Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Aš jei sugALVOSIU,PASKUTINĘ MINUTĘ,atlėksiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesiog nežinau, man reikia pekinus susodinti ir burokėlius išrūšiuoti bei prakišti bent 15 tonų. Su jais dabar pagrindinis galvos skausmas. blink.gif Be savaitės pabaigos nieko nepažadu.
Atsakyti
Man šis irgi labiau tiktų. Kalakučiukų dar nebus, karvės tvarte dar iki sekmadienio, tai ramiai gali išvažiuoti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Na, tai nebetrydalioju biggrin.gif Renkamės šį savaitgalį . Teisingai sakote, kas gali , tas ir atvyksta 4u.gif O žiemos laukt tai nesinori, kad visos susirinktų biggrin.gif
Saulė nuo pat ryto wub.gif Pas kaimyno arklį ponis atvarė bigsmile.gif Iš kito kaimo galo . Jau pernai jis buvo , tai vos atskyrė-didysis arklys įsiutęs buvo. Kaimynas kol kas dar nematė, bus vėl sunkumų juos sutramdyt .
Atsakyti
Konsultuokit mane, ar jau grabą pirkti 4u.gif
Bevaikščiodama po šiltnamius pajutau, kad kažkas kanda į koją. Ot, galvoju, skruzdėlė atkeršijo man, nes jų skruzdėlyną su cobra nupurškiau blush2.gif Pasiraitoju kelnes-erkė blink.gif Į vieną pusę suku, į kitą, įsikabinusi ir nepaleidžia. Bandau ir p[agal laikrodžio rodyklę, ir prieš ją-šiaip ne taip ištraukiau, o ji raitosi ir ištrūkti taikosi. Įdėjau į dėžutę ir galvoju, ar jau man chana, ar dar Dievas leis pagyventi? Vyras sako, nespėjo įsisiurbti, tipo, nieko. Kaip nespėjo, jei aš pajutau įkandimą? O to pakanka, kad erkinį encefalitą perduotų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 05 16, 19:02)
Konsultuokit mane, ar jau grabą pirkti 4u.gif
Bevaikščiodama po šiltnamius pajutau, kad kažkas kanda į koją. Ot, galvoju, skruzdėlė atkeršijo man, nes jų skruzdėlyną su cobra nupurškiau blush2.gif  Pasiraitoju kelnes-erkė blink.gif Į vieną pusę suku, į kitą, įsikabinusi ir nepaleidžia. Bandau ir p[agal laikrodžio rodyklę, ir prieš ją-šiaip ne taip ištraukiau, o ji raitosi ir ištrūkti taikosi. Įdėjau į dėžutę ir galvoju, ar jau man chana, ar dar Dievas leis pagyventi? Vyras sako, nespėjo įsisiurbti, tipo, nieko. Kaip nespėjo, jei aš pajutau įkandimą? O to pakanka, kad erkinį encefalitą perduotų. unsure.gif

Jei ir sirgsi tai nesunkai smile.gif Kaip skiepas čia tau .... O aš tai labiau bijočiau Laimo ligos , EE tai perdėtas gąsdinimas, kad skiepus žmonės pirktų .
Atsakyti
Laimo persirge abu su vyru, tie antibiotikai kur reikia gert l šlykšuts, o šiaip nieko baisaus smile.gif, del EE mb irgi tirtas, nepasiteisino, o erke kai kanda išleidžia seiles tokias kurios nuskausmina, tai va SP tu be reikalo nedavei tu nuskausminačiu jei suleist tongue.gif butum nieko nepajutum, matyt ta vargšele dar tik vieta dūriui apsižiurinejo kai stverei ja bigsmile.gif
Atsakyti
Laa,

QUOTE(žollia @ 2017 05 16, 06:34)
Na, tai nebetrydalioju  biggrin.gif  Renkamės šį savaitgalį . Teisingai sakote, kas gali , tas ir atvyksta  4u.gif  O žiemos  laukt tai nesinori, kad visos susirinktų  biggrin.gif

Žiemą irgi visos nesusirinktu, gal tik keliom daugiiau mirksiukas.gif

SP gal tavo planai jau aiškesni ar būsi ar pavėsinę statysi. Nes jei gerai supratau aviečių tik tau reikėjo? (Dėl kitų augalų irgi berods tik tu atsišaukei 4u.gif ). Nežinau ką vežtis.

Atsakyti

Jei ir sirgsi tai nesunkai smile.gifKaip skiepas čia tau .... O aš tai labiau bijočiau Laimo ligos , EE tai perdėtas gąsdinimas, kad skiepus žmonės pirktų .

Dėl EE tai abejočiau, kad perdėta. Realiai du žmones pažįstu persirgusius. Nu vienam tai labai blogai buvo. Pusė metų kapstėsi. Išsikapstė. 

Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 05 16, 19:53)
Laa,
Žiemą irgi visos nesusirinktu, gal tik keliom daugiiau  mirksiukas.gif

SP gal tavo planai jau aiškesni ar būsi ar pavėsinę statysi. Nes jei gerai supratau aviečių tik tau reikėjo? (Dėl kitų augalų irgi berods tik tu atsišaukei  4u.gif ). Nežinau ką vežtis.

Statysiu pirtį, manęs nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 16, 19:15)
Jei ir sirgsi tai nesunkai smile.gif Kaip skiepas čia tau .... O aš tai labiau bijočiau Laimo ligos , EE tai perdėtas gąsdinimas, kad skiepus žmonės pirktų  .

O kaip nustatyt, kad sirgs nesunkiai? g.gif
Atsakyti