Labas rytas.
Na taip,kai tik dviese gyvename,kiek tų indų?Stovi jau du metai sūnaus atvežta indaplovė ūkiniame. Konservavimai irgi baigėsi,o mb labai patinka plauti indus,tai jis man vietoje indaplovės.
Labas,dregna ryta(nors senai jie tokie).Vel smulkus lietutis,nors kaimynystej tvenkinukai,oi kaip nusede pasiziurejus per langa,norisi lauke ka krapstyt,bet pasigaunu,kad dar vis gruodis Vakar gelbejimo op buvo.Jaunas vanagelis ,niekaip is vistu aptvaro neisskrido(velniai ten ji inese)Vistos aplink vaiksto,gal bande uz gaidi priimt?Kol pagavau...o kai pagavau,kaip isisege nagais i pirsta Smailos ,uzlengtos adatos!Zmones nusuka galva ir pakabina,o mes paleidom Bet grazus rupuziukas...Indaplove ...kol mama gyva,visi parvaziuoja pas mus.Kiekviena savaitgali,maziausiai 6 zmogeliukai.Per sventes susirenkam iki 20.Eina kaku tas leksciu plovimas
Labas rytas.
Na taip Buvusioji,kai tie žmonių vis atvažiuoja,reikalinga indaplovė.Šaunuoliai.
Dvi
dienas iš eilės pagauname su spastukais kirstukus,ne pelės lenda į vidų kirstukai mažučiukai.
Smagaus laukimo.
Su ateinančiais Naujais Metais
Ateinantys Naujieji pagal Rytų filosofiją -Gyvatės metai. Mano metai , aš gimusi gyvatės metais. Šitie prasidės sausio pabaigoje Nors sakoma, kad visos moterys gyvatės
Turtingų, laimingų, džiaugsmingų Naujųjų 2025 Metų !
Ateinantys Naujieji pagal Rytų filosofiją -Gyvatės metai. Mano metai , aš gimusi gyvatės metais. Šitie prasidės sausio pabaigoje Nors sakoma, kad visos moterys gyvatės
Turtingų, laimingų, džiaugsmingų Naujųjų 2025 Metų !
Labas rytas.
Su Naujais.
Su Naujaisiais. Kad visoms būtų dosnūs ir sveikatingi.
Na toks orelis, kad tik miegoti traukia. Reikia vežti Baskervilį kur į pamiškę prasilakstyti, bet visur taip pažliugę. Paskui reikia plauti kailį , o šlapias trinasi palei sienas ir sofas išgleizoja.
Pagalvojau, kad pavasaris greičiau ateis, jei sėklų pasižiūrinėsiu.
Taip ir užsikabinu nusipirkti ko reikia, o dar dažniau - ko nereikia.
Na toks orelis, kad tik miegoti traukia. Reikia vežti Baskervilį kur į pamiškę prasilakstyti, bet visur taip pažliugę. Paskui reikia plauti kailį , o šlapias trinasi palei sienas ir sofas išgleizoja.
Pagalvojau, kad pavasaris greičiau ateis, jei sėklų pasižiūrinėsiu.
Taip ir užsikabinu nusipirkti ko reikia, o dar dažniau - ko nereikia.
Labas rytas.
VėjaS,vėjas pas mus ............
Sveikos Naujuose Metuose
Vaje vaje, kas darėsi naktį
Apie 12 nakties elektra dingo, bet atsirado apie 4 gal. Kaimyno šiltnamis pas mane atskrido. Dalimis Toks medinukas buvo su lakštais apkaltas. Laukas patvinęs, nes surinktuvas nespėja vandens nutraukt. Ačiū Dievui, baigėsi ta pekla, medžiai visi vietoje.
Vaje vaje, kas darėsi naktį
Apie 12 nakties elektra dingo, bet atsirado apie 4 gal. Kaimyno šiltnamis pas mane atskrido. Dalimis Toks medinukas buvo su lakštais apkaltas. Laukas patvinęs, nes surinktuvas nespėja vandens nutraukt. Ačiū Dievui, baigėsi ta pekla, medžiai visi vietoje.