Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 03 13, 20:03)
Paskambinsiu savaitgalį, sutarsime. Mačiau, lyg tai dar pūsliaus daigas ar du išdygę.

tai jau tiek tos išejau atostogu ir neužejau i sm ta proga mirksiukas.gif , gal rudeni tada smile.gif
Atsakyti
Lyžuka, dar nepradėjau kasinėti. Tai atostogų gal toli nevažiuosi ?

Praeitą savaitę sodinau pusę šiltnamio svogūnais. Daug sudygusių, gaila buvo išmesti. Sukišau gal pusę tonos. Gal tiek ir laiškų prirėšiu.
Per tą šilta-šalta įsitaisiau siaubingą slogą ir gerklės skausmą, tai visą savaitgalį ir šiandien čiaudau ir snargliuojuosi be sustojimo.

Vakar sūnus su šuniu išėjo pusdieniui ragų ieškoti. Ragų neparnešė, bet erkių parnešė be skaičiaus. Visą vakarą su marčia traukiojo. Žadėjo dukra nupirkti kokių tai super veiksmingų tabletukių.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 03 24, 22:12)
Lyžuka, dar nepradėjau kasinėti. Tai atostogų gal toli nevažiuosi ?

Praeitą savaitę sodinau pusę šiltnamio svogūnais. Daug sudygusių, gaila buvo išmesti. Sukišau gal pusę tonos. Gal tiek ir laiškų prirėšiu.
Per tą šilta-šalta įsitaisiau siaubingą slogą ir gerklės skausmą, tai visą savaitgalį  ir šiandien čiaudau ir snargliuojuosi be sustojimo.

Vakar sūnus su šuniu išėjo pusdieniui ragų ieškoti. Ragų neparnešė,  bet erkių parnešė be skaičiaus. Visą vakarą su marčia traukiojo. Žadėjo dukra nupirkti kokių tai super veiksmingų tabletukių.

Kad jau savaite tik buvau išejus...niekur nevazineju aš namisėda tai iki savo sklypo galu ir atgal rolleyes.gif bigsmile.gif ramybe ir tyla geriausios atostogos, nu parašysiu per mesendzeri savo kontaktus ir paštomata jeigu susimylesi siust mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 kovo 2025 - 07:52
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Priminei man IK,su svogūnais biznį. biggrin.gif Prisodinau irgi svogūnų du šiltnamius,bus laiškų į turgelį.Ir bac kovidas tais metais.Turgūs užsidarė,vežiau viską į Juozapo globos namus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, man nereiks po turgelius. Firmos kelios ima. Šiandien nuskuto peržiemojusias petražoles , senus lapus. Pradeda nauji augti.
Atsakyti
La,darbstuoles.Istremiau pomidorus i siltnamiuka(i dezes).Jeigu nusisaldysiu,nusigrausiu nagus biggrin.gif ,nes prisisejau visokiu keistenybiu.Vakar is sodo issivijom lape blink.gif Dar taip arti nebuvo,suo pro kampa nemate,skandalo nekele.
Atsakyti
Sveikos, tik savaitgali sėsiu pomidorus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nzn ko skubet mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2025 03 26, 09:31)
Sveikos, tik savaitgali sėsiu pomidorus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nzn ko skubet  mirksiukas.gif

taigi durnumui ribu ner biggrin.gif neistveriau
Atsakyti
Mano pomidorai, paprikos irgi gyvena šiltnamy. Pomidorai dar nepikouoti, tegul stiprėja. Iškart pasimatė, kad pagražėjo, ankstyvieji didesni, pastorėjo. O paprikos kaip išdygo, taip ir stovėjo, dabar matosi, kad ūgtelėjo. Irgi nakčiai į dėžes ir agro ant viršaus.
Lyžuka, taigi norisi vagyt pomidorus anksčiau, prieš Jonines jau turim. Šiltnamis šalia, tai nesunku pažaisti smile.gif
Atsakyti
Paprikas ryt boginsiu į šiltnamį. Dar vienos tik dygsta, o dar viena veislė tik vakar atkeliavo.
Žiūriu, pirmadienį sėti ridikėliai dygsta.
Atsakyti
o as vakar briedi sutikau smile.gif aisku jis buvo krumynuose,nespejau nufotkyt..nuslumsejo tolyn.
Atsakyti