Aš sejau irgi labai gražius serencius bet iš dvieju pakeliu gal 10 vnt daigu tik
http://www.e-seklos....is_goldkopfchen
o šitie visai nedygo
http://www.e-seklos....is_krem_-_biala
Dar ateinu su klausimu kas turit gyvatvoriu žirkles elektrines, benzinines ar kokias akumuliatorines? Kurias geriau pirkti, nes su rankinemis jau atsibodo ir l nepatogu kai aukšta karpyt? Ar ne sunkios buna tos benzinines? Nes elektrines mums nelabai , sklypas ilgas nesieks tiek kabelis
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 19, 08:26)
Tie antri man išdygo, ale taip tyso... Paskui nudegė, paskui dalis nunyko... Liko gal 6 daigai, pasilikau sau veislei, žiūrėsiu, kaip augs, kokio aukščio bus.
Kamilyte, tau ne taip toli važiuoti pas Žolią, ar nesigundai?
Atveščiau ką nors pieniško, ale taip šilta, koks sviestas iškart lydytu pataptų
Atveščiau ką nors pieniško, ale taip šilta, koks sviestas iškart lydytu pataptų
Iš Kaimo, aš atvešiu serenčių.Ne dėžutėj auga, o šiltnamyje eilutėmis, juos auginu mokyklos apželdinimui, tai tik reikia juos gerai supakuot, kad karštyje neiškeptų.Manieji paprasti, pati prisirinkau sėklų, rudai geltoni, o gal oranžiniai.Žiūrėsiu kaip neišjudinant šaknų visą gabalą su žemėm iškasti.Dar nežydintys.
Rašykit, jei dar kam reikia ko, dar suspėčiau paruošt.Gali būt kad net nepagalvoji, kad kažkam reikia.Galiu ir darbovietės gėlynus prafiltruot, viskas sparčiai auga, užgožia vieni kitus, ravint vis tiek tenka mest lauk
Rašykit, jei dar kam reikia ko, dar suspėčiau paruošt.Gali būt kad net nepagalvoji, kad kažkam reikia.Galiu ir darbovietės gėlynus prafiltruot, viskas sparčiai auga, užgožia vieni kitus, ravint vis tiek tenka mest lauk
Ingrida, o kodėl galvoji, kad galiu pykt? Juk ne privalomas dalykas Kas gali, kas negali Ir aš ne į visus važiuoju - pagal galimybes
Nu negaliu būt lauke, muša prie žemės Namie vėsiau
Nu negaliu būt lauke, muša prie žemės Namie vėsiau
Laba,
Žolele, o kur atvažiuot reiktų Albumiuką patikrinau - nuorodų neradau O laiką kokį pasakysi toks ir bus
Žolele, o kur atvažiuot reiktų Albumiuką patikrinau - nuorodų neradau O laiką kokį pasakysi toks ir bus
Va tuos Krem Biala ir aš sėjausi. Išdygo gal keli daigai. Prie šiltnamio sienos buvo, MB sugalvojo man duris pataisyti. Nematė jis tų kelių, sutrypė negyvai.
Reikia eiti bulvių Liniukui parinkti. Ką tik grįžau iš poliklinikos, su mergina nuo 12 val ten tekinomis. Šeimos- reabilitologas - reabilitacija. Parvarau, šiltnamis tik vienos durys pradaros, viščiukai ir šunys be vandenio.
Kas būtų, jei mes keturių kampų nelaikytume?
Reikia eiti bulvių Liniukui parinkti. Ką tik grįžau iš poliklinikos, su mergina nuo 12 val ten tekinomis. Šeimos- reabilitologas - reabilitacija. Parvarau, šiltnamis tik vienos durys pradaros, viščiukai ir šunys be vandenio.
Kas būtų, jei mes keturių kampų nelaikytume?
Gal kam raudonėlio, baziliko, didelių pupų?
Niurzga, parašiau AŽ tau
Šiaip, gal kurioms aktualu : yra prūdelis, ir karosų turėtų būt jame. Tai jei kuris iš vyrų norėtų pažvejot, meškerę tegu pasiima
Ar 12-13 val gerai būtų ? ne per anksti?
Šiaip, gal kurioms aktualu : yra prūdelis, ir karosų turėtų būt jame. Tai jei kuris iš vyrų norėtų pažvejot, meškerę tegu pasiima
Ar 12-13 val gerai būtų ? ne per anksti?
gal bent 13 val. Duok žmonėm s pamiegoti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 19, 20:29)
gal bent 13 val. Duok žmonėm s pamiegoti.
man senatviniai nemiegojimai, tai pagal save ir siūlau Liniuks irgi vėliau norėjo lyg.