Labas rytas
Pas mus žiema , jau apie10 cm prisnigta ir toliau sninga
gegužės 13 - Niurzga, Liniuxxxxx
gegužės 20 -SP, Dusia37, Blakstiena, Niurzga, Liniuxxxxx
gegužės 27, Liniuxxxxx
Papildyta:
Gladijau , jungiuosi prie Ingridos sveikinimo
sveikos.
aš pražuvėlė nė nemaniau, kad supermama forumas dar gyvas kažkaip visai ant fb persimetus, ir tai tik paskaitinėt staipsnių, o ne bendraut.
keista matyti tiek sniego.
aš gegutės klausau nuo balandžio trisdešimtos
aš pražuvėlė nė nemaniau, kad supermama forumas dar gyvas kažkaip visai ant fb persimetus, ir tai tik paskaitinėt staipsnių, o ne bendraut.
QUOTE(166cm @ 2017 05 09, 13:17)
sveikos.
Labas, širdele. Kaip laikaisi, kaip šeimyna. Kaip laikosi naujasis gyventojas. Papasakok. Vis apie tave pagalvoju. Kokie vis tiktai šaunuoliai esat. Kaip statybos einasi?
Žolia, duok tu man geriau nors ir sniegą. Koks drėgmės trūkumas. Vėjas tik smėlį nešioja.
Gladijau, su geriausiais kaimyniškais palinkėjimais.
Nežinau, kaip su važiavimu. Nes namie tai ligonis. Jeigu išims iš gipso ir vaikščios, tai atvyksiu. Nes šiaip tai reikia apšokinėti, nunešti pavalgyti. Galiu ir su SP susikooperuoti.
Gladijau, su geriausiais kaimyniškais palinkėjimais.
Nežinau, kaip su važiavimu. Nes namie tai ligonis. Jeigu išims iš gipso ir vaikščios, tai atvyksiu. Nes šiaip tai reikia apšokinėti, nunešti pavalgyti. Galiu ir su SP susikooperuoti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 09, 15:58)
Man per Panevėžį važiuoti? Neprieinu prie el.pašto, nemačiau dar, kur važiuosiu Ir jei per Panevėžį, sakykit, panevėžietės, galiu priglausti, mano mašina 7vietė Tryse važiuosim, dar 4 galiu priglausti
Gladijau, su Tavo diena
Iš Kaimo, sniegas jau beveik ištirpo per dieną, susigėrė į išdžiūvusią žemę, nuo asfalto ir akmenų net garavo nebeturiu ko duoti Dar yra pavėsyje kalniukai, bet jei naujai nebepasnigs, tai iki ryt ir tas turėtų ištirpt . Greit gal dėl to ir tirpo, kad viskas išdžiūvę, o dar ir minuso pas mus gal tik koks laipsnis tebuvo.
mūsų albume esu įdėjusi maršrutą , tik reik įeit į mano sodybos albumą . pro Rietavą siūlau nevažiuoti, nes kelias remontuojamas ir daug šviesoforų
mūsų albume esu įdėjusi maršrutą , tik reik įeit į mano sodybos albumą . pro Rietavą siūlau nevažiuoti, nes kelias remontuojamas ir daug šviesoforų
QUOTE(ate42 @ 2017 05 09, 13:16)
Labas, širdele. Kaip laikaisi, kaip šeimyna. Kaip laikosi naujasis gyventojas. Papasakok. Vis apie tave pagalvoju. Kokie vis tiktai šaunuoliai esat. Kaip statybos einasi?
aš ką... vis pažiūriu į tą tavo krūmą, kurio rūšies nežinau, ir pagalvoju, kad reik parašyt ;) parašau až.
šiaip gyvenam dabar gerai, bet jau rudenį, o paskui ir pavasarį, tai buvo galima išprotėt, kiek vyras dirbo, o pati viena su vaikais knisausi. Nu bet atėjo pavasaris, skaitau, praėjo depresiškos nuotaikos, vaikis paaugo, dukra išėjo į kitą mokyklą, kitų į darželį nevedu, tai susimažinau sau stresų, todėl gyvenu gerai. Nu išvis dabar toks malonaus kapstymosi laikas. smagu
Papildyta:
is kaimo, kas gipse? kaip nelaiku...
QUOTE(166cm @ 2017 05 09, 18:25)
Mergina gipse. Nuo rankos nuėmė, bet su koja dar nieko negali minti. Tėškėsi visu greičiu su dviračiu, nuskilo kulkšnies kauliuko gabalas ir sulindo į pėdą. Chirurgai išžvejojo, vinimi prikalė, kaip ir prigijo. Bet dar audiniai neatsistatė nuo sumušimo ir tos žvejybos.
Palauk, tuoj tavieji paaugs, irgi galėsi traumatologiniame abonementą gauti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 09, 18:35)
Mergina gipse. Nuo rankos nuėmė, bet su koja dar nieko negali minti. Tėškėsi visu greičiu su dviračiu, nuskilo kulkšnies kauliuko gabalas ir sulindo į pėdą. Chirurgai išžvejojo, vinimi prikalė, kaip ir prigijo. Bet dar audiniai neatsistatė nuo sumušimo ir tos žvejybos.
jau buvau pamiršus tavo braižą kai jau parašei apie kaulą, tai ir supykino, nupurtė
Gladijau,
Tokia ypatinga proga linkiu gaivių idėjų, aštrių įspūdžių, saldžių akimirkų ir riebios piniginės! Su gimtadieniu
Joooo, sniego šiandien visą pusdienį turėjom sočiai.Labai jau nederėjo jis uždribęs ant žydinčių slyvų, trešnių, forzitijų ar žalių vos išsiskleidusių beržų lapelių.Skūpūs , pasirodo, yra mano užsieniečiai, atvažiavo atsivežė ir šilumą, išvažiavo ir išsivežė atgal Mums taip ir nepaliko jos
Tokia ypatinga proga linkiu gaivių idėjų, aštrių įspūdžių, saldžių akimirkų ir riebios piniginės! Su gimtadieniu
Joooo, sniego šiandien visą pusdienį turėjom sočiai.Labai jau nederėjo jis uždribęs ant žydinčių slyvų, trešnių, forzitijų ar žalių vos išsiskleidusių beržų lapelių.Skūpūs , pasirodo, yra mano užsieniečiai, atvažiavo atsivežė ir šilumą, išvažiavo ir išsivežė atgal Mums taip ir nepaliko jos
Dėkui už sveikinimus ir palinkėjimus.
O kas liečia riebią piniginę, tai - tiesa. Ji gali būti ir riebi. Svarbu pinigų riebiais pirštais neimti - labai greit išslysta iš rankų...
Šiandien brangiausia uošvienė ta proga bepročiu išvadino. O buvo taip...
Paskambino ryte pasveikint ir klausia ką veikiam..? Sakau - sėdim terasoje ir kavą geriam. O ji bepročiais ir išvadino. Pasirodo, pas ją Telšiuose daug sniego prisnigo, o pas mus saulė šviečia, plius dešimt ir nė mažiausio debesėlio...
O kas liečia riebią piniginę, tai - tiesa. Ji gali būti ir riebi. Svarbu pinigų riebiais pirštais neimti - labai greit išslysta iš rankų...
Šiandien brangiausia uošvienė ta proga bepročiu išvadino. O buvo taip...
Paskambino ryte pasveikint ir klausia ką veikiam..? Sakau - sėdim terasoje ir kavą geriam. O ji bepročiais ir išvadino. Pasirodo, pas ją Telšiuose daug sniego prisnigo, o pas mus saulė šviečia, plius dešimt ir nė mažiausio debesėlio...
Labas rytas.
Solidarizuojamės su visais,gavom ir mes sniego.