MTHFR geno tyrimas; Venų trombozės rizikos faktorius (factor V Leiden mutation, the prothrombin G20210A mutation, and mutations C677T and A1298C of the MTHFR gene) (Asper Biotech)

Atsakyti

Atleiskit, kad neprisipažinau anksčiau, tačiau tiek nerimavau, kaip jis augs, kad daugiau buvau užsiėmus panikavimu nei dalijimusi džiaugsmu  biggrin.gif
Trumpai mano istorija - 4 ciklus bandžiau užauginti gleivinę, ir ji vis būdavo per plona.. 4-am cikle užaugo "daugiausiai" - apie 7 mm, turkai palaimino (nes tikriausiai suprato, kad užauginti daugiau nepavyks) ir liepė atskristi. Nepasakosiu, kiek buvo streso tą savaitę prieš FET, kai kas antrą dieną ėjau matuotis, ir kasdien matydavau tą patį.. kai net po Ovitrelle, kuris man išaugindavo, nepajudino gleivinės iš mirties taško.. kai ėjau pas ginekologę matuotis 12h, ir dar nebuvau tikra, ar 18h sėdėsiu lėktuve, kuriam turėjau nusipirkus be galo brangius bilietus  blink.gif
Bet išskridau. Tiesa, kitą dieną gydytojas dar patikrino ir tik liūdnai palingavo galvą "bet vilties yra". Ir jau vakare gulėjau su savo žirniuku pilvelyje, dainavau lopšinę, draugė Lietuvoje uždegė stebuklingą žvakutę  wub.gif

Persikute, wub.gif wub.gif wub.gif. Nuostabios naujienos.. tikrai net sujaudino wub.gif.. Linkiu, kad stebuklų laikotarpis tęstųsi kaip ir sakei bent gerą pusmetį, o paskui vainikuotų STEBUKLĖLIO atėjimu į šį pasaulį wub.gif wub.gif.
Atsakyti
Ačiū, Pagre 4u.gif

Pas mane labai įdomi situacija:
norėjau ir aš pasidaryti šituos tyrimus, apskambinau visas savo miesto ligonines ir privačias laboratorijas - niekas II ir V faktorių nedaro. Išsiaiškinau, kad daro Kauno klinikose. Nuvažiuoju ten prisiduoti kraujo, mane pasigauna 2 gydytojos ir pradeda aiškintis kodėl man reikia šių tyrimų. Paaiškinu. Sako tau reikia II ir V faktorių genetinių tyrimų, nes paprasti nieko nerodys. Kadangi tie genetiniai kiekvienas kainavo po 100 € doh.gif o ir nebuvau visiškai tikra kokių jų man čia reikia, pasidariau tuos paprastus (ats. dar negavau). Gydytojos man parašo kaip tiksliai vadinasi tie genetiniai tyrimai ir pasiūlo dar kartą perklausti turkų, kuriuos visgi darytis. Perklausiu. Gaunu iš Masturos ats. We need the genetic test of Factor V leiden and Factor II. Taip sutapo, kad po kelių dienų nuėjau savo mieste pas genetikę, rodau Kauno klinikų gydytojos parašytus tyrimų pavadinimus, kad man jų reikia GENETINIŲ. Ji sako, ok mes darom, be problemų. Paima kraują šitiems 2, MTHFR ir dar kitiems genetiniams (dėl šeimyninės anamnezės). Faktorių tyrimų atsakymus po 2 dienų nuo pridavimo susižinojau telefonu (be pakitimų), o MTHFR ir kitas genetinis bus po 2 savaičių. Klausimas man neduodantis ramybės: ar tikrai man padarė faktorių genetinius? ar gali genetinių tyrimų atsakymai būti taip greitai? hmm.gif Juk mes visi žinom, kad genetiniai daromi pakankamai ilgai... Jau baigiu išprotėti bebandydama išsiaiškinti.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvatemala: 27 sausio 2017 - 11:13
QUOTE(gvatemala @ 2017 01 27, 11:11)
Klausimas man neduodantis ramybės: ar tikrai man padarė faktorių genetinius? ar gali genetinių tyrimų atsakymai būti taip greitai? hmm.gif Juk mes visi žinom, kad genetiniai daromi pakankamai ilgai... Jau baigiu išprotėti bebandydama išsiaiškinti.... doh.gif

Galimas dalykas, kad padaro, jei vieotje daro, nes kaip suprantu tuos MTHFR ir kai kuriuos kitus genetinius siuncia i lenkija ar latvija uztat turbut ir uztrunka.
As manau tave tas gydytojas supainiojo arba nesuprato ko tau reikejo, nes as neesu girdejus apie paprastus tu faktoriu tyrimus, bet tikrai gali buti, kad nezinau rolleyes.gif o tu perklausei juos apie tuos faktorius?

Pvz, kai mums Y chromosomos mikrodelecija santariskese dare, tai teko laukti apie menesi ar daugiau, nes tyrimai buvo siunciami kazkur kitur. Jie, kaip suprantu, tokiu tyrimu patys neatlieka vietoje.

O mano atveju uztrunka gauti ats minetoje klinikoje, tik delto, kad jie siunciau krauja i Latvija. ax.gif
Atsakyti

Nu graziausia:) Vat is taves slapukavimo tai maziausiai tikejausi biggrin.gif
Sveikinu wub.gif Labai labai wub.gif wub.gif Buckis mirksiukas.gif
Atsakyti