QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 05 31, 22:10)
Lyžuka, o nesi auginusi juozažolės ? Irgi neblogai atrodo, labai anksti atželia. Turėjau kažkada visą juostą, kvepia, žydi. Bet ten vakarodavome, tai vis pasiklydusios bitės dar ant jų dūzgė. Tai nejauku, kad neįsisegtų.
esu auginus, bet kaip prieskoninę , pirkau seklomis man ir patiko džiovinta į mišinius det, tokia link karčiojo pipiro sakyčiau, šiemet vel sejau nes anoji per kokius 2-3 metus išnyko, tai nedygo, matyt seklos senos jau...reiks nusipirkt naujų, o va kaip dekoratyveinę taine, net minčiu nebuvo
QUOTE(IngridaB @ 2024 06 02, 14:13)
IK,matei Panevėžio rajone deda raudonikius.Važiuosiu patikrinti jei neužeis liūtis.Nes privažiuoti per lauką neišeis,dar keliukas nepravažinėtas,o mano mašina žema sodyboje,niekaip,tai palikti ant kelio mašiną ir kilometrą panašiai prasieiti lauku.
Voveraitės čia vėlai dygsta,ne toks miškas.Žaliojoje jaučiu voveraitės pasirodė.Vietoje šaltibarščių gaminimo,buvau susiruošųsi,bet rūpi patikrinti.
deda ir Kaišiadorių rajone
, randa žmones
QUOTE(žollia @ 2024 06 02, 22:25)
kas per avižėlės?
Pintys, avižėlės...
Man kažkaip pavojingai skamba
ta avižėlė kazkoks baltas grybas, žinau kad renka, bet kai aš ju nepažistu tai tikrai nerizikuoju...jau kaip sakoma dar ne badas, kad nepažistamus grybus imt