Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba 4u.gif
Tai jau pasigirkit, kai kuri pirma kepsit ax.gif Jaučiu, kad Ingrida bigsmile.gif
Arbūzai stovi visi, kaip pas jus kareiviai po langais biggrin.gif bėgau patikrint į daržą. Juk jie adaptuoti mūsų klimatui, tai gal nėr jau tokie gležni.
Dėl vardo , tai blato neturiu smile.gif . Bet matyt, kad ne naujo, o seną sugrąžint prašiau, tai ilgai neužtruko. Kažkaip nelipo man tas naujas. Pagal gismeteo pas mus vakar liūtis turėjo būt , bet visą dieną saulė žeme ridinėjosi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žolyte,vasarą su kepimais sunkiai. ax.gif Aplamai grįžtame namo tik permiegoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu trečia diena niekas net nosies neįkiša smile.gif Nors pasilabinsiu ax.gif Orai gražūs, tai darbuose visos prapuolusios. O aš vakar braškes laisčiau jau. ax.gif Kažin, juk pandora dar neturėtų žydėt? Pernai iš meeto kur parsivežiau, tai 3 veislių sodinau, bet lyg ir nesumaišiau. Laikiau po plėvele , kai jau sniegai nutirpo, visas. Atidengus žiūriu, kad visos veislės su žiedais biggrin.gif Gal tik 3 kereliai dar tik skrotelėse giliai. O visi kiti - pilnai žydi ax.gif Daugiausiai tai elsanta. Bandysiu šiemet atsirinkt, kurios man skaniausios. Vis eksperimentuoju ir makaluojuos.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 05 28, 09:20)
Labas rytas  4u.gif 
Nu trečia diena niekas net nosies neįkiša  smile.gif  Nors pasilabinsiu  ax.gif  Orai gražūs, tai darbuose visos prapuolusios. O aš vakar braškes laisčiau jau.  ax.gif  Kažin, juk pandora dar neturėtų žydėt? Pernai iš meeto kur parsivežiau, tai  3 veislių  sodinau, bet lyg ir nesumaišiau. Laikiau  po plėvele , kai jau sniegai nutirpo, visas. Atidengus žiūriu, kad visos veislės su žiedais  biggrin.gif  Gal tik 3 kereliai  dar tik skrotelėse  giliai. O visi kiti - pilnai žydi  ax.gif  Daugiausiai tai elsanta.  Bandysiu šiemet atsirinkt, kurios man  skaniausios. Vis eksperimentuoju ir makaluojuos.

Sodybo mano braškės tik žydi, o šiltnamyje jau fotografau šiandien raudonas, pirmosios-vaikams wub.gif Tiesa, prekybą vėl pradėsiu tik Tėvo dienai, bet jau smagu. thumbup.gif
Atsakyti
Darbuojamės, nebėr kada prie kompo sėdėt.Man kiaulę papjovė, tai juodai dirbu, skubu, reikia greitai viską į šaldiklį sukišti, nes labai karšta.Dabar prisėdau, nes reikia kad mėsmalė kažkiek atvėstų ax.gif
Mano Pandora lauke dar nežydi ir net pumpurų dar nesimato.Bet nebuvo dengta niekuo šį pavasarį.O šiltnamyje braškės jau dera ax.gif , jau kasdien kiekvienas po kokias 4-5 suvalgom biggrin.gif .Tiek jų aš ir teturiu -22 krūmelius, bet paskanavimui pakanka.Skanaujam nuo gegužės 21 kasdien ax.gif
Atsakyti
Aš šiltnamy tik vieną kerelį turiu - pabandymui sodinau pernai, tai ir liko. Jau 2 uogos baigia paraudonuot. Dukrai atiteks turbūt rolleyes.gif Pernai pirmą uogą peiliu dalinau - gi šviežieną reik visiem pasidalint draugiškai ax.gif o gal ir šiemet taip pat reiks daryt. rolleyes.gif
Įsivaizduoju, koks linksmumas tokiam karšty su mėsom kadrilį šokt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tai kokio dydžio jūsų šiltnamiai, kad dar ir braškems vietos yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 08:13)
Sveikos smile.gif

Tai kokio dydžio jūsų šiltnamiai, kad dar ir braškems vietos yra?  unsure.gif

biggrin.gif
mano 6m. ilgio. Kai statem, reikejo nuo kaimynu ribos patraukt, todel dvi eilutes braskiu i siltnami papuole. Ta proga nuejau,pas braskes, sociai pavalgiau ir mamai parnesiau.
Labas
Atsakyti
Tai ir mano 6 m bet jau tenka aukot pomidorus biggrin.gif, kad tilptu bent du daigai agurkų bigsmile.gif
Atsakyti