Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mes irgi genime,dažome medžius.
Vakar vakare oras kaip kovą,jokio vėjo,ramuma,šilta. wub.gif
Atsakyti

Laba merginos, Nu kaip užknisa, kai tik kelias dienas neprisijungiu tai SM slaptažodžio prašo ir ne visada komentuot keidžia. Bet ateinu, paskaitau, nepamirštu jūsų. Buvusioji, kaip miela, kad vanagiuką paleudot :wub: . Būčiau taip pat pasielgus. Aš jau beveik nieko neauginu. Gėlynai irgi apleisti. Atvažiuojam tik sacaitgaliai, o kartais tik vienai dienai. Nebėra ūpo :unsure:

Atsakyti
Labas rytas.
Mes Niurzgiuk,kai negyvenome vietoje tas pats viską apleidę buvome.Dabar,kai vietoje,baigiame sutvarkyti medžius,gėlynų daugėja,yra laiko užsiimti.
Užeik,nepamiršk.Kur dukriukai,tikrai jau ne kartu gyvena?
Atsakyti
Norėjau eiti tvarkyti kažką kieme, bet dukra su žentu atvažiavo. Vaikai gal turi kokią šunišką uoslę, kai tik skanesnius pietus gaminu- iškart pajunta. Gaminau balandėlių 6 litrų puodą. Sūnus iš žvejybos parlėkė išalkęs, dar marčiai įdėjau vakarienei. Taip ir neliko to puodo. O norėjau dar ir ryt likučiais lepintis. tongue.gif
Atsakyti
Niekur ner skaniau,kaip pas mama wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
aš jau nusigaminus turbūt, nelabai mano patiekalai vaikams patinka biggrin.gif, antros jų puses valgo dar iš mandagumo daugiau tongue.gif...tik paskui sako mama neekspermentuok tongue.gif, na vaikystej irgi neitin skanu man būdavo mirksiukas.gif , bet nelabai ir buvo ka pasirinkt valgyt, kas padaryta ta ir valgai, pabandyk pasakyt kad neskanu bigsmile.gif ...kažkokie mes čia "vredni" esmae turbut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 sausio 2025 - 07:48
Labas rytas.
Atradau naują krūmą ar medį?Gal greičiau krūmą.Gal kas auginate Dyglainę?Ar verta,prie mūsų medelynas turi.Bet lepūs žiemos šalčiams,teks palaukti pavasario.Kai toks oras galima būtų pirkti jau dabar? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 sausio 2025 - 09:00

Dyglainė iki pirmos rimtos žiemos. Du kartus turėjau, ir du kartus neprisikėlė. Pas tave irgi vėjų pagairė.
O koks medelynas prie tavęs ?
Jei nori neužmušamo krūmo, galėsiu prikasioti į valias kolkvicijų. Prisisėjo visur. Aišku, turėsi kokius 4 metus palaukti, kol sužydės. Bet graži tiek žydinti, ties jau su vaisiukais. Tokie rudai rožiniai.
Beje , iš šeivamedžių įspūdingų yra, tamsialapių. Ir pūkenių, tik tie ne visi ištveria šaltesnes žiemas. Gal Yon Ledy tiktų. Neužmušami yra pūsleniai, dabar labai gražių formų yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 28 sausio 2025 - 18:03
Apsilankysiu būtinai į svečius.Tu man ir taip gėlių davei daigų,ačiū.
Šilagalio kaip ir netoli medelynas.Sakai dyglainė neatlaikys?Skaičiau,kad opios.
Šeivamedis tamsialapis,pūkeniai du pernai pasodinti.Vieną pūkenį,nustebino stirnos apgenėjo.
Oi pūslenių prikaišiojau.Prieš namuką du tamsialapiai,dar kaip žydi baltai. wub.gif wub.gif Dar apie nuotekų dangtį apsodinau,greitai visai auga.
Šiandien buvome Taujėnų dvare,nu kaip gražiai sedulos dabar raudonais kotais.Gi pilna yra prie dviračių tako mieste,plantacija,tik nuvažiuoti reikia pasikasti,nėra kada. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
turiu viena šeivamedi bet nespr ko jam truksta, žydejo tik pora metų pavienės šakos iš apačiu, gal per daug apgenejau? Pernai kaip išlaužė ta vasaros audra verysad.gif...iš vis pastebejau tokie keistai minkšti stiebai jo, labai megsta nuo pagrindo atlūžti...pūkenis super krumas , vien del gražios spalvos lapų ypač rudens fone vertas auginimo, pūsleni pirkau ta iš auštuju diabolo 3 m stovi kaip užsmiarinaves apie 70 cm auksčio nzn gal vieta netinka bet sauleta turetu augt verysad.gif
Atsakyti