Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas 4u.gif
Jungiuosi prie sveikinimų 4u.gif
SP, nebūk ragana - neburk blogą orą biggrin.gif Va, ką rodo meterologija ORAI . Pas mane su lietum, o Vilniuj tik debesuotumas, bet be lietaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 13 gegužės 2017 - 07:09
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

oi kokie sotūs pusryčiai.

Vakar visa diena sodybėlėj. Pažadėjau šiandien mamai padėt tai truputį gaila, kad nakvot negalėjau, antra vertus visai būčiau nuo kojų nusivarius, darbų daug, prisėst nėra kada. Vakar jau kojelė sustreikavo nuo tokio krūvio.
Dusia MB aplink tavo tulpes vaikščiojo, pradžioj sakė, kad keistos, paskui, kad įdomios, paskui, kad gražios.... Jos vis dar žydi, prieš dvi savaites buvo geltonos viršūnės tai galvojau, kad pražydusių nepamatysiu, po savaitės buvo pilnai pražydę, o dabar jos vis dar su žiedlapiais. bigsmile.gif O kitos mano tulpės dar tik labai atsargiai pradeda rodyti spalvotas viršūnėlės, gal tik 3 žiedai prasiskleidę, nors tulpių turiu tikrai nemažai.

O manęs šalnos neužkabino ax.gif salotos neuždengtos visos kuo gražiausios, gėlės kurios išlindę, medžių žiedai...

Pernai trešnei stipriai viršūnę patrumpinom, tai nežinau ar dėl to, ar tiesiog pakankamai užaugo ji kaip nuotaka balta, balta visa nuo žiedų wub.gif
Atsakyti
Oras gražus tai visos žemės ūkį keliat, ar jau paslikos nuo nuovargio gulit?
Ai dar gi yra trečias variantas, spjovėt į visus darbus ir šašlykiuką kepat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 14 gegužės 2017 - 21:53
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
pas mus lyja wub.gif Kokia gaiva wub.gif
Tai aš vėl su sąrašiuku vaidenuos biggrin.gif Gal yra nedrįstančių prisirašyt? Nebijokit, aš pūkuota mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif

Tai susitikimo data lieka gegužės 20 d. ?
SP,
Dusia37,
Blakstiena,
Niurzga,
Liniuxxxxx,
Bangelee

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 05 15, 09:37)
Labas rytas  4u.gif
pas mus lyja  wub.gif  Kokia gaiva wub.gif 
Tai aš vėl  su sąrašiuku  vaidenuos  biggrin.gif  Gal  yra nedrįstančių prisirašyt? Nebijokit, aš pūkuota  mirksiukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

SP,
Dusia37,
Blakstiena,
Niurzga,
Liniuxxxxx,
Bangelee

Labas,
labai noriu, bet nežinau kaip pasiseks. Pas mus dar taip[ šlapia, kad neįvažiuoja žemelės išdirbt. Tikriausiai savaitgalis bus daržo darymas, bulvių sodinimas....,
tikiuosi priimsit, jei atvažiuosim nesiregistravę, o tik galimybei atsiradus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 05 15, 09:37)
Labas rytas  4u.gif
pas mus lyja  wub.gif  Kokia gaiva wub.gif 
Tai aš vėl  su sąrašiuku  vaidenuos  biggrin.gif  Gal  yra nedrįstančių prisirašyt? Nebijokit, aš pūkuota  mirksiukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

SP,
Dusia37,
Blakstiena,
Niurzga,
Liniuxxxxx,
Bangelee

Mes nedalyvausim . Sekmadienį savaitei turim išvažiuoti iš Lietuvos . O išvažiuoti turim labai anksti , tai šeštadienis liks susiruošimui ... MB darbas, o man bus atostogos .
Atsakyti
Ate42, tai žinoma, kad lauksim visų 4u.gif
Pas mane kadangi smėlynai, tai jau viskas dulkėjo. Pernai rudenį sodintas braškes jau net laisčiau kažkurią čia dieną ax.gif nes vos įsikabinusios , bijojau, kad neužsilenktų tame smėlyje. ax.gif
bet , kaip suprantu, daugelis negali dalyvaut šį savaitgalį . Tai gal nukelt vėlesniam laikui susitikimą. O tai mes čia tik vietinės beliekam verysad.gif Jei galit, pakartotinai įrašykit save , kam kuri data palankesnė būtų 4u.gif Bandykim ieškot visiems tinkamesnės datos 4u.gif
gegužės 20 d. žolia
gegužės 21 d.žolia
gegužės 27 d. žolia
gegužės 28 d. žolia
birželio 10 d.žolia
birželio 11 d žolia
birželio 17 d žolia
birželio 18 d. žolia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 15 gegužės 2017 - 09:51

gegužės 20 d. žolia
gegužės 21 d.žolia
gegužės 27 d. žolia, SP
gegužės 28 d. žolia
birželio 10 d.žolia, SP
birželio 11 d žolia
birželio 17 d žolia, SP
birželio 18 d. žolia
Ir iki Joninių nebetoli biggrin.gif Žiemą nenorėjo niekas Kalėdoms rinktis, tai taip ir bus, kad suskrisim Joninėm biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo , kad visą birželį galiu, tik 24 ne. MB giminės susitikimas kiek žinau . Bet mažiausiai reikia taikytis prie mūsų ...
Šiandien Rimi užmačiau 200 gr. mažųjų šparagų - 3,87 EUR. Kaina kažkaip nesvietiška. Tai kg. kaina 19,35. paprastam savo rajono turguj jų nesu mačiusi ... Aš jau kokį puskilį prisirinkau savaitgali . Pasijaučiau turtinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

o aš tik tris šparagus teradau užpraeitą savaitgalį, o šį savaitgalį atkasinėjau žemą tai radau tik vieną dygstantį daigą, bet radau pelės urvą tai spėju, kad ji gali maitintis mano šparagais.

Gegužės 27 ir 8 negaliu nes išvažiuoju, o dėl birželio kol kas nežinau nieko

Bet kiek patirtis rodo tai darbų pas sodybietes bus visada mirksiukas.gif na, kad daugiau susirinktu tai reiks žiemos arba gero lietaus laukt ax.gif
Kol kas labai tikiuosi, kad mano planai nesugrius, o tada ir Kaimietukę jei labai nesipriešins į mašiną įsisodinsim tongue.gif

Ingrida, o ką tu savaitgalį paplanavus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 15 gegužės 2017 - 20:53