Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba 4u.gif
Pas mane šlapdriba , vėjas, feee...
Iš Kaimo, kaip jūs ten, sostinėj, laikotės? 4u.gif Kokie žmonės jus labiau lanko, dvaršuniai lojantys, ar palaikantys žemės ūkį? Aš per mažas taškiuks, kad važiuot palaikyt, bet iš mūsų miesto , mačiau, vežė autobusai, norinčius vykt. Kažkoks įtarimas, kai prisijungė žemės ūkio rūmai, kad jie labiau pakenks, o ne padės žemdirbiams...
Gal jau ką nors sėjat? Galvoju, gal pipirnės pabert į dėžutę? ax.gif

Atsakyti
IK irgi išvažiavus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2024 01 24, 11:50)
IK irgi išvažiavus?  mirksiukas.gif

Galvoju, kad taip 4u.gif Bet nežinau, iš tikrųjų bigsmile.gif
Atsakyti
Vaikai mano šiandien važiavo. Autobusą organizavome. Grįžta sušalę , nors vakar sūnui suruošiau ir šiltus džinsus, liepiau pūkinę striukę nusipirkti. Spėkite, ar nusipirko... Sakė , kad žmonių privažiavę minių minios.
Normalūs žmonės palaiko. O visokie dvaro šunys draskosi kaip išprotėję. Žemės ūkio rūmai - tai žindantys valdiškus pinigus tokia šaraškino kontora, patys sau gražūs ir tiek. Tai jie ir atstovauja ministerijai. O Ūkininkų sąjunga patys save išsilaikome.
Dar mano jaunystėje toks jau apysenis profesorius , prisiminęs savo jaunas šlovingas dienas, sugalvojo atkurti Žemės ūkio rūmus. Lyg galima būtų įbristi du kartus į tą pačią upę. Jei tarpukariu Rūmai užsiėmė švietėjiška veikla, organizavo daugybę veiklų ir renginių, tai atkurtieji taip ir nerado sau vietos toli nužygiavusiame pasaulyje .
Švietimu užsiima mokslo tiriamieji institutai ir Žemės ūkio universitetas, be to, firmų konsultantai. Renginius organizuoja vėl tos pačios įstaigos.
O Rūmai liko kaulyti pinigų savo pačių egzistavimui ir a la "švietimui". Kelis kartus pataikiau į jų nuperkamus mokymus, tai bėgau neatsigręždama. Žemesnio lygio neįmanoma sugalvoti. Anksčiau tokių kursų bonusu būdavo nemokami pietūs, įtariu, ir dabar.
Atsakyti
Jooo... Ar ne tie žemės rūmų žiurkėnai paskelbė grasinantį atsiribojimą nuo liaudies ir „kitų marginalų"? Jie mat, tik gražiai su valdininkais kalbėsis... Nu kaip ir priklauso dvaro tarnams, tik nuolankiai melsti išmaldos... Kažin, ar su ūkininkais buvo derinti tokie „iškalbingi" skelbimai FB ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka


Labas rytas.
Atsakyti
Kur visos dingusios ?
Šiandien pašvietė saulė, tai toks ūpas kažką lauke krapštyti. Vos susilaikau.

Savaitgalį atkeliavo sėklos iš e-seklos, tai bent kartą per dieną iš to džiaugsmo perkilnoju.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atostogos,virkitės kavą mergaitės,šildome šonus Tenerifėje. wub.gif
Atsakyti
kaip smagu,INGRIDA.Neperkaiskit sonu biggrin.gif Teks apseit be kavos,Kiek sildysites?Pas mus sendien pasakiska diena,saulyte,+5.Mamuka vis i lauka tempiau,nes taip neina isviliot rolleyes.gif
Atsakyti