Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ir aš jungiuos prie sveikinimu smile.gif

Žolia ir man atsiusk, nors neragavau , bet parūpo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 05 22, 08:06)
Labas rytas 4u.gif
Receptą išsiunčiau toms, kurios ragavo  4u.gif  mirksiukas.gif  Priklausomai nuo  papuošimo jis gali būt tortas, arba pyragas.  ax.gif    Ten tokia biški knisalynė su juo - kiekvieną lakštą atskirai reik kept.  Jei dar kuri iš sodybiečių norėtų - sakykit.
Ašaroja akys, matyt alergija žiedadulkėms. Stalas balkone visas geltonas nuo žiedadulkių. Klevai, pienės, daug kt augalų jau žydi. Varysiu zyrteco pirkt ...

Labas rytas,
dėk čia, viešai. Noriu, nors neragavus.
Atsakyti
mergikės, turėtut gaut - išsiunčiau receptus . Niurzga, dėk visas, kurias turi ir tau atrodo, kad reikia 4u.gif
Niurzga, neapgavau dėl vietos 4u.gif Nedaug buvom, tai tilpom ir vasarinėj- rūsy . Jei daugiau būtumėm susirinkę, tai jau būtų reikėję kažką kitą galvot. ax.gif Po klevais tada, ant žolės biggrin.gif
Va, įžymioji priėmimo salė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 22 gegužės 2017 - 08:19
Oi, žiūriu pakeitė mano vardą biggrin.gif . Gal prieš gerą pusmetį buvau prašius, jau ir pamiršt spėjau ax.gif Tai neišsigąskit, senas narys čia ta vilėja 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif Ar kas nors iš mūsų vakar jungėsi iš Kurmaičių (Kretingos r.) prie albumo? Sistema uždraudusi prisijungimą.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vileja: 24 gegužės 2017 - 09:15
Žolia, kas čia per krykštynos kožną dieną? Ačiū, žinutę gavau.
Atsakyti
Nu kad nieks nebešnekat, tik aš ir Ingrida su pusryčiais, tai ir bovijuos biggrin.gif
Nu nežinau kas bus, bet bus kaip bus - visus arbūzus susodinau lauke unsure.gif ir moliūgus rolleyes.gif Nors naktimis tik +3 tebus... Tik agurkai lauke liko nepasėti.
Atsakyti
Irgi žiūriu, kaip nikus kaitalioja biggrin.gif Čia tik per pusmetį kartą, čia vėl bac-ir per dieną vėl kita, kiba kokį blatą turi? biggrin.gif
Aš labai mėgstu saulę ir karštį, ale labai lietaus reiktų blush2.gif Spirga mano braškės sodyboj, o laistymo sistemos pajungti negaliu, tik savaitgaliui važiuosiu sodybon:atvažiuoja į svečius estai, eikia apkuopti viską sąžiningai topsecret.gif Žinutę gavau ir aš, nors nebuvau ir neragavau, bet, matyt, labai skanus pyragas buvo thumbup.gif Bent iš aprašymo tai skaniai atrodo. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jo skaniai skaitosi pyragas. wub.gif Išsisaugojau,ačiū Žolyte. 4u.gif
Aš irgi kaupiuosi susodinti visus moliūginius,arbūzinius,jau pikuoti tikri nepikuosiu,o vietos nebėra indeliuose. ax.gif Pasėjau galvojau nedygs,tai kaip bepročiai visi sudygo.Tai jei norės gyventi turės kiekis užsikabinti. ax.gif
Atsakyti