Ingrida, palijo dar naktį į penktadienį. Kaip ir nemažai. Nuvariau į bulvių lauką, atmeni, kur buvome ruduokių. O ten tai palyta....Norėjau morkų išsirauti, bet apkibo kedai moliu, tai tą lietų jau keikdama parvažiavau.
Šiandien baigsime žieminius kulti. Beveik šokinėju iš laimės. Ir neblogai byra, ir antrai klasei nuėjo.
Atlėgo karštis, reikia eiti ir pasodinti porą rododendrų, amžinai susigundau išpardavimuose.
Laba,
Lyžuka, seniau apie gražų paukščiuką rašei, panašu į Dagilio aprašymą.
Užeinu, paskaitau, o parašyt nelabai turiu ką. Daržo beveik nebeturiu. Niekas nieko nevalgo. Viena pagrinde valgau. MB žalėsių nelabai mėgsta. Uogyčių pasišaldžiau. Braškių pas ūkininkus pasiskint buvau, vyšnių savų užtenka. Kelioms dienoms buvom į Zakopanę išlėkę. Kažin ar dar rasiu vyšnių.
Negrybauju, na grybauju, bet tik tam kartui pavalgyt. Pavasarį išmečiau pernykščius grybus iš kameros.
Labas rytas.
Kaip bijau to ateinančio lietaus. Gali man bulves supūdyti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 07 28, 20:45)
Kaip bijau to ateinančio lietaus. Gali man bulves supūdyti.
Baisu IK,kas darosi lauke,bent pas mus.
Labas rytas.
Prilaužė prilaužė medžių,nutraukė kabelį nuo sienos ,kur buvo iki stulpo.Beveik be miego,kriaušės visą naktį į skardinį stogą davė.O man tokia mintis kaip lūš kriaušė į namą,taip ir palaidos po po stogu. Ačiū dievui aviliai vietoje.
Labas iš ryto
Vėjas buvo didžiulis, bet , ačiū Dievui, lyg ir be didelių pasekmių. Neskaitant, kad pilnas kiemas smulkių šakelių ir lapų. Vakar neskyniau slyvų, tai tikriausiai guli visos ant žemės, nebuvau dar iki slyvos nuėjusi. Yra toks didelis gluosnis/kandidatas į nulūžimą, bet atlaikė, šaunuolis Pirmu taikymu variau už ūkinio pažiūrėt ryte
Vakar vakare taip prireikė kokio saldėsio, makalavau greitą blokadinį pyragą su uogiene:D Kažko pritrūko, nors dėjau ir meduolinių prieskonių... Gal medaus reis kitą kartą dėt kokį šaukštą
Agurkai lauke tik pradėjo derėt ir jau netikroji miltligė užpuolė Reiks purkšt, kad nors kiek dar turėt po karencijos. Taip norėčiau grybų pračekint, bet viena į mišką neinu, o diedulis nepasirašo varyt
Vėjas buvo didžiulis, bet , ačiū Dievui, lyg ir be didelių pasekmių. Neskaitant, kad pilnas kiemas smulkių šakelių ir lapų. Vakar neskyniau slyvų, tai tikriausiai guli visos ant žemės, nebuvau dar iki slyvos nuėjusi. Yra toks didelis gluosnis/kandidatas į nulūžimą, bet atlaikė, šaunuolis Pirmu taikymu variau už ūkinio pažiūrėt ryte
Vakar vakare taip prireikė kokio saldėsio, makalavau greitą blokadinį pyragą su uogiene:D Kažko pritrūko, nors dėjau ir meduolinių prieskonių... Gal medaus reis kitą kartą dėt kokį šaukštą
Agurkai lauke tik pradėjo derėt ir jau netikroji miltligė užpuolė Reiks purkšt, kad nors kiek dar turėt po karencijos. Taip norėčiau grybų pračekint, bet viena į mišką neinu, o diedulis nepasirašo varyt
https://www.part.lt/...b4aa4b4c689.jpg
Čia tik dalelė nustolių,alyvinė.Kriaušė tiesiog prieš valandą lūžo kelių metrų.Turėsime ką veikti.Jau ir taip darbų pilna,tai ne dar pridaro gamta ką veikti.
Čia tik dalelė nustolių,alyvinė.Kriaušė tiesiog prieš valandą lūžo kelių metrų.Turėsime ką veikti.Jau ir taip darbų pilna,tai ne dar pridaro gamta ką veikti.
Man visą robiniją su šaknimis į gėlyną nuvertė. O toks geras pavėsis būdavo , vanduo šalia, visi vazonai po ja vasarodavo. Plikas kiemas kažkaip.
Na, kriaušes, obuolius tai išpurtė. Dvare dideli seni uosiai guli, keli klevai nugenėti tiesiog.
Vanduo laukus semia.
Na, kriaušes, obuolius tai išpurtė. Dvare dideli seni uosiai guli, keli klevai nugenėti tiesiog.
Vanduo laukus semia.
Labas rytas.
Robinijų gal šaknys paviršinės.Kiek skaitau,išrovė labai daug kam?
QUOTE(Niurzga @ 2024 07 27, 22:13)
<p>Laba,</p><p>Lyžuka, seniau apie gražų paukščiuką rašei, panašu į Dagilio aprašymą.</p><p>Užeinu, paskaitau, o parašyt nelabai turiu ką. Daržo beveik nebeturiu. Niekas nieko nevalgo. Viena pagrinde valgau. MB žalėsių nelabai mėgsta. Uogyčių pasišaldžiau. Braškių pas ūkininkus pasiskint buvau, vyšnių savų užtenka. Kelioms dienoms buvom į Zakopanę išlėkę. Kažin ar dar rasiu vyšnių.</p><p>Negrybauju, na grybauju, bet tik tam kartui pavalgyt. Pavasarį išmečiau pernykščius grybus iš kameros.</p>
pažiūrejau internete nu tikrai 99 roc. jie
as galvoju obuolius džiut dali, dali virsiu obuolienę o tie žali teks surinkt ir laikyt, gal sunoks? jei ne kagi reiks mest