Ir aš jungiuos prie sveikinimu
Žolia ir man atsiusk, nors neragavau , bet parūpo
QUOTE(žollia @ 2017 05 22, 08:06)
Labas rytas
Receptą išsiunčiau toms, kurios ragavo Priklausomai nuo papuošimo jis gali būt tortas, arba pyragas. Ten tokia biški knisalynė su juo - kiekvieną lakštą atskirai reik kept. Jei dar kuri iš sodybiečių norėtų - sakykit.
Ašaroja akys, matyt alergija žiedadulkėms. Stalas balkone visas geltonas nuo žiedadulkių. Klevai, pienės, daug kt augalų jau žydi. Varysiu zyrteco pirkt ...
Receptą išsiunčiau toms, kurios ragavo Priklausomai nuo papuošimo jis gali būt tortas, arba pyragas. Ten tokia biški knisalynė su juo - kiekvieną lakštą atskirai reik kept. Jei dar kuri iš sodybiečių norėtų - sakykit.
Ašaroja akys, matyt alergija žiedadulkėms. Stalas balkone visas geltonas nuo žiedadulkių. Klevai, pienės, daug kt augalų jau žydi. Varysiu zyrteco pirkt ...
Labas rytas,
dėk čia, viešai. Noriu, nors neragavus.
mergikės, turėtut gaut - išsiunčiau receptus . Niurzga, dėk visas, kurias turi ir tau atrodo, kad reikia
Niurzga, neapgavau dėl vietos Nedaug buvom, tai tilpom ir vasarinėj- rūsy . Jei daugiau būtumėm susirinkę, tai jau būtų reikėję kažką kitą galvot. Po klevais tada, ant žolės
Va, įžymioji priėmimo salė
Niurzga, neapgavau dėl vietos Nedaug buvom, tai tilpom ir vasarinėj- rūsy . Jei daugiau būtumėm susirinkę, tai jau būtų reikėję kažką kitą galvot. Po klevais tada, ant žolės
Va, įžymioji priėmimo salė
Oi, žiūriu pakeitė mano vardą . Gal prieš gerą pusmetį buvau prašius, jau ir pamiršt spėjau Tai neišsigąskit, senas narys čia ta vilėja
Labas rytas.
Labas rytas. Ar kas nors iš mūsų vakar jungėsi iš Kurmaičių (Kretingos r.) prie albumo? Sistema uždraudusi prisijungimą.
Labas rytas.
Labas rytas.
Žolia, kas čia per krykštynos kožną dieną? Ačiū, žinutę gavau.
Nu kad nieks nebešnekat, tik aš ir Ingrida su pusryčiais, tai ir bovijuos
Nu nežinau kas bus, bet bus kaip bus - visus arbūzus susodinau lauke ir moliūgus Nors naktimis tik +3 tebus... Tik agurkai lauke liko nepasėti.
Nu nežinau kas bus, bet bus kaip bus - visus arbūzus susodinau lauke ir moliūgus Nors naktimis tik +3 tebus... Tik agurkai lauke liko nepasėti.
Irgi žiūriu, kaip nikus kaitalioja Čia tik per pusmetį kartą, čia vėl bac-ir per dieną vėl kita, kiba kokį blatą turi?
Aš labai mėgstu saulę ir karštį, ale labai lietaus reiktų Spirga mano braškės sodyboj, o laistymo sistemos pajungti negaliu, tik savaitgaliui važiuosiu sodybon:atvažiuoja į svečius estai, eikia apkuopti viską sąžiningai Žinutę gavau ir aš, nors nebuvau ir neragavau, bet, matyt, labai skanus pyragas buvo Bent iš aprašymo tai skaniai atrodo.
Aš labai mėgstu saulę ir karštį, ale labai lietaus reiktų Spirga mano braškės sodyboj, o laistymo sistemos pajungti negaliu, tik savaitgaliui važiuosiu sodybon:atvažiuoja į svečius estai, eikia apkuopti viską sąžiningai Žinutę gavau ir aš, nors nebuvau ir neragavau, bet, matyt, labai skanus pyragas buvo Bent iš aprašymo tai skaniai atrodo.
Labas rytas.
Jo skaniai skaitosi pyragas. Išsisaugojau,ačiū Žolyte.
Aš irgi kaupiuosi susodinti visus moliūginius,arbūzinius,jau pikuoti tikri nepikuosiu,o vietos nebėra indeliuose. Pasėjau galvojau nedygs,tai kaip bepročiai visi sudygo.Tai jei norės gyventi turės kiekis užsikabinti.