parašykit kas ar lobelijos labai bijo šalnų, ar jos iš tu atsparesniu kaip pvz pelargonijos? Užkišta šiltnamis juodai labai knieti jas laukan gabenti bet kartu ir baisu tiek prasitampius kad nebut amen joms
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 18, 19:28)
parašykit kas ar lobelijos labai bijo šalnų, ar jos iš tu atsparesniu kaip pvz pelargonijos? Užkišta šiltnamis juodai labai knieti jas laukan gabenti bet kartu ir baisu tiek prasitampius kad nebut amen joms
Nebijo nieko, nešk
Laba
pačiai vežt
Aš vis mąstau apie Liniuko pasiūlytas kalijas man jos labai patinka, bet nu netinka tas užsigriozdinimas per žiemą ... Jau šiemet pelargonijomis palanges apkrautas laikiau. O dar tos rožiažiedės kokios bjaurios - ištįso, nupliko
Kelintai valandai renkamės? Kaip jums patogu, man visaip gerai
QUOTE(ate42 @ 2017 05 18, 18:59)
Turiu tagečiųvisą dėžute. Kaip perduot.
pačiai vežt
Aš vis mąstau apie Liniuko pasiūlytas kalijas man jos labai patinka, bet nu netinka tas užsigriozdinimas per žiemą ... Jau šiemet pelargonijomis palanges apkrautas laikiau. O dar tos rožiažiedės kokios bjaurios - ištįso, nupliko
Kelintai valandai renkamės? Kaip jums patogu, man visaip gerai
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 05 18, 20:17)
Nebijo nieko, nešk
Ačiū, SP , išnešiau kaip žinodama
QUOTE(žollia @ 2017 05 18, 22:03)
Laba
pačiai vežt .....
....
pačiai vežt .....
....
Niekaip. Padarė žemę. Dar taip šlapia nebuvo neivienais metais. Visą daržą tik dabar sėsiu. Ir ridikėlius ir agurkus, ir bulves sodinsiu ir svogūnus. Na niekas nedaryta. Kaimuke irgi.
Ryt parveža viščiukus, atvaro santechnikai. Su MB dalijamės. Aš su vaikais mieste, jis varo pas darbininkus, vištas ir viščiukus. Sekmadienį aš atvarau pas jį. Šiltnamis laukia pabaigtuvių....
Smagiai pasibūkit.
O tagetės mano gražios...
pas mane alyvos jau skleidžiasi
QUOTE(ate42 @ 2017 05 18, 22:53)
Oho, kokios įdomios...
Gal rudenį pavyks susimeetinti ir galėsim sėklų gauti?
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 05 19, 05:48)
Labas rytas, jei tik žžydės pririnksiu. Gal sėklų dėt vokan ir atsiųst?
Tikrai kokie gražūs serenčiai
Sėklų ir aš norėsiu Šiemet kažko mano oranžiniai tik 5 vnt išdygo Tai dar pribarsčiau šiltnamy sėklų, gal ten sudygs.
Karšta jau iš pat ryto Kažkoks paukštukas 5 ryto prižadino ant palangės čiulbėt pradėjęs ir nebeužmigau.
Sėklų ir aš norėsiu Šiemet kažko mano oranžiniai tik 5 vnt išdygo Tai dar pribarsčiau šiltnamy sėklų, gal ten sudygs.
Karšta jau iš pat ryto Kažkoks paukštukas 5 ryto prižadino ant palangės čiulbėt pradėjęs ir nebeužmigau.
Labas rytas.
Na tikrai Ate,labai gražios tagetės.
Žolyte,nepyk,iki paskutinės minutės dar abejojau. Paskutinę minutę nutarėme vistiktai važiuoti mažiaus pasveikinti į sostinę.Kaip tik 20 dieną -gimtadienis.Tuo labaiau sodyboje paliktas tinklinio tinklas,o nori su svečiais žaisti tinklinį,tai nuvešime.Mama aišku tortą sumarmaliuos.
O per Niurzgiuką(jei neužpyks?) perduosiu šlamučių tris dėžes daigų.
QUOTE(ate42 @ 2017 05 19, 06:26)
Labas rytas, jei tik žžydės pririnksiu. Gal sėklų dėt vokan ir atsiųst?
Ar dar turi sėklų? Man tinka toks variantas Turiu ir aš dar įdomesnių veislių žemaūgių serenčių, galiu sėklų irgi išsiųsti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 05 19, 07:56)
Ar dar turi sėklų? Man tinka toks variantas Turiu ir aš dar įdomesnių veislių žemaūgių serenčių, galiu sėklų irgi išsiųsti
Parašyk į AŽ adresą. O gal per terminalą, bandyt daigiukų. Viena dėžutė, kaip šepetys, nepikiuotų?