Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Šiandien toks tingus sekmadienis. Kaupiuosi cepelinų darymui, nes visi vaikai šiandien susirinkę lizde.
Atsakyti

Laba,

Buvusioji, dėl žuvų kiek perskaitau tiek težinau. Kartais susidaro dvigubas ledas kas yra negerai, kartais storai užsninga ir deguonis nepraeina...eketes kurtom, bet jos juk tuoj pat cėl užšąla. Bandėm kažkada kišt šiaudus...nepadeda. Deguonį, kad pūsti tai ten gyvent reikia.  Kiti sako, kad tas deguonies pūtimas begerai nes maišosi vanduo šaltesnis su šiltesniu. Nu nežinau. Daug ko nesuprantu. Ai labai ir nesigilinu. Nieko nepakeisiu.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka


Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 02 16, 17:33)
Lyžuka, šiandien į Depą suvežta kokių grožių. Ir lelijos nebrangiai. Po 2-3 supakuotos. Yra gražių jurginų.
Bėgte išbėgau, kad nesigundyti. O buvau tik vermikulito nusipirkti.

nuo musu depas arciausia kaune, tingejau iš namu per šventines dienas nosį kišt, taip ramiai pasibuvau su šunim ir kate wub.gif , aplamai jau tiek visur visko prisodinta pas mane smile.gif kad tegul tik auga,
šiemet pastebejau kartu su krokais vos ne anksčiau narcizai, tulpes kaip lenda, prisodinus marias darvino tulpiu teks šiemet iškasineti vasara o tai jau mišku miškai gaunasi mirksiukas.gif , užtat kažkur snieguoles dingo, nu negi išalo mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Teisingai Ingrida, kad dar ir čierkutę mums įpili biggrin.gif, tokiais orais būtina nuo virusų dezinfekuotis biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Abiejose įvažiavimo keliuko pusėse pasodinau tulpių ir narcizų 2 eilėm. Pirmą pavasarį pražydo, labai gražu buvo. O pernai atvažiavus radau ištisas urvų linijas, liko vos keli svogūnėliai. Matyt pelės prasisuko. Sunervino.

Na bet prie raksytės kapelio tulpės išliko. Jos nerekau jaip tik per tulpių žydėjimą tai iškasiau kelias žydinčias ir pasodinau. Paskui dar daugiau plačiau ant pylimo prikaišiojau. Gražu pavasarį.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Ten, kur mūsų namai, anksčiau augindavo tulpes. Kai dar varė svogūnėlius į Rusiją. Sulaukėjusio Apeldorn yra. Bet jau tik keliose vietose. Vienais metais palei kelią beveik visą pelės surijo. Vis žadu išsikasti ir arčiau namų pasodinti. Bet ateina vasara ir vėl pamirštu.
Jokių krokų anei tulpių nesimato. Buvo per naktį sniegas, tik po pietų aptirpo
Atsakyti
Labas.O as eisiu daktaru dirbt doctor.gif Vakar tech apziura savo pradejau...tai kai prirase siuntimu,net neklauses biggrin.gif Pakiso lapa sesute,su sarasu kada ir kur ir kelinta val.Parvarau namo,kaimynas atsliauzia-iskviest greituke..kitas-gal gali vaistus suleist..mociute pabludo sitom dienom...su ta kadriliu sokau biggrin.gif Gyvenimas -puikus.Apie kvietkus pavaikstau,reiket rutas apkarpyt,rozytes apsikarpyt,levandos gal dar palauks?krokai nosis kisa,sniegutes tuoj tuoj.
Atsakyti