Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 03, 22:39)
Aš visų arbūzinių melioninių sėklų nemirkau. Imu drėgną marliuką arba vienkartinio rankšluosčio šmotą suvynioju sėklas, dedu į plastikinį maišelį. Tada imu didelį bambalį, geriau keturkampą. Pripilu gerokai šilto vandens. Tik ne verdančio, o tokio, koks maudantis būna. Sėklas su maišeliu dedu ant bmbalio ir kišu tarp tokios pūkinės antklodės. kasdien vandenį pakeičiu šiltesniu. Po savaitės kurie sudygsta, tai iš bus sudygę. Jei nėra gyvybės, von juos.

IK pagal Tave 2 metai daiginu . Tik naudoju "Tarybinę grielką" :
vartotojo įkelta nuotrauka
Bet jau savų rinktų Sniegių daigumas 100 pr.
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš tinginė,sukišu į žemę sėklas visus arbūzinius,kas nori gyventi,sudygsta. ax.gif
Į neviltį varo tokie orai,antardienį sniegą žada?Vakar salotas išsodinau į lauką,šlamučių tris dėžes susodinau,žirnius nudengiau,pagaliukus susmaigščiau,nes jau reikėjo. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Dusia,kažin, tas grielkas dar pardavinėja? Labai reikalingas daiktas, o manoji senutė jau keli metais kažkur dingusi.
Užkniso tokie orai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 04, 08:28)
Dusia,kažin, tas grielkas dar pardavinėja? Labai reikalingas daiktas, o manoji senutė jau keli metais kažkur dingusi.
Užkniso tokie orai.

Kaip matau yra : Šildyklė guminė. Ir kaina nesikandžioja:)
Atsakyti
Vykdau racionalizaciją - pradėjo dygt sėklos arbūzų bigsmile.gif
O buvo taip: radau šiltą vietą ant TV maršrutizatoriaus , sudrėkintą audinį su sėklomis įkišau į styginį maišelį ir laikau ant jo pastoviai. Karts nuo karto patikrinu ir atradusi su šaknele kišu į žemę smile.gif bet vistiek kažkokios užsispyrusios tos sėklos - labai jau palengva kalasi ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Nebenešk, Ingrida šįryt šilto valgio - tiks ir vakarykštis ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Žolyte,tai kad jau iškepiau. ax.gif ax.gif
Tai šiandien kepsime? bigsmile.gif Kaip gera būtų kad jau nebe atšaltų?O mūms kaip tik profilaktiškai nuo pirmadienio iki ketvirtadienio vakaro dar ir karštą vandenį atjungs.Lafa ne tik radiatoriai šalti dar ir gyvatukas. blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu bet ar negalėjo palaukt vasaros su tais karšto vandens užsukimais unsure.gif
Šiltnamy jau negalima būt, kas per tvankumas unsure.gif atidariau ir antrą galą, gal kiek pratrauks. Ten viskas dėžutėse tebėr, galėčiau laukan iškelt, bet tąsykis dabar - gal iškęs irnesakyk.gif
Pasėjau tokių svogūnų laiškų. Taip pavadinta (nors man atrodo , kad pavadinta kitaip turėtų būt svogūnai laiškiniai tongue.gif ) Bet tik dabar galvoju, kad čia bus tie smulkūs, kurių aš ir taip turiu nuo seno doh.gif Razginiais pas mus vadina
svogūnai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 06 gegužės 2017 - 09:21
Atšaukė bandymus su karštu vandeniu,dėl užsitęsusio šildymo sezono,ačiū dievui. wub.gif Turėjo proto.
Aš tik duris pravėriau šiltnamio,mano galai kiti dar užmuturuoti. ax.gif Ir tai mažosios prašysiu vakare važiuoti specialiai uždarinėti duris. ax.gif
Mano viena jauna višta serga antra diena.Galvojome,kad gal negali išstumti kiaušinio,stovi kampe ir snaudžia,užpakalis išriestas.Apčiupinėjome kiaušinio nesijaučia.Ne gi kokį paukščių gripą bus pasigavųsi? ax.gif Vieną rytą radome išmestą nesusiformavųsi kiaušinį,lukštas kaip plėvė.Gal jos? blink.gif
Karšta nuo ryto. blink.gif
Atsakyti
Ingrida, ko gero tai vištai su kiaušinio padėjimu ne kas.
Paukščių gripas nelaukia dienos kitos. Jei serga, tai masiškai.
Gal tu ją ant kaladės, kol dar neužvertė kojų?
Atsakyti
Labas rytas.
Ai IK,bus kaip bus. ax.gif
Atsakyti