Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(daivasen @ 2017 06 01, 09:51)
Labas. Pas mus irgi nieko nepalijo, o taip reikia.
Kas zino kas gali buti pomidoram labai pradejo raitytis lapai ir virsunes...

Išskleisk lapą ir apžiūrėk, ar nėra amarų ar voratinklinių erkių. Jei per savas akis neįžiūrėsi, paimk padidinamąjį stiklą. Kai kokie kenkėjai iščiulpia iš lapo sultis, augalas stengiasi sumažinti garinimą ir suraito lapus.
Jeigu nieko nėra, reiškia virusas. Tik turėtų būti ne ant visų Labai didelio blogio nepadarys.

Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2017 06 01, 10:51)
Labas. Pas mus irgi nieko nepalijo, o taip reikia.
Kas zino kas gali buti pomidoram labai pradejo raitytis lapai ir virsunes...

Jei nėra matomų pažeidimų, vadinasi, gali raitytis ir nuo karščio šiltnamyje. Maniškius sūnus, kai uždarė šiltnamius per karščius ir juose radau +60, dar ne taip susiraitė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 06 01, 15:39)
Jei nėra matomų pažeidimų, vadinasi, gali raitytis ir nuo karščio šiltnamyje. Maniškius sūnus, kai uždarė šiltnamius per karščius ir juose radau +60, dar ne taip susiraitė blink.gif

OMG. doh.gif Ir liko gyvi po tokios kepimo krosnies???
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 01, 18:39)
OMG. doh.gif Ir liko gyvi po tokios kepimo krosnies???

Visaip biggrin.gif Vienos konkrečiai iškepė, kitos, kurios buvo lentynose, tik pagelto, paprikos visos nugeltonavo. O kas labai norėjo gyventi-tas išgyveno biggrin.gif
Pasirodau
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
SP nuostabios tavo uogos ir patys krūmai 4u.gif, bet tai gerai i tuos maišus paskui tik nuimat su viskuom , nes jei i stelazus pilt žeme tai ojojoi kiek darbelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 birželio 2017 - 07:07
Labas rytas 4u.gif
Man kažkodėl atrodo, kad SP braškės labai išstypusios bigsmile.gif krūmai dideli, bet uogų ne per daugiausiai ax.gif Čia tos, kur iškepė? Na, jei tos, tai gerai dar laikosi 4u.gif
Atšalo unsure.gif Nu visaip blogai -tai per karšta, tai per šalta , tai per sausa, tai perdaug lyja biggrin.gif
Esu biski tokia , kaip padaužyta. Vežiau į mokyklą merginą ankstybėse - išvyko į Molėtus , ekskursija į observatoriją. Bet dieną niekad nemiegu, tai reiks atvargt kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 06 02, 09:13)
Labas rytas  4u.gif
Man kažkodėl atrodo, kad SP braškės  labai išstypusios  bigsmile.gif  krūmai dideli, bet uogų  ne per daugiausiai ax.gif  Čia tos, kur iškepė?  Na, jei tos, tai  gerai  dar laikosi  4u.gif
Atšalo  unsure.gif  Nu visaip blogai -tai per karšta, tai per šalta , tai per sausa, tai perdaug lyja  biggrin.gif 
Esu biski tokia  , kaip padaužyta. Vežiau į mokyklą merginą ankstybėse - išvyko į Molėtus , ekskursija į observatoriją. Bet dieną niekad nemiegu, tai reiks atvargt kažkaip.

Šiltnamiuose braškės visada išstypsta mirksiukas.gif O uogų bus normaliai, kaip iš pirmamečių: dar gausiai žydi.
Atsakyti
Šiemet gal ir mano braškės bus normalesnės ax.gif Biški chemijos gavo biggrin.gif . Vėjas mano smėlynus išdžiovino mad.gif
Kažin, kodėl man pupos nedygsta Liniuko? ax.gif Aš jas pamirkiau 2 gal valandas ax.gif Gal pakenkė? unsure.gif
Atsakyti
Laba,

mieste kai lijo aš vis rankom tryniau, džiaugiausi, kad mano augaliukai lietaus gauna, ale kur tau, sodyboj dykuma žemės paviršiuj, gal kokią dieną ir gavo truputį lietaus nes giliau žemė drėgna, bet mažesni daigeliai nugeibę blink.gif

O jau kaip šiandien nesvietiškai šalta, siaubas. Uždariau šiltnamį, tai sekantį kartą smarvė nosį ries. Vienam kibire dilgėles su garšva rauginu, smirda, bet kai pradaryto durys tai bent kiek vėdinosi.

Dalis pomidorų numirė, bet tiek kiek pavyko užsiauginti pilnai užteko visam šiltnamiui ir dar laukui keli daigai liko ax.gif Tik vienos rūšies nei vieno daigelio neturėsiu, ai bet nesvarbu.
Atsakyti
Reiks ryt praknist žemę pažiūrėti arba pas mane dygsta pupos, nebuvo smarkiai išdžiovintos
Atsakyti
Užklojau agro nakčiai visus turtus šiltnamyje. Su tokiu nenormaliu pavasariu gali būti ir vasara dar nenormalesnė. Šalta, brrr
Jau buvau padėjusi žiemines antklodes į antresoles, gal nusikelti reikia??? blink.gif
Atsakyti