Labas rytas.
Labas rytas.
Ingrida, patvirtinu, kad skani ta pintis Nu netikėjau, bet man gi reik išbandyt Tiesiog po gabaliuką, kaip kokį užkandį skanavau Labai panašu į kepsnį gavosi Bet sviestas, ant kurio kepiau, tai rūgštus liko po kepimo:blink: Nedaug ir liko, nes labai tas grybas į save sugėrė .
Gražu, saulėta, bus smagu lauke darbuotis.
Gražu, saulėta, bus smagu lauke darbuotis.
Aš irgi šią savaitę radau du nedidelius gabaliukus,sukepiau su baravykiukais.
Kaip įdomiai kažkada žiūrėjau internete,kaip Amerikoje delikatesas restoranuose,nuvažiuoju tą pačią dieną į mišką,opa ir pas mus auga. Primena vištienos kepsnų,panašiai kaip žvynabudė.
Kaip įdomiai kažkada žiūrėjau internete,kaip Amerikoje delikatesas restoranuose,nuvažiuoju tą pačią dieną į mišką,opa ir pas mus auga. Primena vištienos kepsnų,panašiai kaip žvynabudė.
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2024 08 02, 09:07)
Aš irgi šią savaitę radau du nedidelius gabaliukus,sukepiau su baravykiukais.
Aha, toks, kiek panašus į mėsą, skonis Krauna FB pilnus krepšius grybų , daugiausiai gaidkojų Jau vakar mačiau po 1 /l buvo rajono skelbime. Žmonėms patinka grybaut, bet per daug jau sau.
Žolia, o kas tie gaidkojai ?
Ingrida, ar mano miške kas nors dygsta ?
Ingrida, ar mano miške kas nors dygsta ?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 08 03, 09:36)
Ja ja,davažiuoju iki Tavęs?O labai norėčiau,voveruškų.Tai kad pas save nėra kada ,trečiadienį prasilėkiau,dygsta baravykiukai.O kaip norėčiau iki Šimonių palėkti,pasvajojau.
Vakar mokvežoje prisipirkau gėlių,už 17 eurų nukainavo 350,nuostolis parduotuveiTai kokius antkainius jie užsideda?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 08 03, 10:36)
Mano kraštuos taip vadina voveruškas Geltonos, kaip gaidžio kojos Kiek skirtingų pavadinimų jos turi
Labas rytas.
Labas rytas.
Aš nevalgau tų, kurių nepažįstu, o vadovautis internetu ir t.t. nedrįstu , netgi tu į baltas musmires panašiu jau neberenku, nu dar nėra toks badas kad paskui trucytis ir atkentet nežinai nuo ko