Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuko,sūris tobulas.Su mb vakar vakare pusę jau suvalgėme. wub.gif wub.gif Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, o iš kur pas tave Liniuko sūris? g.gif Gi tu Vilniuj buvai, o Liniux pas mane bigsmile.gif Ir kumpis labai skanus, ne tik sūris 4u.gif
Labas rytas 4u.gif
Iš ryto vėsu buvo, debesuota. Galvojau, kad tokia ir liks. Bet dabar jau kepint pradėjo karsta.gif
Atsakyti
Tai pasakokit bigsmile.gif O tai taip jau skūpai... Sužinojau tik, kad maisto savaitei liko, kaip visada ir kad rūsyje sėdėjot biggrin.gif O už ką ten uždarė? biggrin.gif Kuom prasikaltot? Ar kol visko nesuvalgėt, tol neišleido? biggrin.gif Ir vėliavą kas perėmė, kur rudenį važiuosim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 21 gegužės 2017 - 10:10
SP , vėliava pas mane.
Rūselis buvo vėsiausias kampas per karštį. Tiksliau apačioje rūselis, ant jo toks namelis. thumbup.gif
Negalėjome sustoti plepėjusios, tai išsiskirstėme jau temstant.
Atsakyti
Žolyte sūris vėlai parvažiavo,aš jau su naktiniais sėdėjau ir šaltą alų gėriau. mirksiukas.gif Kai nori visur spėji. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 21, 13:18)
SP , vėliava pas mane.
Rūselis buvo vėsiausias kampas per karštį. Tiksliau apačioje rūselis, ant jo toks namelis.  thumbup.gif
Negalėjome sustoti plepėjusios, tai išsiskirstėme jau temstant.

Nuojauta man kuždėjo, kad vėliava pas Kaimietukę keliaus biggrin.gif
Kad kalbėjot-net neabejoju, ir toks man pavydas, kad liežuvio negalėjau kartu padėti...
Atsakyti
Įkėliau kelias nuotraukas, kurias Blakstiena padarė 4u.gif Aš pati, deja, net vėliavos foto nesugebėjau padaryt unsure.gif , nors kabėjo jau nuo pat ryto ax.gif
Atsakyti
Žolia, vyrai fotkino. smile.gif
Greitai to superinio pyrago - torto receptą į studiją, ax.gif

Pririjau šitiek pyuragų, šiandien iškrovos diena. Liniau, dietai tavo sūris su kava. 4u.gif
Atsakyti
Laba,

o aš tik neseniai iš sodybos parsiradau. Ryte anksti išlėkaiu tai nieko neberašiau. Susodinau viską išskyrus lazdyna, gal vazonėlyje pagyvens, pakentės truputį.

Žolia, ačiū labai už šiltą priėmimą, kai vėliavą ėmei taip pergyvenai, kad neturėsi kur susodint bigsmile.gif tai atvažaivus pasijutau apgauta, ,,rūsiukas" tobulas, stalas po klevais nerealus...
Žolia, o tavo darbelių nuotraukytes galima albumiuke rodyti?

Ačiū visoms už kompaniją.

Šiandien sodyboj pietukams liniuxxx lašinukai, išvažiuojant pavakariams sūrio kampas.

Žolia - pyrago receptu prašom pasidalinti su visomis.

kaimietuke primink kaip tie augaliukai vadinasi, kur induokuose man davei. Nepaklausiau nei kokio aukščio auga, nei ar šakojasi, ar rišti reikės... gal pataikiau vietą parinkti.

Tik penktadienį pomidorus šiltnamin pasodinau, atvažiuoju šiandien tai juos lyg kas apkeitęs būtu ir viršūnės tamsesnės ir aukštesni blink.gif

Papildyta:
Lekiu gult, nepykit savo nuotraukas sukelsiu ne anksčiau kaip po savaitės.
Bet manau panašius vaizdus savo fotoaparate ir liniuxxx turi.
Atsakyti
Niurzgai ir dar kažkam, kam įsiūliau. Sunberis. Nerealiai ištepa juodai viską, prie ko prisiliečia. Vieną bliūda suskilusia emale turėjau išmesti po panaudojimo. Ai, greičiau dėl egzotikos.
http://www.gelesapze...lt/saules-uoga/

Lašiakai tai Bangelės buvo. Vaikai baigia pusę šmoto praryti. Kepėsi kiaušinienę, vakar ėjo ant spirgų prie šparaginių pupelių/
Atsakyti
Labas rytas.
Irvel,su švente.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Receptą išsiunčiau toms, kurios ragavo 4u.gif mirksiukas.gif Priklausomai nuo papuošimo jis gali būt tortas, arba pyragas. ax.gif Ten tokia biški knisalynė su juo - kiekvieną lakštą atskirai reik kept. Jei dar kuri iš sodybiečių norėtų - sakykit.
Ašaroja akys, matyt alergija žiedadulkėms. Stalas balkone visas geltonas nuo žiedadulkių. Klevai, pienės, daug kt augalų jau žydi. Varysiu zyrteco pirkt ...
Atsakyti