Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(ate42 @ 2025 04 15, 08:39)
<p>Laba, Gražu wub.gif  wub.gif . Ačiū, Lyžuka. Atrodo pas maniškius tas viduriukas kitoks būdavo. cool.gif </p><p>Labai gražu su našlaitėm.</p>

tai tau Ate ačiū wub.gif bandysiu perfotografuot, nes dabar jau ir žydi gi jų daugiau, o gi tiek buvai prisiuntus dėžę max wub.gif

Ingrida nu kas šiais laikais amžino? tongue.gif žiurek statulos ir tos per laika pažaliuoja mirksiukas.gif iš ermitažo nusipirkau plastmasinius ir tiek smile.gif, bus matyt kiek laikys esu panašius tik apvalius pirkus tai jau kokie 8 m viskas su jais ok, o buna tai kiaurus metus , žiemai niekur aš ju nenešu bet nebuvo tokiu teko šituos stačiakampius pirktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Vakar[/b!], 08:01
QUOTE(Lyžuka @ 2025 04 15, 09:00)

Ingrida nu kas šiais laikais amžino? tongue.gif žiurek statulos ir tos per laika pažaliuoja  mirksiukas.gif iš ermitažo nusipirkau plastmasinius ir tiek smile.gif, bus matyt kiek laikys esu panašius tik apvalius pirkus tai jau kokie 8 m viskas su jais ok, o buna tai kiaurus metus , žiemai niekur aš ju nenešu bet nebuvo tokiu teko šituos stačiakampius pirktis

Akį užmetus,galvojau betoniniai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 04 15, 09:14)
Akį užmetus,galvojau betoniniai. wub.gif

oi ne , bet atrodo kaip jie su rievelemis, artimi betoninams mirksiukas.gif ir iš arti nelabai atskirsi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Vakar[/b!], 08:54
Lyžuka, tikrai gražus vaizdas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Dar mačiau pas kaimynę, rožiniai hiacintai su šviesiai violetinėmis našlaitėmis, bet gėlyno lysvėje. Kupstais tokiais.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 04 16, 09:51)
Dar mačiau pas kaimynę, rožiniai hiacintai su šviesiai violetinėmis našlaitėmis, bet gėlyno lysvėje. Kupstais tokiais.

Pas mane rožiniai dabar irgi pilnai žydi.Lygtasi gelsvi hiacintai skleidžiasi?Negaliu pažiūrėti,reikės rytoj.
Atsakyti