Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nieko namie nesėsiu,daigus pirksiu kaip ir pernai.Langai per maži sėjai. ax.gif Prieš kelias dienas dar pasisodinau du rododendrus,vakar du karklus rušavus.Gerai laistyti nereikės daug. mirksiukas.gif Dar reikia išgenėti krūmų. ax.gif
Atsakyti
oi kaip mėgstu baldų rekonstrukcijas wub.gif

Buvusioji ka konkrečiai dazete? As tai kazkaip labiau megstu tokius darbus šiltuoju metų periodu daryt smile.gif, planuose spintos dazymas laukia biggrin.gif
Atsakyti
AS perku paprikas ir kopustus,o jau pomidorai-pasizaidimui,Smagu stebet,kaip auga mirksiukas.gif Lyzuka,as jau ju padazius,,,O cia buvo dvi vitrinos,staliukas telikui,stalas.Spinta senovine tvarkiau,va ten darbo buvo blink.gif ir slifavau ir fenu kaitinau,bet dabar stovi pas mama -indauja.Dabar imsiuos virtuvinio komplekto,atsibodo sesei sviesi spalva biggrin.gif Dar palange tvarkyt reikia,glaistas jau sukietejo,teks dulkino darbo imtis biggrin.gif Siltuoju metu,kazkaip man laiko nelieka unsure.gif ,matyt nemoku planuot.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2025 02 04, 20:30)
AS perku paprikas ir kopustus,o jau pomidorai-pasizaidimui,Smagu stebet,kaip auga mirksiukas.gif Lyzuka,as jau ju padazius,,,O cia buvo dvi vitrinos,staliukas telikui,stalas.Spinta senovine tvarkiau,va ten darbo buvo blink.gif ir slifavau ir fenu kaitinau,bet dabar stovi pas mama -indauja.Dabar imsiuos virtuvinio komplekto,atsibodo sesei sviesi spalva biggrin.gif Dar palange tvarkyt reikia,glaistas jau sukietejo,teks dulkino darbo imtis biggrin.gif Siltuoju metu,kazkaip man laiko nelieka unsure.gif ,matyt nemoku planuot.

va gal ta proga ir pakonsultuosiu smile.gif turiu senovinė uosinę spintą, o bet tačiau su gyventojais, medžio kirvarpos apsigyvenę, pirkau kazkoki purškala išpurškiau bet po men vistiek toliau byra tos medžio dulkes iš jos, bijau nešt i kambarius kad nepereitu ant kitu...gal žinai kaip jų atsikratyti? smile.gif

aš irgi esu padažius tongue.gif...pernai virtuvini nuo iki smile.gif laabai patenki9nta likau rezultatu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 07:22
Labas,niu as ne specas ax.gif Bet kiek skaiciau ,tai tik tas purskalas padeda,Musu palange pagrauzta,krapsciau ilgai ir nuobodziai biggrin.gif ,grazus krateriai pasidare,bet ar viskas issivale ?Gaila palange buvo lupt,nes vientisa plaaati lenta.Spinta,kuria tvarkiau,buvo aliejiniais dazais dazyta,gal todel nebuvo pagrauzta?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti