Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Net per TV skelbė, kad per para 24 laipsniais temp. pasikeitė, aišku į blogąją [pusę verysad.gif

Paklausiu ir cia gal auginate adonį? Nedristu prašyti, bet man tai viena gražiausiu pavasario gėlių, kurią kažkada per durną galvą nudaigojau verysad.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Mano nusiskinti šalpusniukai namuose jau ir sudžiūt spėjo. Bet mažai. Dar eisiu kiton vieton skint, ten vėliau pražįsta.

MF2HD šalpusnių nuotrauką siunčiau kovo 27 d. Pas ją dar sniego pusnys buvo  :D 

Atsakyti
O aš plautės šiek tiek pasirinkau ax.gif važiavom su dviračiais iki miško prasivažinės, kai buvo tos šiltos dienos. Taip netikėtai plautes pamačiau, tai paskyniau. O va šalpusnių nemačiau dar 4u.gif Blindės tai ūžia nuo bičių, o gal kamanių , aukštai šaqkos, netikrinau bigsmile.gif Tik tas garsas davė žinot, kad kažkas dirba biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Bitės bitės blindėse ir seduloje duodasi. wub.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 04 05, 09:15)

Labas rytas.

aciu Ingrida, kad stopkutę įpylei, nuo pavasarinių zarazų tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tebe gyvena kaimynas palėpėje,kad ir atšilo.Tvarkingai vakare pareina,ryte išeina,pabėgioja naktį per spalius. bigsmile.gif Įtariame kiaunė.Kad tik vaikų neprisivestų. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
O pas mus dvare kažkur barsukas apsigyveno. Naktimis šmirinėja po kiemą, Baskis išvestas užuodžia ir draskosi iš pasiutimo.
Atsakyti
Tai barsuko olą gal nesunku aptikt? Baskis nuves tiesiai prie jos smile.gif. Man visai gražūs tie barsukai smile.gif Pas mus tai lapių daug šmirinėja patvoriais. Loja mano špingalietės naktimis. Bet nors į kiemą nelenda ir nešika ax.gif Turi medžioklinius instinktus, tai užuodžia iš tolo lapes. Seniau kažkas tai būdavo kažkokiais kauliukais krūveles prie klėties palikdavo, kol neturėjom tų mažiukių kieme.
Iš Kaimo, gal pagelbėtum atpažint?

Google sako, kad čia gali būt rėžiukas, garstukas, barborytė ir t.t.... Paragavau lapelį - nėr kartumo, visai net salotinis skonis. biggrin.gif Gal valgytini?

Atsakyti

Labas rytas.
Kiek mačiau barsukas išvaro pievą? bigsmile.gif
Atsakyti