na, kai pas mane 11 pomidoru, tai telpa braskes. Dar vienas melionas isdyges tures su paprikom plota dalintis
Aš turiu 2 šiltnamius, vienas 10 metrų ilgio plėvele dengtas, o antras 6 m polikarbonatinis Vyras tai ir dar vieno norėtų, bet kad mums su vandeniu striuka, kiek į talpas prilyja, tiek ir turim.Nors nuo pernai turiu lešelinę sistemą abiejuose, liuks dalykas-parleki pietų pertraukai į namus, atsuki vandenį, ir laisto, tiesa braškėms gal kiek per mažai jo tenka, nes vakar paleipusios buvo karštyje.Svarbu neužmiršt užsukti, nes paskui išlaistys visą toną Pernai ir bulvių 10 auginau, derlius paaugo, šiam laike jau valgėm, bet virkščios, virkščios, vos ne iki stogo, išvirto, smelkė kitus augalus.Šiemet nesodinau, nors viena auga, pati išdygo Ir vynuogių pora turiu, ačiū Kaimietukei, net nebūčiau pagalvojus apie jas Pašaliais žirnių esu pasėjus anksti, jau su ankštim, bet dar per plonos valgyt, ir morkos jau už sprindį didesniais lapais, tik šaknų dar nežiūrėjau Viskam vietos užtenka
Mano gal didžiausias. 24x5 . Anksčiau net du turėjau tokius, ilgesnius, iki 30 m . Bet vieną kasmet plėvelę vėjas nunerdavo, gal jam ant kelio stovėjo. Kai porų hektarais nebeauginu, tai vieną nuardėme.
Šiemet susodinau apie 120 pomidorų, 6 agurkų, 18 melionų, 6 baklažanus, apie 40 paprikų ir čilų. Dar 3 vynuogės auga, ir dar kampas sandėliuku paverstas.
Šiemet susodinau apie 120 pomidorų, 6 agurkų, 18 melionų, 6 baklažanus, apie 40 paprikų ir čilų. Dar 3 vynuogės auga, ir dar kampas sandėliuku paverstas.
Nu jūs ir buožės Po kelis šiltnamius, prigrūstus visokio gėrio turit iš tiesų, tai smagu augint, kai suvartojat. O kai augint ir paskui galvot kur dėt, tai š... biznis Su amžium viską mažinu mažinu mažinu
Šiandien vistik tą pirmą braškę dalinom į 3 dalis Skonis buvo
Šiandien vistik tą pirmą braškę dalinom į 3 dalis Skonis buvo
Laba,
na pagaliau prisijungsiu prie jūsų. Milijonas darbų darbelių, reikaliukų...
Visų pirma ačiū žolia už receptą.
Agurkus šiemet bandau daigyklose daigint, nu gražiai dygsta, bet persodinus geibsta, dalis numirė, o dauguma lapų nubaltavo, na tik tie pirmieji - skilčialapiai ar kaip jie ten. Visuriukai berods žali.
Žiūriu ir pas jus dar ne visas agurkai lauke susėti? Kolegė šiandien iš pusiausvyros išvedė, sako pas mane jau ir agurkai lauke pilnai sudygę, ir žiediniai kopūstai... nu žodžiu daržas pilnai apsėtas Sakau aš čia viena gal užsivėlinusi, bet pasirodo viskas gerai.
Einu albumiukan, pažiūrėsiu kokias nuotraukas iš meeto sukėlėt, o ko trūksta. Nu va - papildžiau, prierašus sudėjau.
na pagaliau prisijungsiu prie jūsų. Milijonas darbų darbelių, reikaliukų...
Visų pirma ačiū žolia už receptą.
Agurkus šiemet bandau daigyklose daigint, nu gražiai dygsta, bet persodinus geibsta, dalis numirė, o dauguma lapų nubaltavo, na tik tie pirmieji - skilčialapiai ar kaip jie ten. Visuriukai berods žali.
Žiūriu ir pas jus dar ne visas agurkai lauke susėti? Kolegė šiandien iš pusiausvyros išvedė, sako pas mane jau ir agurkai lauke pilnai sudygę, ir žiediniai kopūstai... nu žodžiu daržas pilnai apsėtas Sakau aš čia viena gal užsivėlinusi, bet pasirodo viskas gerai.
Einu albumiukan, pažiūrėsiu kokias nuotraukas iš meeto sukėlėt, o ko trūksta. Nu va - papildžiau, prierašus sudėjau.
Mano šiltnamis koks 12 ant 4. Jau kaip ir per didelis, bet prisodinau pilną
Niurzga, aš jau keli metai sėju agurkus po vieną į vienkartinius bokalus, grietinės indelius ir puikiai prigyja išsodinti lauke, net nepajaučia. Jau šiandien visi kaip kareiviukai sudygę, vakar dar tik lindo kai kurie.
Niurzga, aš jau keli metai sėju agurkus po vieną į vienkartinius bokalus, grietinės indelius ir puikiai prigyja išsodinti lauke, net nepajaučia. Jau šiandien visi kaip kareiviukai sudygę, vakar dar tik lindo kai kurie.
Labas rytas.
Niurzgiuk,mano pasėti agurkai,nelaistomi tai ir nedygsta.Kas kad ir pasėti?Iš daigų puikiai auga,jau pradeda žydėti,o iš šiltnamio jau du suvalgėme.
Niurzga, įtariu agurkus iš karto iš namų į žemę? Reikėjo 2-3 dienas bent palaikyti šiltnamyje. Nudegė saulėje tavieji, sustresavo. Gali dar pamirkyta sėkla tiesiai į palaistytas duobutes atsėti.
Mano pomidorų dauguma bizniui šiokiam tokiam, patys tiek nesuvalgome.
Mano pomidorų dauguma bizniui šiokiam tokiam, patys tiek nesuvalgome.
Niurzga aš irgi agurkus tik savaitgalį pasėjau , bet sėju tiesiai žemėn . Nes jei daigus lauke susodinu ir visą savaitę negaliu palaistyti - tai labai suvargsta. Pas jus žemė normali , o mano smėliuke labai greitai drėgmė išdaruoja. Ir sėdama iškasu griovelį , pripilu durpių prilaistau gerai ir tik tada suberiu sėklas .
Apžiūrėjau nuotraukas albume. Žolia labai gražu pas tave
O mes pakeliavom savaitėlę UA. Vienas minusas - kelių baisumas nusukus nuo pagrindinių trasų ... Pigu palyginus su Lietuvą , žmonės nuostabūs, draugiški ir paslaugūs. Ir visai nesijaučia , kad pas juos karas, kad prie jų atlyuginimų ir pensijų kainos labai aukštos...
Apžiūrėjau nuotraukas albume. Žolia labai gražu pas tave
O mes pakeliavom savaitėlę UA. Vienas minusas - kelių baisumas nusukus nuo pagrindinių trasų ... Pigu palyginus su Lietuvą , žmonės nuostabūs, draugiški ir paslaugūs. Ir visai nesijaučia , kad pas juos karas, kad prie jų atlyuginimų ir pensijų kainos labai aukštos...
Aš turiu šiltnamyje 5 agurkų ,, pasalimo" daigus.Šiandien jau nuskyniau pirmus du agurkiukus, augančių yra ir daugiau, esu labai patenkinta
Lauke agurkai pasėti, nė karto nelaistyti, bet jau išdygę yra.Kol kas po agroplėvele, vėliau, kai pradės žydėt, tai ją nuimsiu.
Lauke agurkai pasėti, nė karto nelaistyti, bet jau išdygę yra.Kol kas po agroplėvele, vėliau, kai pradės žydėt, tai ją nuimsiu.
Ačiū , Niurzga, už nuotraukas O iš viršaus dukra stebėjo tas gėliukų dalybas ir nutraukė '
Ačiū, Dusia37, už pagyras. Visas grožis - tai šimtamečiai medžiai ir erdvė, o daugiau tai žolė žolė žolė... Smėlyje ir tarp tų medžių nelabai kas auga, arba ištisai reiktų eit ratu su trąšomis ir vandeniu Savo laiku taip ir dariau, dabar jau ne - gyvena ištvermingiausi, tarsi savaime
aš dar agurkų nesėjus lauke Laukiu lietaus.
Ačiū, Dusia37, už pagyras. Visas grožis - tai šimtamečiai medžiai ir erdvė, o daugiau tai žolė žolė žolė... Smėlyje ir tarp tų medžių nelabai kas auga, arba ištisai reiktų eit ratu su trąšomis ir vandeniu Savo laiku taip ir dariau, dabar jau ne - gyvena ištvermingiausi, tarsi savaime
aš dar agurkų nesėjus lauke Laukiu lietaus.