Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Vakar parsivežiau 60 vištinų. Dvejų savaičių, bet kokie dideli wub.gif

Liniuko prigąsdinti, aptvėrėme plieno tinklu, kiek į žemę įleisdami. Ant viršaus dar polikarbonato. Įlipti tai jau nesugebės, polikarbonatas slidus. Tfu tfu tfu.... Vyras dar kamerą pastatė stebėjimui. Ir šviesą per naktį paliekame. Vakar buvo šaltas drėgnas vakaras, tai per naktį su pašildymu. Vis tik lauke gyvena.
Atsakyti
Ingrida, dedekles. Šiandien ėjom pietų, tai suginiau į tvartą valandai, nu bijau jau. Prie broilerių dar nebandė. Ten toks iš lentų, plėvele dengtas tas mano paukštinykas. Bet uždengėm dar visą tinklu. Blogai, kad šuns nėra, naujasis mažylis tik kitiems metams bus sargas.
IK, gal pas jus nėra tokių naglų, iki šiol ir čia normaliai buvo. Prifarširuotos vištos dingsta, gal nustips kada pagaliau.
Atsakyti
Liniukai,kaimynė laiko tvarte dedekles net neišleidžia laukan.Būtų tas pats pas mus.Kitos kaimynės laisvėje vištos,gaidys tik liko. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Kas gali paaiškinti, kodėl savaitgalis toks trumpas ?
Nieko nespėjau padaryti, ką buvau suplanavusi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 06 16, 20:24)
Kas gali paaiškinti, kodėl savaitgalis toks trumpas ?
Nieko nespėjau padaryti, ką buvau suplanavusi. blink.gif

Jo jo tiek prigaminti?Dar jai maža laiko.Tiesk tik kojeles ilsinti,būtų ilgesnis savaitgalis ar išgalėtum dar dirbti? bigsmile.gif
Atsakyti
Liniuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

iš pieno megstu paprasta ir graikška jogurta, kefyro bile kiek galiu išgert biggrin.gif ypač mano skoniui tinka juodo katino mirksiukas.gif paprasto pieno nenaudoju nebent kada šeimyna i kava isipila mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pritariu Lyžukai, man pieno gali ir nebūti. Net į kavą piluosi grietinėlę. O be šaltibarščių, rūgpienio ir mozarelos vasarą neišgyvenčiau.

Jau savaitė, kaip kasame savas bulves. Pasiutusiai skanu su rūgpieniu. Ir skųsti beveik nereikia . Paniurkyti kibire su vandeniu, iš purkštuko po spaudimu praplauti, nulekia visos luobelės.
Atsakyti
Labas rytas.
Skaniai susiskaitė IK. wub.gif
Atsakyti
IK, erzini su tom bulvėm ir rūgpieniu wub.gif Pas mane dar nežydi, tik ruošiasi žydėt. O kolorado kiek unsure.gif Rinkau suaugėlius, bet likusieji vistiek prišiko . Teks purkšti vistik, kad nelikčiau be bulvių... Tik gaila boružėlių.
Aš irgi ne pieninė. Kefyras tik šaltibarščiuose. O grietinė ar grietinėlė dažnai vartojami ax.gif Vyras braškes valgo su pienu, o aš su grietine biggrin.gif
Atsakyti
Reikėjo čia priminti apie braškes. Prisiminiau, kad jau trys dienos neskintos. Va, kaip užėjo liūtis , bus purvinos.
Atsakyti