Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Visas sodybietes su Motinos diena 4u.gif
Buvom sodyboj, vakar tokia graži diena buvo wub.gif Trumpomis rankovėmis išsėdėjom iki 21 val. Ir gegutę girdėjau wub.gif Buvom jau pasiruošę, tai tik kišenes pažvanginom biggrin.gif Reikia tikėtis, kad ne vien centų ji mus užkukavo biggrin.gif
Atsakyti
Aš tik šiandien gegutę išgirdau. Ne tik pažvanginau, bet ir pašlaminau. biggrin.gif
SP, mums abiems sėkmės. Bet kaip visada : viltis - kvailių motina, kuri nuolat nėščia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 07, 19:50)
Aš tik šiandien gegutę išgirdau. Ne tik pažvanginau, bet ir pašlaminau. biggrin.gif
SP, mums abiems sėkmės. Bet kaip visada : viltis - kvailių motina, kuri nuolat nėščia. tongue.gif

Aha, kol kas panašu, kad ta sėkmė kažkur mane aplenkia unsure.gif Augalų prekybos nėra. Ką ten kalbėti, visos parduotuvės užversos gėlėmis, rinkis. Seniau privyliodavau su pomidorų daigais(ateina pomidorų, nusiperka ir gėlių), šįmet pavasaris vėluoja, pomidorų daigų dar neturiu prekybinių. Per porą šiltų dienų jau mažas stebuklas įvyko, pasigavo pomidorų daigai augime, ale ši savaitė vėl su sniegais ir šalčiais pranešta, tai... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šalnos lyg ir nebuvo šiąnakt, bet + tai tik koks 1 laipsnis unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 03 27, 09:10)
Labas rytas  4u.gif 

gegužės 13
gegužės 20 -SP, Dusia37, Blakstiena,
gegužės 27

Atkeliu sąrašiuką, prašom prisiskaičiuoti ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

gegužės 13 - Niurzga
gegužės 20 -SP, Dusia37, Blakstiena, Niurzga
gegužės 27

Šeštadenį per tuos darbus net kaip reikiant neapžiūrėjau ką turiu atsivežimui.
Spėju, kad mėtų niekam nebereikia, o gal? Dėmėtoji šilingė gražiai plečiasi, geltona dryžuota viksva labiau prie tvenkinių ir baseniukų tinka, bet laba plečiasi, irisų turiu, bet nežinau kokių spalvų jie, nes pas mane visi vienoj eilėj, aviečių galiu prikast, bet kaip matėt jos linksta žemyn, nors dera gausiai, nakvišos dar turiu...
Atsakyti
Taškuotos šilingės ir aš palikau , gal kam reiks. Nes naikinu iš tos vietos, kur man maišo. 4u.gif
Kiek iš atvykstančių norės užsiimti vėlimu? mirksiukas.gif Reik man planą susidėliot biski ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 08 gegužės 2017 - 09:19
QUOTE(Niurzga @ 2017 05 08, 09:17)
Labas rytas,

gegužės 13 - Niurzga
gegužės 20 -SP, Dusia37, Blakstiena, Niurzga
gegužės 27

Šeštadenį per tuos darbus net kaip reikiant neapžiūrėjau ką turiu atsivežimui.
Spėju, kad mėtų niekam nebereikia, o gal? Dėmėtoji šilingė gražiai plečiasi, geltona dryžuota viksva labiau prie tvenkinių ir baseniukų tinka, bet laba plečiasi, irisų turiu, bet nežinau kokių spalvų jie, nes pas mane visi vienoj eilėj, aviečių galiu prikast, bet kaip matėt jos linksta žemyn, nors dera gausiai, nakvišos dar turiu...

Man visko dėk, aš priglausiu 4u.gif Sodyboj noriu užsiveisti daugiamečių, tai paimsiu bet ką. O kokia aviečių veislė? Paimsiu irgi, nes savąjį avietyną naikinau iš to ploto, perkėliau į kitą, kai kas išsigelbėjo, kai kas žuvo.
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 05 08, 10:11)
Taškuotos šilingės ir aš palikau , gal kam reiks. Nes naikinu  iš tos vietos, kur man maišo.  4u.gif   
  Kiek iš atvykstančių norės užsiimti vėlimu?  mirksiukas.gif  Reik man planą  susidėliot biski  ax.gif

Kokia programa bus-tokia tenkins sodybietes 4u.gif Labai nepersistenk ir neapsikrauk vargu, žinai, kai sodybietės susirenka, lieka tik bla, bla, bla ir gurkšnojimas, laiko ir taip mažai pokalbiams būna biggrin.gif
Atsakyti
Na, dėl vėlimo dėl to klausiu, kad pageidavimas buvo ax.gif Jei daugiau nebus norinčių, tada velt teks po visko jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano planai kažkaip labai staigiai griūna unsure.gif Gali būti, kad MB tą dieną bus užsiėmęs, o pačiai vairuoti prisibijau ar koja nepavargs tokį ilgą kelią. Na, bet gal dar pas MB kas nors pasikeis o gal dar kas nors iš Panevėžiečių važiuos ax.gif

SP avietės nebepamenu ar Polka ar Poliana pasisakičiau, panašu, kad Polka), bet kaip matei jos liaunesnės tokios, stiebai nulinksta. Jei tik važiuosiu tai visko pakasiu. O tau ir tų geltonų dryžuotų viksvų reikia? beje jos greit plečiasi, bet man prie kūdros tai labai patinka.
Atsakyti
Man tinka bet kokia diena, tik tikrai žinau, kad truputį vėluosim, nes karvės pietų melžiamos. Biški anksčiau pamelšiu ir atlėksim biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
GLADIJAU,mūsų vienintelis vyre,su Tavo diena.
Atsakyti