QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 07 04, 21:16)
Mergos, o aš ta darbštuolė. Darau visokių konservų pramoniniais kiekiais. Nuo pernai vos keli stiklainiai burokėlių likę, keli sriubų paruoštukų ir uogienių keli. O vien agurkų po 2 litrus raugintų 20-30 stiklainių, panašus kiekis litražu marinuotų.(stiklainiai mažesni).Kompotų nedaug, labai jau nesaldžius darau. Obuolių sulčių darau virš 100 l . Tas tai dukra konkrečiai suskirsto sau ir broliui, nes galiausiai vienas iš kito vagiliauja. Labai jaučiasi, kai dukra atskirai gyvena, taupo, ką gali, iš namų vežasi.
Žolia, vakar buvau baliuke labai netoli tavo namų. Matosi , kad palyta. Bet kokia baisi sausra buvusi, net kukurūzai , ir tiek tik iki kelių. Kai pas mus - jau mano ūgio.
Liniukai, ir pro tave važiavau, mačiau, kad lietaus gavusi.
O grįžtu namo, nieko gero. Šiandien ryte 2 mm , dabar gal vėl 2.
Žolia, vakar buvau baliuke labai netoli tavo namų. Matosi , kad palyta. Bet kokia baisi sausra buvusi, net kukurūzai , ir tiek tik iki kelių. Kai pas mus - jau mano ūgio.
Liniukai, ir pro tave važiavau, mačiau, kad lietaus gavusi.
O grįžtu namo, nieko gero. Šiandien ryte 2 mm , dabar gal vėl 2.
IK, Bangele Smagu, kad yra kompanjonų konservacijos fronte
Nagi nagi, kur netoli manęs? Visai visai netoli? Kaip čia taip toli teko baliavot?
žiaurios sausros kaip ir nebuvo mano sodyboj. Bet visaip galėjo būt kitam gale rajono, ne visam rajone vienodai lijo: vienas pakraštys gavo lietaus, kitas negavo. Mano žolė jau buvo pradėjus ruduot, bet kaip tyčia palijo ir viskas pasitaisė greit