Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2024 05 28, 08:07)
Ik dar paprotink čia smile.gif matau jau miltilige ant snapučiu prįsideda ir t.t. ar gerai butų jeigu aš dar prie tavo dovanoto signum ir previcur nupurkščiau? Žinau kad galima maišyt bet ar čia nesigaus sviestas sviestuotas? Ar geriau vienu previcur , ar previocur + scoras?  mirksiukas.gif Nes čia viska noriu pereit ir rožes profilkatiškai  mirksiukas.gif

Tik nesugalvok maišyti pilnom dozėm dvejų fungicidų . Galimi apdeginimai. Previcur nuo miltligės vargiai arė tinkamas. Užteks Signumo. O kai bus kur nors netikrosios miltligės - galėsi su Previcuru.

O katžolės yra žemaūgė forma Junior Walker. Arba šalavijas Coradona. Bet man jis šiaip sau.
Jei dėl žemų augalų, tai išrankioju visus sėjinukus balto karpatinio katilėlio. Jei greitai nukerpi, žydi ir antrą, ir gal trečią kartą.
Atsakyti
aha turiu ta katileli neblogas smile.gif, ir i ta katžole žiurejau reiktu pasigundyti, nu nera man gražiau aplamai už jas, tas lengvas melsvas žydejimas, prisodinus visur ir dar truksta biggrin.gif, už šalavijus tikrai geriau mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Lyžuka, o nesi auginusi juozažolės ? Irgi neblogai atrodo, labai anksti atželia. Turėjau kažkada visą juostą, kvepia, žydi. Bet ten vakarodavome, tai vis pasiklydusios bitės dar ant jų dūzgė. Tai nejauku, kad neįsisegtų.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Užkniso tas karštis. Tiek ravėjimo, o negaliu ant saulės būti.
Ai, velniop tas žoles. Patinginiausiu geriau.
Gerai, kad nors laistyti tiek nereikia. Net šiandien - prabudau, girdžiu, lyja. Na, rasą padarė ir tiek.

Savaitgalį prie pigios energijos skalbiu be sustojimo. Kasdien po 4-5 prasukimus. Dukra atvežė dvigulę antklodę išskalbti. Atrodo, buvo "kava į lovą" blink.gif Blyn, kam romantika, o kam skalbimas... Antram aukšte stovi didesnis AEGas , bet ten šimtą metų neskalbiau. Reikės ropštis į viršų, gal pirma prasukti tuščiomis.
Atsakyti
IK,matei Panevėžio rajone deda raudonikius.Važiuosiu patikrinti jei neužeis liūtis.Nes privažiuoti per lauką neišeis,dar keliukas nepravažinėtas,o mano mašina žema sodyboje,niekaip,tai palikti ant kelio mašiną ir kilometrą panašiai prasieiti lauku. smile.gif Voveraitės čia vėlai dygsta,ne toks miškas.Žaliojoje jaučiu voveraitės pasirodė.Vietoje šaltibarščių gaminimo,buvau susiruošųsi,bet rūpi patikrinti. ax.gif
Atsakyti
https://www.part.lt/...1d17ab1c525.jpg
IK,pas Tave tikrai jau turėtų būti šlapesni miškai.Čia pas mus labai sausa,kur spygliuočiai,dar kur lapuočiai pusė bėdos.Svarbiausia pintį radau šviežią. wub.gif
Atsakyti
Oho, Ingrida bigsmile.gif Labai anksti šiemet grybai 4u.gif O kur tą pintį dedat?
Atsakyti