Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žolytė,daug prirašė. ax.gif Lyja...............pagaliau lyja. bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,visiems ax.gif Kur lyja?Papuskit ir i musu puse,prasauuuu biggrin.gif Paskaitineju,rasyt jokio noro nera 4u.gif ,o gal neturiu ka?Sausa ,pas mus sausa,praleks kokia masina....namu nesimato blink.gif Ruosiames po savaites i Zakopane,atitruksiu nuo misku ir nuo namu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2017 05 31, 07:16)
laba,visiems ax.gif Kur lyja?Papuskit ir i musu puse,prasauuuu biggrin.gif Paskaitineju,rasyt jokio noro nera 4u.gif ,o gal neturiu ka?Sausa ,pas mus sausa,praleks kokia masina....namu nesimato blink.gif Ruosiames po savaites i Zakopane,atitruksiu nuo misku ir nuo namu biggrin.gif

Mums lietaus irgi labai reikia...
Geros kelionės į Zakopanę 4u.gif Pailsėk mirksiukas.gif Būtinai pasimirkykit terminiuose vandenyse, aš vien dėl jų į Zakopanę važiuoju drinks_cheers.gif Šįmet, sakiau, labai noriu vėl važiuoti pailsėti į Italiją ar Kroatiją, bet sustojimą darysim privalomai Zakopanėje, nu nėr geresnės atgaivos po ilgos kelionės mašina, kaip pamerkti senus kaulus į karštus mineralinius vandenis ir kvėpuoti lauke grynu kalnų oru wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Pas mus pagaliau lyja po truputį thumbup.gif Toks smulkus lengvas lietutis geriasi į žemę. Man labai patinka rolleyes.gif Neužplaks ir gal plutos nesusidarys. ax.gif Nors prognozės rodė, kad jau naktį turėjo būt liūtis biggrin.gif . Bet jau nebetikiu tom prognozėm.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
O jau pusryčių skanumas 4u.gif Nors man gal ir per daug , dalinsiuosi .... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Galų gale lyja normaliai ir Kaune . Tikiuosi ir kaime . Lyžuka , kaip ten Tavo krašte ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 birželio 2017 - 06:57
Mano krašte jau matosi gerokai įlyta, reiškia lijo per naktį, o ir dabar lynoja mirksiukas.gif , bet taip ramiai ne taip kaip vakar uraganu unsure.gif

Ate kaip link Marijampoles lyja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 birželio 2017 - 07:50
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 08:28)
Mano krašte jau matosi gerokai įlyta, reiškia lijo per naktį, o ir dabar lynoja  mirksiukas.gif , bet taip ramiai ne taip kaip vakar uraganu  unsure.gif

Ate kaip link Marijampoles lyja?

Apsiniaukęs oras, pakrapyta, po medžiais sausa. Kas vyko naktį nežinau, Kn gyvenam. Neatrodo prilyta.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 06 01, 09:11)
Apsiniaukęs oras, pakrapyta, po medžiais sausa. Kas vyko naktį nežinau, Kn gyvenam. Neatrodo prilyta.

tada liudna, išdzius mano kvietkai ant kapu verysad.gif

O tai gi tu važineja darbukan i ta puse ar jau nebe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 09:12)
tada liudna, išdzius mano kvietkai ant kapu verysad.gif

O tai gi tu važineja darbukan i ta puse ar jau nebe smile.gif

Važinėju kasdien. Juk rašau, kad sausa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 06 01, 10:06)
Važinėju kasdien. Juk rašau, kad sausa. biggrin.gif

ech tada ne kas smile.gif, na gal dar kaip nors prakiurs dangus biggrin.gif
Atsakyti
Labas. Pas mus irgi nieko nepalijo, o taip reikia.
Kas zino kas gali buti pomidoram labai pradejo raitytis lapai ir virsunes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 01 birželio 2017 - 09:52