Labas rytas.
Liniuko,sūris tobulas.Su mb vakar vakare pusę jau suvalgėme. Ačiū.
Ingrida, o iš kur pas tave Liniuko sūris? Gi tu Vilniuj buvai, o Liniux pas mane Ir kumpis labai skanus, ne tik sūris
Labas rytas
Iš ryto vėsu buvo, debesuota. Galvojau, kad tokia ir liks. Bet dabar jau kepint pradėjo
Labas rytas
Iš ryto vėsu buvo, debesuota. Galvojau, kad tokia ir liks. Bet dabar jau kepint pradėjo
SP , vėliava pas mane.
Rūselis buvo vėsiausias kampas per karštį. Tiksliau apačioje rūselis, ant jo toks namelis.
Negalėjome sustoti plepėjusios, tai išsiskirstėme jau temstant.
Rūselis buvo vėsiausias kampas per karštį. Tiksliau apačioje rūselis, ant jo toks namelis.
Žolyte sūris vėlai parvažiavo,aš jau su naktiniais sėdėjau ir šaltą alų gėriau. Kai nori visur spėji.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 21, 13:18)
SP , vėliava pas mane.
Nuojauta man kuždėjo, kad vėliava pas Kaimietukę keliaus
Kad kalbėjot-net neabejoju, ir toks man pavydas, kad liežuvio negalėjau kartu padėti...
Įkėliau kelias nuotraukas, kurias Blakstiena padarė Aš pati, deja, net vėliavos foto nesugebėjau padaryt , nors kabėjo jau nuo pat ryto
Žolia, vyrai fotkino.
Greitai to superinio pyrago - torto receptą į studiją,
Pririjau šitiek pyuragų, šiandien iškrovos diena. Liniau, dietai tavo sūris su kava.
Greitai to superinio pyrago - torto receptą į studiją,
Pririjau šitiek pyuragų, šiandien iškrovos diena. Liniau, dietai tavo sūris su kava.
Laba,
o aš tik neseniai iš sodybos parsiradau. Ryte anksti išlėkaiu tai nieko neberašiau. Susodinau viską išskyrus lazdyna, gal vazonėlyje pagyvens, pakentės truputį.
Žolia, ačiū labai už šiltą priėmimą, kai vėliavą ėmei taip pergyvenai, kad neturėsi kur susodint tai atvažaivus pasijutau apgauta, ,,rūsiukas" tobulas, stalas po klevais nerealus...
Žolia, o tavo darbelių nuotraukytes galima albumiuke rodyti?
Ačiū visoms už kompaniją.
Šiandien sodyboj pietukams liniuxxx lašinukai, išvažiuojant pavakariams sūrio kampas.
Žolia - pyrago receptu prašom pasidalinti su visomis.
kaimietuke primink kaip tie augaliukai vadinasi, kur induokuose man davei. Nepaklausiau nei kokio aukščio auga, nei ar šakojasi, ar rišti reikės... gal pataikiau vietą parinkti.
Tik penktadienį pomidorus šiltnamin pasodinau, atvažiuoju šiandien tai juos lyg kas apkeitęs būtu ir viršūnės tamsesnės ir aukštesni
Papildyta:
Lekiu gult, nepykit savo nuotraukas sukelsiu ne anksčiau kaip po savaitės.
Bet manau panašius vaizdus savo fotoaparate ir liniuxxx turi.
o aš tik neseniai iš sodybos parsiradau. Ryte anksti išlėkaiu tai nieko neberašiau. Susodinau viską išskyrus lazdyna, gal vazonėlyje pagyvens, pakentės truputį.
Žolia, ačiū labai už šiltą priėmimą, kai vėliavą ėmei taip pergyvenai, kad neturėsi kur susodint tai atvažaivus pasijutau apgauta, ,,rūsiukas" tobulas, stalas po klevais nerealus...
Žolia, o tavo darbelių nuotraukytes galima albumiuke rodyti?
Ačiū visoms už kompaniją.
Šiandien sodyboj pietukams liniuxxx lašinukai, išvažiuojant pavakariams sūrio kampas.
Žolia - pyrago receptu prašom pasidalinti su visomis.
kaimietuke primink kaip tie augaliukai vadinasi, kur induokuose man davei. Nepaklausiau nei kokio aukščio auga, nei ar šakojasi, ar rišti reikės... gal pataikiau vietą parinkti.
Tik penktadienį pomidorus šiltnamin pasodinau, atvažiuoju šiandien tai juos lyg kas apkeitęs būtu ir viršūnės tamsesnės ir aukštesni
Papildyta:
Lekiu gult, nepykit savo nuotraukas sukelsiu ne anksčiau kaip po savaitės.
Bet manau panašius vaizdus savo fotoaparate ir liniuxxx turi.
Niurzgai ir dar kažkam, kam įsiūliau. Sunberis. Nerealiai ištepa juodai viską, prie ko prisiliečia. Vieną bliūda suskilusia emale turėjau išmesti po panaudojimo. Ai, greičiau dėl egzotikos.
http://www.gelesapze...lt/saules-uoga/
Lašiakai tai Bangelės buvo. Vaikai baigia pusę šmoto praryti. Kepėsi kiaušinienę, vakar ėjo ant spirgų prie šparaginių pupelių/
http://www.gelesapze...lt/saules-uoga/
Lašiakai tai Bangelės buvo. Vaikai baigia pusę šmoto praryti. Kepėsi kiaušinienę, vakar ėjo ant spirgų prie šparaginių pupelių/
Labas rytas.
Irvel,su švente.
Labas rytas
Receptą išsiunčiau toms, kurios ragavo Priklausomai nuo papuošimo jis gali būt tortas, arba pyragas. Ten tokia biški knisalynė su juo - kiekvieną lakštą atskirai reik kept. Jei dar kuri iš sodybiečių norėtų - sakykit.
Ašaroja akys, matyt alergija žiedadulkėms. Stalas balkone visas geltonas nuo žiedadulkių. Klevai, pienės, daug kt augalų jau žydi. Varysiu zyrteco pirkt ...
Receptą išsiunčiau toms, kurios ragavo Priklausomai nuo papuošimo jis gali būt tortas, arba pyragas. Ten tokia biški knisalynė su juo - kiekvieną lakštą atskirai reik kept. Jei dar kuri iš sodybiečių norėtų - sakykit.
Ašaroja akys, matyt alergija žiedadulkėms. Stalas balkone visas geltonas nuo žiedadulkių. Klevai, pienės, daug kt augalų jau žydi. Varysiu zyrteco pirkt ...