Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Kaimietuke, ačiū už sveikinimus.

QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 05 19, 17:11)
Gal kam raudonėlio, baziliko, didelių pupų?

Aš baziliko norėčiau, o raudonėlis buvo garšvom apžėlęs tai išdraskiau, persodinau, gal prigis, pamiršau šiandien apžiūrėt.

Per vėlai paskaičiau, dabar gausiu meškerę iš medžio šakos gamint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 19 gegužės 2017 - 22:01
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 05 19, 17:11)
Gal kam raudonėlio, baziliko, didelių pupų?

Dideliu pupu noreciau keleta...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Malonaus pasisedėjimo. 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tai atvažiuot pirmai valandai?Einu ruoštis kažką valgomo pasidaryt ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Liniuk, aš kelių pupų irgi norėsiu ax.gif
Tai turbūt lieka 13 val ax.gif Karštį žada, o man dar šalnos smegeninėj vaidenasi ...
Atsakyti
Kaip jums meeto pavydžiu...
Mintimis sėdėsiu su jumis 4u.gif Linkėti gero pasibuvimo-neapsimoka, ir taip žinau, kad pasisėdėsit puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Liniuxxxx, tikiuosi dar neišvažiavai.Gal to tikro pelėtrūno gali iškasti? Augo pas mane , buvai davus, bet išnyko, kažkas jam nepatinka mano žemė
Atsakyti
Čiur, aš pirma grįžau iš meet"o tongue.gif
Galiu ryt antrą meet"ą organizuot- šaldytuvo durelės vos užsidarė unsure.gif Ačiū visoms ir visiems už tai , kad atvykot , nepasididžiavot 4u.gif 4u.gif 4u.gif , už šiltą bendravimą ir gerą nuotaiką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tik dabar įėjau į trobą, bandžiau susodinti parsivežtą turtą.Ačiū visoms už tą turtą, ačiū Žolliai už suteiktą pastogę, pasijaučiau kaip dvare pabuvus-tie seni medžiai sukuria tokį jausmą.O dar susitikt su senais gerais pažįstamais-jausmas širdyje geras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 20 gegužės 2017 - 21:37
Mes irgi savus darbus padarėm, pasižvalgėm, kur ką pasodinti. Bet jau kaip kuisiai kanda.
Puiki kompanija, puikus oras, gražūs Žolios gėlynai ir šiaip, labai graži vieta. Parvažiuojant sakiau, kad Niurzgos šukuosena liuks, ten pamiršau pagirti biggrin.gif
Atsakyti
Na, ir aš parsiradau. Greituoju būdu sužiūrėjau ūkį ir šeimyną.
Žolia, nuoširdžiausias ačiū už priėmimą. Viskas tiesiog tobula. Ypač vėsus rūselis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bangele, rudenį galėsiu tau peletrūno iškasti. Tik nežinau, ar pas mane tikras. Toks baisiai aukštas auga. Liniukė buvo atvežusi kažkokio žemesnio, sulindo vieni į kitus ir nebeatskiriu.
Atsakyti
Gal iki rudens ir mano peletrūnas atsigaus, tada padalinsiu smile.gif
Atsakyti