Labas rytas.
Žolytė,daug prirašė. Lyja...............pagaliau lyja.
QUOTE(buvusioji @ 2017 05 31, 07:16)
laba,visiems Kur lyja?Papuskit ir i musu puse,prasauuuu Paskaitineju,rasyt jokio noro nera ,o gal neturiu ka?Sausa ,pas mus sausa,praleks kokia masina....namu nesimato Ruosiames po savaites i Zakopane,atitruksiu nuo misku ir nuo namu
Mums lietaus irgi labai reikia...
Geros kelionės į Zakopanę Pailsėk Būtinai pasimirkykit terminiuose vandenyse, aš vien dėl jų į Zakopanę važiuoju Šįmet, sakiau, labai noriu vėl važiuoti pailsėti į Italiją ar Kroatiją, bet sustojimą darysim privalomai Zakopanėje, nu nėr geresnės atgaivos po ilgos kelionės mašina, kaip pamerkti senus kaulus į karštus mineralinius vandenis ir kvėpuoti lauke grynu kalnų oru
Laba
Pas mus pagaliau lyja po truputį Toks smulkus lengvas lietutis geriasi į žemę. Man labai patinka Neužplaks ir gal plutos nesusidarys. Nors prognozės rodė, kad jau naktį turėjo būt liūtis . Bet jau nebetikiu tom prognozėm.
Pas mus pagaliau lyja po truputį Toks smulkus lengvas lietutis geriasi į žemę. Man labai patinka Neužplaks ir gal plutos nesusidarys. Nors prognozės rodė, kad jau naktį turėjo būt liūtis . Bet jau nebetikiu tom prognozėm.
Labas rytas.
Labas rytas,
O jau pusryčių skanumas Nors man gal ir per daug , dalinsiuosi ....
Galų gale lyja normaliai ir Kaune . Tikiuosi ir kaime . Lyžuka , kaip ten Tavo krašte ?
O jau pusryčių skanumas Nors man gal ir per daug , dalinsiuosi ....
Galų gale lyja normaliai ir Kaune . Tikiuosi ir kaime . Lyžuka , kaip ten Tavo krašte ?
Mano krašte jau matosi gerokai įlyta, reiškia lijo per naktį, o ir dabar lynoja , bet taip ramiai ne taip kaip vakar uraganu
Ate kaip link Marijampoles lyja?
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 08:28)
Mano krašte jau matosi gerokai įlyta, reiškia lijo per naktį, o ir dabar lynoja , bet taip ramiai ne taip kaip vakar uraganu
Apsiniaukęs oras, pakrapyta, po medžiais sausa. Kas vyko naktį nežinau, Kn gyvenam. Neatrodo prilyta.
QUOTE(ate42 @ 2017 06 01, 09:11)
Apsiniaukęs oras, pakrapyta, po medžiais sausa. Kas vyko naktį nežinau, Kn gyvenam. Neatrodo prilyta.
tada liudna, išdzius mano kvietkai ant kapu
O tai gi tu važineja darbukan i ta puse ar jau nebe
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 09:12)
tada liudna, išdzius mano kvietkai ant kapu
Važinėju kasdien. Juk rašau, kad sausa.
QUOTE(ate42 @ 2017 06 01, 10:06)
Važinėju kasdien. Juk rašau, kad sausa.
ech tada ne kas , na gal dar kaip nors prakiurs dangus
Labas. Pas mus irgi nieko nepalijo, o taip reikia.
Kas zino kas gali buti pomidoram labai pradejo raitytis lapai ir virsunes...
Kas zino kas gali buti pomidoram labai pradejo raitytis lapai ir virsunes...