Užaugo viena pupa su keturiomis ankštinis. Kadangi sodinta ne mano, tai toks ir rezultatas.
O pas mane šaldikly virtų ir pupelių, ir pupų. Tai man prie burokėlių kokių mišrainių gerai ir greitai
Liniukai, o ilgai laikant virtas pupeles šaldiklyje, paskui nereikia jų atkaitinti ? Neįgauna kokio pagyvenusio skonio ? Na, žinai, jeigu mėsą laikai virš metų, tai vis tiek jau toks pabalimas gaunasi. Nebent suvakumuoti.
Nelaikau labai ilgai pupelių, išverdu didesnį kiekį, suporcijuoju ir susinaidoja. Pupelės tikrai nepagauna kitokio skonio, pupas gal ir nereik labai ilgai laikyt. Nes aš verdu jas tokias, kai būna brandžios, bet neprinokusios. Šiaip, kitais metais nevalgydavom, išmesdavau, o šiemet vis mažinu.
Labas rytas.
Liniukai,gera mintis.
Labas rytas.
Labas rytas.
Pradėjau namų kuopimą prieš šventes. Gal kas pasakysite gerų šveitimo miltelių pavadinimą ? Vis pirkdavau Dosia. Dabar ji dingusi iš prekybos. O kiti visai neturi abrazyvo. Kas , kad pamaknoju ta košele, jokios naudos.
Aš valau su rankų pasta, kur jau neįveikia milteliai Arba iš lidlo, arba kitą kokią rankų pastą. Lidlo rankų pasta tai tokia be abrazyvo , švelni, bet ima visokius užsistovėjusius murzinumus. Rūdžių nebandžiau, melamino kempinėlės rūdis gerai ima.
Neužpykit mergaitės, bet ką jau taip šveičiate kad net abrazyvo reikia , na aš tik atsinešus kopėtėles nusivaliau visų aukštų spintu ir t.t paviršius , o visa kita retsykiais (pagal upą ir nuotaiką ) pravaloma tai abarzyvo tikrai nereikia , užuolaidas dienines irgi ta proga prasiploviau nes karnizai į lubas sugręžta taip ant paprastos kedes nepasiekiu
aš irgi šaldau virtas pupeles, išiverdu didesni keiki ir tada porcijomis užšaldau, bet kai per menesi jei ne greičiau ir sunaudoju , tai ir jokio pašalinio skoniop nejaučiu, paskutiniu metu labai patiko į barščius idet dar ju
šiaip iš mėsų galiu pasakyti, kad žąsiena ir 3 m išgulėjus šaldiklyje nepakeičia savo skonio , kai pvz kiauliena po pusmečio nebevalgoma pasidaro ir kavpas ir skonis toks rudžių, senos mėsos
aš irgi šaldau virtas pupeles, išiverdu didesni keiki ir tada porcijomis užšaldau, bet kai per menesi jei ne greičiau ir sunaudoju , tai ir jokio pašalinio skoniop nejaučiu, paskutiniu metu labai patiko į barščius idet dar ju
šiaip iš mėsų galiu pasakyti, kad žąsiena ir 3 m išgulėjus šaldiklyje nepakeičia savo skonio , kai pvz kiauliena po pusmečio nebevalgoma pasidaro ir kavpas ir skonis toks rudžių, senos mėsos
Labas rytas.
QUOTE(Lyžuka @ 2023 12 11, 08:31)
Neužpykit mergaitės, bet ką jau taip šveičiate kad net abrazyvo reikia , na aš tik atsinešus kopėtėles nusivaliau visų aukštų spintu ir t.t paviršius , o visa kita retsykiais (pagal upą ir nuotaiką ) pravaloma tai abarzyvo tikrai nereikia ,
Turbūt neturi, kas iš garažo tepaluotas pareina Pas mane katilinės kriauklė pastoviai murzina, kiek dažnai bešveisčiau. O ten kasdien nevalau , spintelių viršus apsitaukuoja kartu su dulkėm, pvz. Nu vat ir reikia abrazyvo