Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

SP tą erkę, jeigu uždarei į kokią dėžutę, nuvežk ištirti. Tada ramu bus.
EE irgi žinau, kur vienos pusės beveik nevaldo. Bet jam visas reikalas įvyko vaikystėje, ligos laiku nenustatė. O Laimo ligos svarbu nepražiopsoti, žiūrėti, ar toje vietoje nėra paraudimo. Atrodo, jei įkanda ir ilgiau pusvalandžio neišbūna, tai nespėja į žaizdą prispjaudyti tų borelijų ar kokių ten virusų.

Mano supratimu, paragavusi tavo pasiutusio kraujo, grabą turėtų užsisakyti erkė. biggrin.gif

MB grynas dzūkas, vis giriasi, kad jeigu dzūkui įkanda gyvatė, tai ji nustimpa. Tai nesuprantu, kaip aš čia dar gyva po tiekos metų. ax.gif

Jeigu Niurzga nuveš, tai gal atlėksiu pasirodyti. Nežinau, ką vežti.

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 05 16, 20:57)
O kaip nustatyt, kad sirgs nesunkiai?  g.gif

Mano dukterėčia sirgo . Grybavo miške gal pusvalandį , grįžus namo rado . Pagulėjo ligoninėj , kai jau antras karščiavimas buvo, lašelinių gavo ... Gydytojai sakė lengva forma .

Erkiniam encefalitui įkandimo vietos paraudimas nebūdingas. Ligos eiga 80 proc. atvejų yra dvibangė - pirmiausia pajuntami gripą primenantys požymiai: iki 38-38,5 laipsnio pakyla kūno temperatūra, būdingas bendras silpnumas, kaulų laužymas, nuovargis, nežymus galvos skausmas, svaigimas, gali kiek papykinti. Po 5 -7 dienų simptomai aprimsta ir 5-8 dienas žmogus jaučiasi visai neblogai. Apie 30 proc. užsikrėtusių asmenų išsivysto antra ligos fazė ir klinikoje išryškėja centrinės nervų sistemos (CNS) pažeidimo simptomai - stiprūs galvos skausmai, lydimi pykinimo, vėmimo, sąmonės, mąstymo sutrikimo, traukulių, pusiausvyros sutrikimo, paralyžių, tremoro. Išryškėjus šiems meningito, meningoencefalito ar meningoencefalomielito požymiams ligoniai būtinai hospitalizuojami.
Tikimybė patekt į tą 30 pr yra visada biggrin.gif . Bet tik tikimybė 4u.gif
SP kiek žinau geriausias vaistas [COLOR=yellow]šnapsas, neoficialiai vienas gydytojas patarė...
Atsakyti
Labas.

Is kurios rudeni gavau cesnaku? superiniai...rudeni nepasodinau liko ziemot virtuvej ant spinteles:) anadien paemiau ir galvoju nu tikrai isbezdeje bus...nu ne velnio...sveikut sveikuteliai...pasodinau...bus kaip bus...rudeniui uzsiprasau seklos:) nupirksiu

Pradejau pomidoru prekyba...pasyviai kazkaip...isgazdinti gal salnu ax.gif

SP kaip jums prekyba?

Lazdynu gal dar kam reikia? Kad zinociau kiek mazdaug paiimt... neisivaizduoju ko dar pasiulyt...gal kazko kazkam reikia?

Atsakyti
Blakstiena, gal mano. Ar Ate turėjo? Bet man tai išbezdėjo, bet daug dėžėj buvo. Viena moteris buvo pirkusi, sakė laikėsi.
Iš Kaimo, gal liko Sorajos? Nupirkčiau kibiriuką pabandymui, bo mes poniški bulvių skoniui biggrin.gif
Užflensavau mažiukus daigelius kambarinės kalijos, lyg ir prigijo. Gal kam reik?
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 05 16, 21:26)
Blakstiena, gal mano. Ar Ate turėjo?  Bet man tai išbezdėjo, bet daug dėžėj buvo. Viena moteris buvo pirkusi, sakė laikėsi.
Iš Kaimo, gal liko Sorajos? Nupirkčiau kibiriuką pabandymui, bo mes poniški bulvių skoniui biggrin.gif
Užflensavau mažiukus daigelius kambarinės kalijos, lyg ir prigijo. Gal kam reik?

Gal ir tavo...tik pora galveliu paemiau...pati tai keleta dezuciu turejau...planas buvo susodint...is rudens uzslapo neisdirbo zemes...kazkiek prisodinus buvau siltamyje,sestadieni tik persodinau i lauka...ar kas uzaugs jau neaisku...dideli jie...yra kaip yra unsure.gif

Noriu kalijos...nauja manija...is nojaus keleta nusipirkau,daiginu...

Is kaimo kaip bulves "presto"?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 16, 21:42)
Tikimybė patekt į tą 30 pr yra visada  biggrin.gif . Bet tik tikimybė  4u.gif
SP kiek žinau geriausias vaistas [COLOR=yellow]šnapsas,  neoficialiai vienas gydytojas patarė...

Aš būtinai pateksiu doh.gif
O tą šnapsą kada gerti? Ligos metu ar prieš ligą? biggrin.gif
O kada turi parausti? Man jau dabar viską niežti, vis atrodo, kad po visą kūną erkės laksto...
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2017 05 16, 21:56)

Pradejau pomidoru prekyba...pasyviai kazkaip...isgazdinti gal salnu ax.gif

SP kaip jums prekyba?

Tas pats 4u.gif Ar šalnų, ar patys užsiaugino. Pomidorų pirkimas vangus... unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Niurzgiuk,su Tavo švente.

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 05 17, 05:07)
Aš būtinai pateksiu doh.gif
O tą šnapsą kada gerti? Ligos metu ar prieš ligą?  biggrin.gif
O kada turi parausti? Man jau dabar viską niežti, vis atrodo, kad po visą kūną erkės laksto...
Papildyta:

Tas pats 4u.gif Ar šalnų, ar patys užsiaugino. Pomidorų pirkimas vangus... unsure.gif

Kai tik įkando ir kuo greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jei Laimas paraus per mėnesį . Jei EE kažkur per 2-3 savaites sukarščiuosi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 gegužės 2017 - 06:23
Niurzgiuk, su tavo svente 4u.gif
darzas pasodintas, ramu iki ravejimo.
Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 05 17, 06:41)
darzas pasodintas, ramu iki ravejimo.
Labas rytas

Ir agurkai jau,arbūzai? ax.gif
Atsakyti
Niurzga, su gimtadieniu 4u.gif Va dėl ko vermutą mėgsti-jautis esi pagal horoskopą biggrin.gif

Dusia, neišgėriau vakar šnapso, bus, kaip bus. Pikčiausia, kad ne sodyboj pasigavau, kur tų erkių tūkstančiais šmirinėja, o...Vilniaus centre doh.gif
Atsakyti
Niurzga , su gimtadieniu ! sėkmės visame kame 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 16, 21:42)
Mano dukterėčia sirgo . Grybavo miške gal pusvalandį , grįžus namo rado . Pagulėjo ligoninėj , kai jau antras karščiavimas buvo, lašelinių gavo ... Gydytojai sakė  lengva forma .
Tikimybė patekt į tą 30 pr yra visada  biggrin.gif . Bet tik tikimybė  4u.gif

Jau pamaniau, kad tu aiškiaregė prieš tai bigsmile.gif
sapniukas viską pasodino, o mano dar net žemė nesuruošta biggrin.gif Reik bandyt prisikviest žmogelį išdirbt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 17 gegužės 2017 - 07:08