Visas sodybietes su Motinos diena
Buvom sodyboj, vakar tokia graži diena buvo Trumpomis rankovėmis išsėdėjom iki 21 val. Ir gegutę girdėjau Buvom jau pasiruošę, tai tik kišenes pažvanginom Reikia tikėtis, kad ne vien centų ji mus užkukavo
Aš tik šiandien gegutę išgirdau. Ne tik pažvanginau, bet ir pašlaminau.
SP, mums abiems sėkmės. Bet kaip visada : viltis - kvailių motina, kuri nuolat nėščia.
SP, mums abiems sėkmės. Bet kaip visada : viltis - kvailių motina, kuri nuolat nėščia.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 07, 19:50)
Aš tik šiandien gegutę išgirdau. Ne tik pažvanginau, bet ir pašlaminau.
Aha, kol kas panašu, kad ta sėkmė kažkur mane aplenkia Augalų prekybos nėra. Ką ten kalbėti, visos parduotuvės užversos gėlėmis, rinkis. Seniau privyliodavau su pomidorų daigais(ateina pomidorų, nusiperka ir gėlių), šįmet pavasaris vėluoja, pomidorų daigų dar neturiu prekybinių. Per porą šiltų dienų jau mažas stebuklas įvyko, pasigavo pomidorų daigai augime, ale ši savaitė vėl su sniegais ir šalčiais pranešta, tai...
Labas rytas
Šalnos lyg ir nebuvo šiąnakt, bet + tai tik koks 1 laipsnis
Papildyta:
Atkeliu sąrašiuką, prašom prisiskaičiuoti
Šalnos lyg ir nebuvo šiąnakt, bet + tai tik koks 1 laipsnis
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 03 27, 09:10)
Atkeliu sąrašiuką, prašom prisiskaičiuoti
Labas rytas.
Labas rytas,
gegužės 13 - Niurzga
gegužės 20 -SP, Dusia37, Blakstiena, Niurzga
gegužės 27
Šeštadenį per tuos darbus net kaip reikiant neapžiūrėjau ką turiu atsivežimui.
Spėju, kad mėtų niekam nebereikia, o gal? Dėmėtoji šilingė gražiai plečiasi, geltona dryžuota viksva labiau prie tvenkinių ir baseniukų tinka, bet laba plečiasi, irisų turiu, bet nežinau kokių spalvų jie, nes pas mane visi vienoj eilėj, aviečių galiu prikast, bet kaip matėt jos linksta žemyn, nors dera gausiai, nakvišos dar turiu...
gegužės 13 - Niurzga
gegužės 27
Spėju, kad mėtų niekam nebereikia, o gal? Dėmėtoji šilingė gražiai plečiasi, geltona dryžuota viksva labiau prie tvenkinių ir baseniukų tinka, bet laba plečiasi, irisų turiu, bet nežinau kokių spalvų jie, nes pas mane visi vienoj eilėj, aviečių galiu prikast, bet kaip matėt jos linksta žemyn, nors dera gausiai, nakvišos dar turiu...
Taškuotos šilingės ir aš palikau , gal kam reiks. Nes naikinu iš tos vietos, kur man maišo.
Kiek iš atvykstančių norės užsiimti vėlimu? Reik man planą susidėliot biski
QUOTE(Niurzga @ 2017 05 08, 09:17)
Labas rytas,
gegužės 13 - Niurzga
gegužės 27
gegužės 13 - Niurzga
gegužės 27
Man visko dėk, aš priglausiu Sodyboj noriu užsiveisti daugiamečių, tai paimsiu bet ką. O kokia aviečių veislė? Paimsiu irgi, nes savąjį avietyną naikinau iš to ploto, perkėliau į kitą, kai kas išsigelbėjo, kai kas žuvo.
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 05 08, 10:11)
Taškuotos šilingės ir aš palikau , gal kam reiks. Nes naikinu iš tos vietos, kur man maišo.
Kokia programa bus-tokia tenkins sodybietes Labai nepersistenk ir neapsikrauk vargu, žinai, kai sodybietės susirenka, lieka tik bla, bla, bla ir gurkšnojimas, laiko ir taip mažai pokalbiams būna
Na, dėl vėlimo dėl to klausiu, kad pageidavimas buvo Jei daugiau nebus norinčių, tada velt teks po visko jau
Mano planai kažkaip labai staigiai griūna Gali būti, kad MB tą dieną bus užsiėmęs, o pačiai vairuoti prisibijau ar koja nepavargs tokį ilgą kelią. Na, bet gal dar pas MB kas nors pasikeis o gal dar kas nors iš Panevėžiečių važiuos
SP avietės nebepamenu ar Polka ar Poliana pasisakičiau, panašu, kad Polka), bet kaip matei jos liaunesnės tokios, stiebai nulinksta. Jei tik važiuosiu tai visko pakasiu. O tau ir tų geltonų dryžuotų viksvų reikia? beje jos greit plečiasi, bet man prie kūdros tai labai patinka.
SP avietės nebepamenu ar Polka ar Poliana pasisakičiau, panašu, kad Polka), bet kaip matei jos liaunesnės tokios, stiebai nulinksta. Jei tik važiuosiu tai visko pakasiu. O tau ir tų geltonų dryžuotų viksvų reikia? beje jos greit plečiasi, bet man prie kūdros tai labai patinka.
Man tinka bet kokia diena, tik tikrai žinau, kad truputį vėluosim, nes karvės pietų melžiamos. Biški anksčiau pamelšiu ir atlėksim
Labas rytas.
GLADIJAU,mūsų vienintelis vyre,su Tavo diena.