Galėtų bobų vasara paskubėti. Šalta namuose, dar kūrenimo nepradedame. Tik židinys vakarais.
Labas rytas.
Pasikūrename vakarais.
O man atrodo, kad bobų vasara buvo prisijungusi prie vasaros, nes vienu momentu tiiieeek voratinklių skraidė Graži diena nusimato Saulutė iš pat ryto šviečia
Labas rytas.
Tirštas rūkas.Stirnos loja pamiškėje,kavalieriai baigė baubti,nusiramino.
Tirštas rūkas.Stirnos loja pamiškėje,kavalieriai baigė baubti,nusiramino.
Labas rytas.
Šalna ,baltas laukas priešais langus.
Labas rytas
Ingrida, ar renki kelmučius? Pasirodo, vaistingi Mikologas apie kelmučius
Vakar ryte buvo - 2 ºC, šįryt - 1 ºC . Saulėta diena bus
Ingrida, ar renki kelmučius? Pasirodo, vaistingi Mikologas apie kelmučius
Vakar ryte buvo - 2 ºC, šįryt - 1 ºC . Saulėta diena bus
O man kelmučiai katės myžalais smirda. Nerenku jų.
Labai norėčiau guočių, bet nerandu.
Radau vakar kelis baltus grūzdus ( gal jos ir paliepės ???) Šiandien taip skaniai su mėsa ir pastarnokais pasikepė.
Labai norėčiau guočių, bet nerandu.
Radau vakar kelis baltus grūzdus ( gal jos ir paliepės ???) Šiandien taip skaniai su mėsa ir pastarnokais pasikepė.
Labas rytas.
Žolyte renku kelmutes kai būna,bet nepuolu labai,tik,kad yra.Kaimynė labai mėgsta kelmutes rinkti iš jos ir guotes pamilau.
IK,prie Tavęs žinau vietą laukas paliepių būna,kai sezonas.Ankščiau žiemai su svogūnais ir pomidorų padažu gamindavau.Labai skanu žiemą traškios,baltos.Sugedau nieko nebe konservuoju.Grupiokė atvažiavo į svečius,pomidorų,atvežė kelis stiklainius grybų su daržovėmis,mūms užteks dviese.
Ingrida, gražaus tau tortadienio.
Paliepių ir aš žinau kelias plantacijas. Kai jau dygsta, tai dygsta ten masiškai.
Per naktį užsikimšo kanalizacija. MB visą dieną šūduose ( atsiprašau) ir keiksmuose. Po vakarykščio dukros gimtadienio kalnas indų neplautų , visi kilimėliai ištrenkti į lauką. Tai kiek skalbimo nusimato....
Parsivežiau vakarienei gatavą lazaniją iš prekybcentrio, nes kažką gaminti nei sąlygų nei jėgų.
Paliepių ir aš žinau kelias plantacijas. Kai jau dygsta, tai dygsta ten masiškai.
Per naktį užsikimšo kanalizacija. MB visą dieną šūduose ( atsiprašau) ir keiksmuose. Po vakarykščio dukros gimtadienio kalnas indų neplautų , visi kilimėliai ištrenkti į lauką. Tai kiek skalbimo nusimato....
Parsivežiau vakarienei gatavą lazaniją iš prekybcentrio, nes kažką gaminti nei sąlygų nei jėgų.
Labas rytas.
Vakar prasilėkiau mišku.Tik du baravykai,apstoję,reikia lietaus,už tai guočių nemažai ir raodonikių,lapuočiuose,žolėse pilnai dygsta.Kelios kelmutės,bet tokios sausokos,reikia lietaus,drėgmės.
Vakar radau kelis lepšius, vieną baravyką ir voveruškas. Tokie nebesultingi tie grybai... Padažui kaip ir užteks Kažin, ar nepavojingi valgyt, nes šalnos gi buvo
Žolia. miške tokiu laiku dar šalnos nebūna. Pas mane po klevų alėja net žolė nešarmoja.
Šiandien buvau miške, baravykai visi pasenę ir kirmėlėti, vos vienas geras. Geri šilbaravykiai.
Prisirinkau lepšių kokį dešimtį ir kelias guotes.
Aš ne Ingrida, kilometrų nenueinu. Įlendu į mišką, maksimum pusvalandis ir suku ienas namo.
Šiandien buvau miške, baravykai visi pasenę ir kirmėlėti, vos vienas geras. Geri šilbaravykiai.
Prisirinkau lepšių kokį dešimtį ir kelias guotes.
Aš ne Ingrida, kilometrų nenueinu. Įlendu į mišką, maksimum pusvalandis ir suku ienas namo.