Labas rytas.
QUOTE(bangelee @ 2024 09 22, 19:38)
nu taip, lukštas krisdamas persprogsta ir nusiima pats, bet aš supratau kad čia klausimas buvo apie tą kietą kevalą. Jis juk irgi nevalgomas .O pats branduolys pradžioje turi tokią karčią odelę. Vėliau, kai riešutai išdžiūsta, to kartumo nebelieka
aha, apie kietąjį kevalą klausiau. Tai va, dabar išsilukštenus branduolį, tenka ir tą plėvelę nuo jo lupt, nes karti Bet branduolys man toks sultingas dabar, skanus. Irišsiima nesutrupėjęs
Rūką galima peiliu pjaustyt - tokio tirštumo pro langą matau
Slogą įsitaisiau, nosis bėga
Lyžuka, kaip keistai rašai. Tai kas per pomidorai, jei jau baigia derėti ? Pas mane tie slyvinukai kelių veislių tai dabar aplamai kaip nuprotėję, tiesiog kasos. Nes jau tingėjau genėti. Ir dar žydi mezga. Pagrinde juos ir tevalgome. Principe Borghese, Datlo , Rhiana ir dar vienas tamsus rūgštokas bevardis. Yra dar žalių Rugby ir Bruklin.
O agurkai po visų miltligių džiūvimų pradeda atželti. Ypač gražūs tie salotiniai Pindos. ( geras pavadinimas, ane )Kas kelinta diena po ilgą botagėlį parsinešu.
O agurkai po visų miltligių džiūvimų pradeda atželti. Ypač gražūs tie salotiniai Pindos. ( geras pavadinimas, ane )Kas kelinta diena po ilgą botagėlį parsinešu.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 09 23, 21:11)
Lyžuka, kaip keistai rašai. Tai kas per pomidorai, jei jau baigia derėti ? Pas mane tie slyvinukai kelių veislių tai dabar aplamai kaip nuprotėję, tiesiog kasos. Nes jau tingėjau genėti. Ir dar žydi mezga. Pagrinde juos ir tevalgome. Principe Borghese, Datlo , Rhiana ir dar vienas tamsus rūgštokas bevardis. Yra dar žalių Rugby ir Bruklin.
Nu ką žinau ar keistai kaip sakoma rašau ką matau , yra tu žalių ir aišku žydinčiu pomidorų slyviniu dar kekių ir t t chery veisliu nu ir kažkiek didesnių, bet jau ne kaskadomis , agurkai irgi pažeme paleido ųglius, bet labai jau užpuole vijoklis tai koks bardakėlis ten...aišku dar temsiu kiek galesiu bet jau į pabaiga, į pabaigą
Labas rytas.
Kažkas man aiškino, kad bus šalnos. O mano paprikos tiesiog raudonos nuo vaisių. Ir dar pilna žalių. Gal užmesiu kokią agro ant jų, jei jau pavojus. Paskutiniais metais pripratau, kad iki lapkričio auga.
Labas rytas.
Koks gražus žiemos sodas....
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 09 24, 20:53)
Kažkas man aiškino, kad bus šalnos. O mano paprikos tiesiog raudonos nuo vaisių. Ir dar pilna žalių. Gal užmesiu kokią agro ant jų, jei jau pavojus. Paskutiniais metais pripratau, kad iki lapkričio auga.
taigi delfis eilinį kartą nusirašė , tipo ateina stichinė nelaimė ...šalnos
Labas rytas.
Ingrida, ir šiandien su dukra buvome grybauti. Link Krekenavos. Dygsta baravykai. Sako, yra rudų guočių. OMG, kaip jų noriu. Mano vaikystės grybas.
Laba,
Užsuku, paskaitau
Aš irgi turiu pirmą graikiškų riešutų derlių. Net 3 riešutus . ketvirtas liko ant šakos. Dabar kas greičiau, arba aš jį rasiu ant ūemės, arba kažkoks gyvūnėlis nusineš.
Šiltnamį baltasparniai užpuolę, tai pomidoriukai vos keli noksta, dar žalių šiek tiek yra.
Moliūgėlius tik sviestinius auginau, detlius tai ne kažką, nes šiaudais mulčiuoti, gal per šalta šaknims jiems, po šiaudais žemė vėsi. Bet bent drėgmės turėjo.
Pirmą kartą šulinyje vanduo tik ant šulimio dugno liko, drumstas, nebegeriamas, vežamės iš miesto. Žiauri sausra.