Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Rašau dabar ir trys stirnos priešais langus vaikšto. wub.gif
Svečiai taksę atsivežę,jei pamatys? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, ryt pradedame naują metų ciklą.....Akmenų rinkti važiuos, paskui jau kultivuos. Gal per savaitgalį svogūnus pasės. Kol dar drėgmė laikosi žemėje. Pradėsime bulvių sėklą ruošti, praeitais metais apie 15 balandžio baigė sodinimą. Bet kasėme jau nuo birželio vidurio.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
man ,turbut,viens sunkiausias darbas -akmenu rinkimas ir mezimas,Prisilankstyk prie kiekvieno akmens.ir kiekvienais metais tas pats unsure.gif Seni laikai,,,O as vel pasigirsiu-sutikau briedi vel,bet jau dabar galiuna!Jau pati garsiai pasakiau,oho biggrin.gif
Atsakyti
Buvusioji, kokio bieso po miškus valkiojiesi? Kiekvieną dieną briedžiai....
Beje, gal briedžiukai dygsta? Šiandien sutikau du žmones su kibirais link miško važiuojančius.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 03 28, 22:48)

Iš Kaimo, 28 Kov 2025 - 22:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Iš Kaimo, 28 Kov 2025 - 22:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Beje, gal briedžiukai dygsta? Šiandien sutikau du žmones su kibirais link miško važiuojančius.

Kokio bieso?Teritorija zymiuos lotuliukas.gif Kiekviena diena su suniu tasaus.Mano pramoga,tai ir sutinku visokiu groziu.Isvaziuot niekur neiseina,nes mamukas silpneja dienom unsure.gif ,tai ir lieka lakstymai su sunim.Sako,kad renka jau briedziukus ir bobausius,bet as nesu ju fanatikas,o musu kampuose mazai ju buna.Pas mus salna didele.
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus briedžiukai ar dygsta?Nepažystu. smile.gif
Atsakyti
Pas mus tik briedžiukai ir auga, gi šlapi beržynai. Šiaip skanūs, bet mane užknisa tas kvapas, kai verda. Kažkuo panašus į kelmučių, o anie man grynai katės myžaliukas. Draugė briedžiukus kažkaip ruošia su svogūnais, rūgštele ir aliejumi. Bet svogūnų keptų vos ne ant pusės.
Tuoj turėtų ir avižėlės pasirodyti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pradžiūvo žemė , kuičiuosi po gėlynus. Žada atšalimą, bijau, kad abrikoso žiedai nebūtų išsilukštenę.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti