Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(IngridaB @ 2017 05 17, 07:47)
Ir agurkai jau,arbūzai? ax.gif

ne, sitie dar eiles laukia biggrin.gif Ir pupeles dar laukia...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 05 17, 08:07)

Jau pamaniau, kad tu aiškiaregė prieš tai bigsmile.gif   
sapniukas viską  pasodino, o mano dar net žemė nesuruošta  biggrin.gif  Reik bandyt prisikviest  žmogelį išdirbt  ax.gif

Ne aiškiaregė, tik šiaip laisvalaikiu raganauju biggrin.gif . Gerai kad to laisvo laiko nedaug tongue.gif

Niurzga ,
Linkiu, kad sėkmė visada tave lydėtų!
Su gimtadieniu!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Niurzga su gimtadieniu smile.gif

jeigu Laimo liga tai atsiranda rausav dėmė, o jos krašteliai buna tamsesni, pvz:

Atsakyti
Vėl bus vakaras vasaros ilgesio
Dvelks vėsa pro pravertas duris,
O ant slenksčio lig šerdies suskilusio
Basos pėdos laukimą įmins.
Baltas takas vingiuos link saulėlydžio
Pievon bumbtels sunkus obuolys.
Ir čirpuos žiogas prievarčio smilgose,
Jo klausysis apsvaigus naktis.
Po kaitros dar akmuo kvėpuos šiluma,
Luš į ašmenis liaunas rugys.
Žvaigždės nardys po dangišką gilumą,
Pasiklydusios - kartais nukris.
Kalendoriuj dienas skaičiuos vasara
Tik ruduo rūkais laiškus rašys.
Ant blakstienų pakibusi ašara
Saulei tekant voratinklin kris...

(Jūratė Norvaišienė)

Niurzgiuk, su gimtadieniu. Daug vasros grožių, žiogų čirpimo, krintančių žvaigždžių, kad norus išpildytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 17 gegužės 2017 - 09:14
Niurzga,
Aš nežinau, ką atvežti pasidalinimui ax.gif , beveik viskas pasėta, pasodinta, dar neužaugo, nesėta tik agurkai, moliūginiai visi lauke
Sirgau erkiniu encefalitu 1994 metų rudenį(paguldė tą dieną, kai nuskendo keltas Estonija, rugsėjo 27ar 28 diena buvo, neatsimenu ax.gif ), erkė buvo įkandus rugpjūčio 26, temperatūros turėjau nuo rugsėjo 8, jau gavau biuletenį, tik ligos nenustatė tada, o ir aš nepagalvojau, pasakyti, o ir užmiršus jau buvau, kad erkę išsitraukiau.Nieko, nenumiriau, nors buvo vidutinio sunkumo forma, gal kokį mėnesį pykino vien nuo pagalvojimo apie maistą.Nemažai kg buvau numetus tada g.gif
Atsakyti
Niurzga, su gimtadieniu 4u.gif
Daug laimės, sėkmės ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Laba,

ačiū visoms už sveikinimus.
Vaišinu:

Atsakyti
sveikos

nu skiepytis reikia, jeigu kiekviena erkė daug baimės sukelia... man erkė kaip koks uodas - nu negi fotkinsiu, dėsiu į fb ar nešiu į laboratoriją? išpūstas burbulas. Suserga tik maža dalelytė žmonių. Va, pusbrolio vaikas numirė šiaip. Nė erkės nereikėjo, virusas ir tiek. Paguldė į lovelę sveikutėlį ir po pietų miego iškart į reanimaciją. Dar palaikė ant aparatų ir viskas. Mano pusbrolis kitas gripiniu encefalitu (t.y. vidury žiemos po ale įprasto gripo komplikavosi) sirgęs vaikystėj, keturios paros komoj. Nu ne prie ko tos erkės - jei reikės mirti, ir šiaip mirsim, giltinė ras būdų...

kažin dar šals? pasisodinčiau agurkų daigus šiltam pasieny... pridengsiu jeigu reikės... visko norisi. Kuo ilgiau gyvenu kaime, tuo daugiau nori į žemę lįsti.
Papildyta:
nuvariau pas burnos higienistę, tai stomatitas įsimetė po valymo verysad.gif jau savaitę kamuojuosi...
Atsakyti
Labas rytas.
Dėl šventos ramybės pasikiepiję nuo erkinio,jau treti metai.Kai dažnai mišške lankausi,ramiau.Kitais metais ketvirtą skiepą gausime ir penki jau metai bus ramu.Mažasis irgi pasiskiepijo,jam užtenka į sodybą pas mus ar pas draugus ramiau nuvažiuoti. ax.gif Mes jau keli metai ir nuo gripo skiepijamės.Šiemet net slogos neturėjome. ax.gif
Aš vakar neištvėriau į lauką 6 agurkų daigus pasodinau ir uždengiau.Jau atsibodo apkrauti šiltnamiai.Šiandien jau galvoju ir kelis pabandymui pomidorus į lauką susodinti. bigsmile.gif
Atsakyti

nu skiepytis reikia, jeigu kiekviena erkė daug baimės sukelia... man erkė kaip koks uodas - nu negi fotkinsiu, dėsiu į fb ar nešiu į laboratoriją? išpūstas burbulas. Suserga tik maža dalelytė žmonių. Va, pusbrolio vaikas numirė šiaip. Nė erkės nereikėjo, virusas ir tiek. Paguldė į lovelę sveikutėlį ir po pietų miego iškart į reanimaciją. Dar palaikė ant aparatų ir viskas. Mano pusbrolis kitas gripiniu encefalitu (t.y. vidury žiemos po ale įprasto gripo komplikavosi) sirgęs vaikystėj, keturios paros komoj. Nu ne prie ko tos erkės - jei reikės mirti, ir šiaip mirsim, giltinė ras būdų...

Taip. Ištikro sutinku. Nežinai kada ir nuo ko kokia liga pripuls. Su mano vaiku panašiai buvo, tik ne taip baisiai viskas vaigėsi. Pietų miego paguldžiau sveiką vaiką, o atsikėlė jau su baisingai ištinusia koją. Reziumė - kraujo liga. Sirgo 2 mėn. Bet ale dėl šventos ramybės aš tą vaiką paskiepijau nuo EE. 

Atsakyti
Niurzga, vakar neprisijungiau ir pražiopsojau balių. Šiandien tavo šampaną išgėriau.
Dideliausios laimės, veržlumo, visų gyvenimo džiaugsmų.

Dabar ko kas klausėte.
Agurkus galima sodinti ne tik į šiltnamį , bet ir į lauką nelaukiant to alyvų žydėjimo.

Presto patiktų Niurzgai. Žodžiu , iš tų bulvių , kur meti į sieną ir prilimpa. smile.gif Išvirus tokios vandeningos, o man patinka sausos. Nesubyra jokiu oru. Šiaip derlingos, prieš kokius 5 metus buvo labai populiarios.

Liniau, gal kibiriuką sukrapštysiu Sorajos. Paslikus buvau valgymui, bet per daug.

Nežinau ką vežti, tai atvešiu pekinukų daigų. Jei kas turėtų tagečių atliekamu saują, priglausčiau.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 18, 17:23)
Niurzga, vakar neprisijungiau ir pražiopsojau balių. Šiandien tavo šampaną išgėriau.
Dideliausios laimės, veržlumo, visų gyvenimo džiaugsmų.

Dabar ko kas klausėte.
Agurkus galima sodinti ne tik į šiltnamį , bet ir į lauką nelaukiant to alyvų žydėjimo.

Presto patiktų Niurzgai. Žodžiu , iš tų bulvių , kur meti į sieną ir prilimpa. smile.gif Išvirus tokios vandeningos, o man patinka sausos. Nesubyra jokiu oru.  Šiaip derlingos, prieš kokius 5 metus buvo labai populiarios.

Liniau, gal kibiriuką sukrapštysiu Sorajos. Paslikus buvau valgymui, bet per daug.

Nežinau ką vežti, tai atvešiu pekinukų daigų. Jei kas turėtų tagečių atliekamu saują, priglausčiau.

Turiu tagečiųvisą dėžute. Kaip perduot.
Atsakyti