Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 16, 22:30)
Tai greičiausiai biggrin.gif
Nesuprantu, kas čia netinka jam...Gal visos per mobiliuosius jungiatės, tik aš, sena tundra, senoviškai, kad net gmailas išsigando? biggrin.gif

Man irgi taip raso, ir neieinu as ten. O per telefona nemoku is savo iseit, o ka jau kalbet apie kita prisijungima.
Atsakyti
Aš įeinu į albumą per kompiuterį, kol kas neturiu dar išmaniojo telefono.Bet man jo ir nereikia, turiu paprastą užlenkiamą, pasiskambinimui, žinutėms man pakanka ax.gif BEt, kai paspaudžiu albumai, kaip Kamilyte nurodė, tai nerodo jokių prierašų, o kai paspaudžiu paprastai nuotraukos, tai yra parašyta ir nuo ko gauta, ir dar turinys,jei kas tai parašė smile.gif
Atsakyti
Aš irgi iš kompo, spaudžiu dešinėj kvadratą. Irgi su užrašais rodo
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 16, 20:30)
Tai greičiausiai biggrin.gif
Nesuprantu, kas čia netinka jam...Gal visos per mobiliuosius jungiatės, tik aš, sena tundra, senoviškai, kad net gmailas išsigando? biggrin.gif

senoviškai ir aš - per kompą smile.gif Gal kas pakoregavo saugumo nustatymus? Mane tai jungia be problemų .
QUOTE(bangelee @ 2017 01 16, 21:00)
Aš įeinu į albumą per kompiuterį, kol kas neturiu dar išmaniojo telefono.Bet man jo ir nereikia, turiu paprastą užlenkiamą, pasiskambinimui, žinutėms man pakanka ax.gif BEt, kai paspaudžiu albumai, kaip Kamilyte nurodė, tai nerodo jokių prierašų, o kai paspaudžiu paprastai nuotraukos, tai yra parašyta ir nuo ko gauta, ir dar turinys,jei kas tai parašė smile.gif

Tai tiek ir tėra parašyta prie nuotraukų, išsamiau reiktų komentuot dešinėj nuotrauką atidarius.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

oi pusryčiai į lovą wub.gif

Prie albumo jungiuosi per nešiojamą kompiuterį, telefono neprašo, prisijungti leidžia.

Jei leidžia prisijungti tai pradžioj pakliūnat į paštą, tada dešiniame viršutiniame kampe reikia spausti ikoną iš 9 kvadračiukų, tada atsidariusio langelio apačioje užrašą ,,Daugiau", tada užrašą ,,Nuotraukos". Jei peržiūrinėjate nuotraukas neidamos į albumą tada šalia nuotraukos dešinėje juodam fone yra balti ženkliukai, renkatės ,,i" raidelę ,,informacija" ir matysit prierašą kas ką ir nuo ko gavo. Jei norite matyti albumus tada kai atsidaro nuotraukos kairėje lango pusėje yra trys ikonos, spauskite ant ,,albumai", jei informacijos ikona bus išjungta, prierašus matysite ant pačios nuotraukos, jei įjungta, tai šalia nuotraukos dešinėje pusėje.

Nežinau kodėl jums neleidžia prisijungti iš kompiuterių, bet gali dar būti bėdų ir priklausomai nuo to kokia sistema (naršyklė, ofisai....) pas jus sudiegta į kompiuterius. Gal nuo to priklauso.
Atsakyti
manau, kad čia yra labiau saugumo sumetimais. Iš namų kompo galiu prisijungti, nes jau jungiausi iš ten labai seniai. Iš darbovietės visai negaliu. Prašo, kad patvirtintų. Patvirtinti gali tik tas kurio tel nr. suvestas, ar el. paštas, ar kažkas panašaus. 
Atsakyti
Aš galiu iš visur, nes prie savo pagrindinio el. pašto prijungus per paskyrą n dar naudojamu paštų, tai ir darbiniai, ir šitas, ir šiaip kitokių, pvz vyro biggrin.gif, tai man jokio slp nereikia net, tik spaudžiu ant tos paskyros ir iš kart atsidaro tas paštas, čia labai patogu kai reikia laikyt atidarius kelis paštus vienu metu, nors aš pati tam labiau naudoju Mozilla Thunderbird programelę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 sausio 2017 - 11:10
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 17, 12:07)
Aš galiu iš visur,  nes prie savo pagrindinio el. pašto prijungus per paskyrą n dar naudojamu paštų,  tai ir darbiniai, ir šitas, ir šiaip kitokių, pvz vyro biggrin.gif, tai man jokio slp nereikia net, tik spaudžiu ant tos paskyros ir iš kart atsidaro tas paštas, čia labai patogu kai reikia laikyt atidarius kelis paštus vienu metu, nors aš pati tam labiau naudoju Mozilla Thunderbird programelę  mirksiukas.gif

Jei uždedi varnelę išaugoti slaptažodį - tai sekantį kartą ir neprašo ...
Man leidžia prie sodybečių klubo gmailo prisijungti ir darbe ir namie ir iš MB kompo . Pleanšetėj pasikeikė - bet prisijungiau . Laikas nuo laiko Gmailas sugalvoja paprašyti įvesti telefoną , bet aš nekreipiu į tai dėmesio.
Atsakyti

Man darbe štai ką meta. ir iš tos vietos nei kaip. Nėra galimybės nekereipti dėmesio. 

[attachment=238821:Be pavadinimo.jpg]

Atsakyti
dar apžiurejua tokias:
https://www.sekluva....ezijos-triumph/

gal auginot kuri?
Papildyta:
K@mylye nebandei ta antra nuo apačios spaust? Idomu ka tada jie siulytu

arba paskutini punkta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 sausio 2017 - 11:46
QUOTE(k@mylye @ 2017 01 17, 13:36)
<p>Man darbe štai ką meta. ir iš tos vietos nei kaip. Nėra galimybės nekereipti dėmesio. </p>
<p> </p>
<p>[attachment=238821:Be pavadinimo.jpg]</p>

Man lygiai tas pats.... smalsu pasiziureti, bet...
Atsakyti